Ban, bo wybacz, machnęłam się XD
Ech, przydałoby się nadrobić rysunki, a tu znowu jestem zmęczona, dobrze że zaraz święta ;p

Strony : 1 ... 128 129 130 131 132 ... 200
Ban, bo wybacz, machnęłam się XD
Ech, przydałoby się nadrobić rysunki, a tu znowu jestem zmęczona, dobrze że zaraz święta ;p

Ban,bo lenistwo od niechcenia nie ma jedzenia ! (sama wymyśliłam ( teraz) XD
Wybaczam 
Ostatnio zmieniony przez hchzh (21-12-2015 o 14h55)
Ban, bo w końcu mam wolne, jak dobrze nie musieć iść na wigilię klasową (ง⌐■╭͜ʖ╮■)ง
Ban, bo ja idę na wigilię klasową ponieważ będzie tam pyszne ciasto i masa innego jedzenia XD
A tak poza tym to nie wiem po co. Chacha, grubas ze mnie XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (21-12-2015 o 15h08)

Ban, bo świra mam ciągle na forum przebywam 
Ban, bo ja powinnam robić już sałatkę na jutrzejszą wigilię, ale nie ma mojego podwładned... znaczy się siostry. Ona wie jak dobrze ją przygotować.

Ban, bo nie mam siostry a za 10 dni moje urodziny i nic nie przygotowane !!! A kolezanki przyjdą a tyle obiecałam XDDD
Ban, bo ja na szczęście przynoszę tylko jakieś napoje XD A jaka sałatka, jeżeli wolno spytać? ;>

Ban, bo ta sałatka zwie się gyros, a jak dla mnie to po prostu sałatka z kurczakiem xD.

Ban. bo lubie sałatki a najlepsza z jajkiem kukurydzą fasolką czerwoną i majonezem
xd
ban bo tak widzę że odnośnie sałatek to niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego sałatka z kurczakiem nazywa się cezar ?
Ban, bo nie wiem skąd mam wiedzieć dołączam się do pytanka ??? XD
Ban, bo z tego, co wiem, to dlatego, że wymyślił ją jakiś Cezar..

Ban, bo wspomniałaś o Cezarze, a to imię mnie rozśmiesza i nie mogę wytrzymać. 
Ban bo ja nadal nie wiem dlaczego sałatka z kurczakiem nazywa się cezar. 
Ban, bo... Za twórcę sałatki Cezar uważa się Caesara Cardiniego, pochodzącego z Włoch kucharza, który był właścicielem restauracji w meksykańskim mieście Tijuana. Według jego córki, Rosy, Cardini wymyślił tę sałatkę w roku 1924, kiedy pewnego dnia w kuchni skończyły mu się zapasy i musiał ugotować coś z tego, co mu zostało w spiżarni. Jest to najpopularniejsza historia powstania sałatki Cezar, ale nie brakuje też innych wersji.
Ban, bo ja w ogóle nie wiem o czym jest teraz mowa i znowu słyszę słowo Cezar.
Ban, bo jest mowa dlaczego sałatka z kurczakiem nazywa się Cezar.
Ban bo w końcu znam odpowiedź na dręczące mnie pytanie od 16:18. Dziękuje.
Ban, bo już wszystko, się wyjaśniło, a ja i tak nie wiedziałam o co chodzi 
Ban, bo nie ma za co. Zawsze do dyspozycji (;
Ban bo mój doberman postanowił pobawić się w yorka. Moje kolana chyba tego nie wytrzymają.
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (21-12-2015 o 19h11)
Ban, bo właśnie rozpaczam. Chciałabym już zacząć RP, ale brakuje mi jednej osoby </3 A tak liczyłam, że zaczniemy przed świętami :<
Poza tym, hej wszystkim ;3
Ban bo witaj 
Ban, bo jest emotikonek.