Ban, bo trochę dziwne. XDDD
Serio..
自由は心の状態です。
Strony : 1 ... 131 132 133 134 135 ... 200
Ban, bo trochę dziwne. XDDD
Serio..
Ban, bo apka sobie wariuje...
wiesz, co dom to inne zwyczaje
my sobie nie wyobrazamy Wigilii bez zupy rybnej, a ktos inny bez barszczu 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (22-12-2015 o 14h09)
Ban, bo patrzę sobie zdjęcia. *v*
Wiem Seciu. XD Zdaję sobie z tego sprawę,a el dla mnie to coś dziwnego uwierz mi. x"D
Ostatnio zmieniony przez Momencik (22-12-2015 o 14h11)
Ban, bo ja idę. Do pozniej! 
Ban, bo cześć Set~ <3
Ban, bo za godzinę mam kolokwium, od którego zależy połowa oceny z przedmiotu, a podobno gościu na zaliczeniach robi pogrom.
Trzymajcie kciuki, bardzo proszę XD Miło byłoby zaliczyć, bo 450 złotych inaczej pójdzie X"D A nie chcę żałować, że nie wypisałam się z ciekawych zajęć dla łatwego zaliczenia X"D
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (22-12-2015 o 14h24)
Ban, bo trzymam kciuki Eufrozymo xd
Ostatnio zmieniony przez hchzh (22-12-2015 o 14h32)
Ban, bo powodzenia Frozia! Dasz radę! ♥
Ban bo parę minut temu dostałam paczkę. Pan kurier normalnie wyglądał jak z horroru xD Widać że kocha tą prace.
Ban, bo hahahah padłam. x"D
ban bo nie padaj, już tylko dwa dni do świąt.
Ban, bo niestety.. Boshe jak ja nie lubię tych spotkań rodzinnych.. ;__;
Ban bo u mnie jest tradycja że babcia przychodzi 25 lub 26 grudnia i zostaje na noc. Już chyba wole te spotkania rodzinne bo wtedy przyczepia się do moich kuzynów.
Ban, bo matko. X"D Moja starsza siostra gra w minecrafta..
ban bo bolą mnie już stopy od nowych butów, ale i tak postanowiłam sobie że je rozchodzę. Co pan zrobisz, nic nie zrobisz.
Ban, bo właśnie brat mi powiedział, że ostatnim razem gdy był w rossmannie, czy gdzieś tam, przy kasie kasjerka proponowała mu, bo takie jest zadanie proponować produkt - odżywkę do brwi! Hahaha, czego to ludzie już nie wymyślą xd Pierwszy raz z takim się spotkałam, a jednak takie coś istnieje.
Ostatnio zmieniony przez alice101 (22-12-2015 o 16h25)
Ban, bo ja już będę lecieć.
Bywajcie~
ban bo żegnaj. A odnośnie odżywki do brwi to też chyba gdzieś słyszałam.
Ban, bo nie ma to jak opóźnienie busa o ponad godzinę </3
O, i spóźnione powodzenia Fro c;

Ban, bo teraz łeb mi pęka XD Czas zażyć paracetamol...
Ostatnio zmieniony przez hchzh (22-12-2015 o 17h23)
Ban, bo zaczęłam oglądać nową wersję Digimonów.
Nigdy więcej T-T
Ban, bo cisza jakaś znowu.
Ban, bo czuję przykrą samotność intelektualną i chętnie bym się w kims zakochał, a jeśli nie to chociaż z kimś bezsensu pocałował.
Ban, bo jest mi zimno i jestem głodna, ale jestem zbyt leniwa, aby przebrać się w ciepłą bluzę albo zrobić sobie "obiad" aka sałatkę. xD Lecę dziś cały dzień na 4 frankfurterkach, część zjedzona o 11 a część o 17 XD Czyli w sumie obiad miałam, więc jestem za leniwa na zrobienie kolacji, hahahahahahaha xDDDDD
Ban, bo zdecydowanie mega dobry dzień. I ciągle na wszystko za mało czasu.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g