Ban bo pies mi zszedł z kolan dopiero pod groźbą braku kolacji .
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Strony : 1 ... 129 130 131 132 133 ... 200
Ban bo pies mi zszedł z kolan dopiero pod groźbą braku kolacji .
Ban, bo grozisz swojemu psu, a on nie może być zagrożony.
Ban, bo co wy na to, żebym zrobiła konkurs jednorazowy, w którym trzeba będzie wykonać stylizację pani Zimy? Żeby to było takie własne wyobrażenie tej postaci, albo inspiracja lub cosplay jakimś obrazkiem tej osoby?
Ban, bo ja nie mam nic przeciwko, nawet może wzięłabym udział ;3
Ban, bo Luśka, kochaniuniuniuniu. <3 Dzień dobry. ♥
Ban, bo Szarlotka <3 Dawnośmy się nie widziały *^*
Ban, bo Lotka, jestem za! ;D
Ban, bo konek już jest. <3
Ban, bo zerknę zaraz ;D
Ban, bo rzeczywiście świetny pomysł na konkurs, Szarlotko. Już nawet mam jakiś pomysł..

Ban, bo ja wezmę udział jeśli mi się zachce coś robić i nie zapomnę o tym konkursie *sniff*
Ban, bo pies mi dzisiaj zdechł. Walczył 5 dni i chociaż dostawał leki to nic nie pomogło. Jest mi smutno i idę spać. Przepraszam, że tak depresyjnie, ale musiałam komuś to powiedzieć. Moja matka powiedziała tylko, że to dobrze, bo mam problem z głowy. Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie...

Ban, bo przykro
ciezko sie rozstawac z pupilami...
7900 post wystukany 
Ban, bo współczuję Seituś, wiem jak to jest tracić zwierzaka :< Trzymaj się ciepło, pies już się nie męczy i jest bez bólu.
Ban, bo mam przynajmniej ze 3 stylizacje a'la Pani Zima, więc może coś wyjątkowo wrzucę X"DDDDDDDDCharlotte5 napisał
Ban, bo co wy na to, żebym zrobiła konkurs jednorazowy, w którym trzeba będzie wykonać stylizację pani Zimy? Żeby to było takie własne wyobrażenie tej postaci, albo inspiracja lub cosplay jakimś obrazkiem tej osoby?
Ban, bo ja też bym coś wrzuciła, ale poczekam, aż mi się zachce :'D
Ban, bo dzień dobry.
Głowa mnie boli i jeszcze na dodatek brzuch, świetnie ;-; Brawo ja xd
Ostatnio zmieniony przez alice101 (22-12-2015 o 07h13)
Ban, bo wstałaś za wcześnie i cię przez to brzuch boli. Zresztą mnie też. 
Ban, bo jem paluszki XD na śniadanie 
Ban, bo czy 400 ubrań na 10 poziomie w świątecznej krainie to nie jest jednak TROCHĘ za dużo...? D':
Ban, bo trochę za dużo xD Aż 400 ja dzisiaj dopiero jedno sobie kupiłam (nie licząc gwiazd..) 
I uwaga, ban bo... UBRANIA OD GWIAZD SIĘ W TO NIE WLICZAJĄ, haha. Porażka jakaś, w życiu nie przejdę tej misji, muszę dokupić praktycznie 200 ubrań.
Ban, bo rzeczywiście przesadzili z wymaganiami w tym roku. Ja wcześniej stałam na 20 misji i musiałam dokupić prawie 300 ubrań. Ok. 30 tys poszło na te najtańsze głupoty, których pewnie nigdy nie użyję </3
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (22-12-2015 o 10h24)

Ban, no właśnie... :C Szkoda mi takich pieniędzy tylko dla MN, aż tak mi się te świąteczne fanty nie podobają, seeeerio. Wolę nazbierać miliony na krainę Halloween.
Ban, bo jestem chora i nie mogłam pójść do szkoły. A dziś mam wigilię klasową. </3