Ban, bo cześć Lotko! ♥
Strony : 1 ... 150 151 152 153 154 ... 200
Ban, bo cześć Lotko! ♥
Ban, bo jakie macie plany na Sylwestra?
Ban, bo żadne. Zapewne będę oglądać telewizję, albo coś rysować. xD
Ban, bo u mnie będzie jakaś impra, bo się znajomi brata zjeżdżają. 
Ban, bo u mnie w sylwestra impreza urodzinowa!
Ban dla Pine, zróbmy sobie dwuosobową imprezkę. X"D

Ban, bo ja się zaszyję z psem w jakimś bunkrze.

Ban, bo nie zaplanowałam kiedy mam zdmuchnąć świeczki! Co ja im powiem ?!
Ban, bo takie rzeczy się planuje o.O? Idź na żywioł dziewczyno.

Ban, bo ja mam przygotowaną listę a w tamtym roku było okropnie bo kiedy wychodziły to pod koniec był tort porażka ...
Ban, bo Ojsa na 18 też tak miała. XD Północ mniej więcej, część już się zwinęła, a ja nagle sobie przypomniałam, że tort miałyśmy wyjąć. XD

Ban, bo jak zabraknie czasu XD To troszkę ( o 2 godz. XD) przedłużymy 
Ban, bo najpierw chciałam się zdziwić, od kiedy to przedłuża się imprezy urodzinowe, skoro trwają całą noc, a potem przypomniałam sobie, ile ja mam lat i spojrzałam, ile tu jest lat XDDD Cisnę bekę z samej siebie i swojej starości X"D
Apropo mojej starości, witam po długim okresie posuchy spowodowanej życiem, chociaż w sumie to chyba powinnam się wyspać do pracy po pracy. XD Wstałam o 8, żeby pojechać wyprodukować materiały, a na 21 jadę na nocny montaż z mamą i nie wiadomo, o której wrócę </3 A do tego jestem głową operacji Sylwester, chociaż nie dzieje się u mnie w domu x"D
Jedyny plus z tego wszystkiego to pieniądze przelewane na konto x"DDD
I melanż. Epicki melanż! :D
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (28-12-2015 o 18h38)
Ban bo Fro, rzeczywiście dawno Cie nie było.
...Widzisz, patrząc na część z nas, to rzeczywiście stara jesteś. xD
Ban, bo nosz kacza noga, czemu ludzie nie umieją dać mi napisu po angielsku?? Dam jej bez polskich znaków, wrrr. Prosiłam w pierwszym poście o napisy, do których nie będę musiała robić polskich znaków z przecinków. -.-

Ban, bo zachowaj spokój Zioło '_'. Po co te nerwy?

Ban bo są czcionki z polskimi znakami, trzeba tylko poszukać i ściągnąć. A potem już się nie wkurzać o internetowy patriotyzm językowy. XDDD A ileż nerwów zaoszczędzone! xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (28-12-2015 o 19h08)
Ban, bo czcionki z polskimi znakami są do kitu. :')

Ban, bo cóż, strata tych, co podali taki napis. :>
Ban, bo jakie to frustrujące, nie mogę potwierdzić e-mail na wattpad, bo nie przychodzi!

Ban, bo po co ci wattpad?

Ban, bo nie dla mnie, dla Śki. Chce wrzucić tego Baekyeola, ale żadna z nas nie może emaila potwierdzić 

Ban, bo spróbuję ja. Chyba, że też macie maile na onecie? xD

Ban, bo nieee. Próbowałam z yahoo i wp, i nic. Myślę, że to witryna ma jakieś problemy techniczne.

Ban, bo widzę opcję przez twitter, nie możesz tak?