Ban, bo dziękuję ^^ Jakoś tak wdało mi się w nawyk, że nowy zestaw z nową rangą (: Dobrej nocy ^^
Ostatnio zmieniony przez alice101 (20-12-2015 o 20h56)
Strony : 1 ... 127 128 129 130 131 ... 200
Ban, bo dziękuję ^^ Jakoś tak wdało mi się w nawyk, że nowy zestaw z nową rangą (: Dobrej nocy ^^
Ostatnio zmieniony przez alice101 (20-12-2015 o 20h56)
Ban bo spać mi się nie chce, a do szkoły na 7:00 
Ban, bo mi również się chce spać, ale jeszcze muszę się uczyć na sprawdzian T^T
Ban, bo jutro mam trzy sprawdziany, a nie chcę mi się nic robić. W sumie to tylko dwa są bardzo ważne.
Znowu je zawalę :""D
Ban bo ja miałam w tym jeszcze aktualnym tygodniu dwa sprawdziany a panie nam chciały zrobić 4 ale powstrzymały się. Powód jest prosty. Dozwolone są tylko 2 sprawdziany tygodniowo. I wszyscy w klasie obrazu mieliśmy łuż bo geografia i angielski to naprawdę nic w porównaniu z na przykład fizyką.
Ban, bo najgorsze jest lenistwo w takich momentach xD Masz coś zrobić, a Ci się nie chce.
Mi kilkanaście razy się tak zdarzyło, że w tygodniu było więcej niż 2 sprawdziany, cóż życie ucznia ciężkie jak licho.
Ostatnio zmieniony przez alice101 (20-12-2015 o 22h02)
Ban, bo u nas są po dwa sprawdziany dziennie i nikogo nie interesuje, że jeden dziennie jest dozwolony. X)

Ban bo nie ma to jak być z klasy w której uczniowie umieją przegadać nauczyciela na tyle że dają nam lekcje prowadzić w niektórych przypadkach . 
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (20-12-2015 o 22h02)
Ban, bo takie klasy są najlepsze, choć nie zawsze na każdego nauczyciela się to udaje xD
Ban bo to trzeba robić z wyczuciem i precyzją. Do tego trzeba wychwycić moment w którym można działać.
Ban, bo dlatego ja siedzę cicho i oddaję brudną robotę specjalistom w mojej klasie (:
Ostatnio zmieniony przez alice101 (20-12-2015 o 22h10)
Ban bo nadal pamiętam jak razem z kolegami poprawialiśmy studentkę na angielskim. Z tego co kojarzę to postanowiła zostać fryzjerką.
Ban, bo u mnie to koledzy poprawiali panią od matmy, nie żeby coś z matematyki, ale z polskiego.
Ban bo muszę chociaż spróbować iść spać, bo znowu klasa pomyśli że zobie mnie zjadło i przybrało moją formę. Dobranoc 
Ban, bo dobranoc, miłych snów (:
Ban, bo dzień dobry jak rano wstałam w końcu nie miałam gorączki 
Ban, bo nie mogę przestać myśleć o zrobieniu sobie ombre.. Jak dobrze, że mnie nie stać xDDD.

Ban bo myślałam podobnie dwa miesiące temu. W końcu skończyłam z czerwonymi włosami.
Ban, bo ciągle siedze przed kompem ( nie 4 godz XD) ciekawe czy znajdę fajną gre na fotum...
Ban bo jem pierniczki 
Ban, bo dzień dobry i smacznego ;D.

ban bo witaj i dziękuję 
Ban, bo lubie ciasto wczoraj piekłam 
Ban, bo ja też wczoraj piekłam ciasto, tak więc piona 

Ban, bo mnie palce bolą Mocno przybiłaś xd