Kojarze nick, nie mialam jednak przyjemności poznać, choć wydaje sie byc miłą osobką. 
"They’ll have to get through me."
Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 37
Kojarze nick, nie mialam jednak przyjemności poznać, choć wydaje sie byc miłą osobką. 
Ano znam! Tak z resztą myślę ;D Od razu ją zauważyłam od chwili pojawienia się na forum i mocno zapadła mi w pamięć. Nie wiem o niej zbyt wiele, na pw też nie pisałyśmy, ale przyjemnie czyta się jej posty i mogę po nich wywnioskować, że jest osóbką miłą, przyjazną, zabawną i niezwykle uroczą :3 Myślę, że byśmy się dogadały (;
Ostatnio zmieniony przez Sadist (02-12-2015 o 20h29)

Znam z forum! Lubi kolorowo wlosych chlopakow o niebieskich oczach, poza tym jest bardzo sympatyczną osóbką otwartą na innych. Gdy pierwszy raz ją zobaczylam na forum, bylam przekonana ze jest chlopakiem. Don't judge!

Tak, znam. Jest bardzo przyjazna w stosunku do innych. Zawsze pogodna i radosna. Naprawdę miło i przyjemnie wymienia się z Nią posty. Mimo, że od niedawna jest na forum, to zdobyła moje serducho <3
Znam, kojarzy mi się z narodowcem walczącym o wolność x'D i przepięknymi motylami oraz aniołami. Zawsze ma bardzo ładne zestawy. Posty dodaje też bardzo często. Jest raczej kumata i nastawiona do innych przyjaźnie.

Baardzo często udziela się na forum. Kojarzy mi się z tym, że zawsze ma idealnie dopasowany avatar i sygnaturkę, w której zawsze są gify z azjatami xD Jest bardzo miła. 
Kojarze z forum, glownie przez pszczółki.
Jednak nie wymienialysmy postów wiec nie moge sie wypowiedziec. 
Tylko kojarzę, przez Ahri, nie rozmawiałem personalnie, ale oboje lubimy LoLa, chociaż ja nie grałem już X czasu bo nie chce mi się ustawiać masterek. /':
Kojarzę. Głównie przez avatar, pamietam również że to chłopak. Nic wiecej nie wiem niestety. :< 
Parę razy zdarzyło mi się wymienić z nią kilka postów ale to za mało abym mogła powiedzieć ze ją znam ani abym mogła wypowiedzieć się na jej temat. Wydała mi się sympatyczną osobą 

Nie wiem czy znaniem mozna nazwac, zgłębienie samego zaplecza kresomózgowia i dowiedzenie sie o preferencjach względem płci nie tylko przeciwnej.
Ps. Nie wiem czy pisałam z tą osobą czy z jej biustem xD
Nie znam i nie przyznaje się do jakichkolwiek kontaktów z tą osobą. Te 14 artów oraz 1 komiks w moim opisie jej autorstwa oraz nieliczne wymienione wiadomości prywatne oraz posty o niczym nie świadczą... kompletnie nie znam tej osoby! XD

Przepraszam ale czy my się znamy? -_-
Żartuje ale nie wiem czy znam. Nie raz zetknełam się z nią na forum (np w sali gier i w nieoficjalnych konkursach) i kiedy bombarduje mnie przecudownymi komentarzami ale jedyne co wiem to, to że:
-Robi piękne stylizację <3
-Uwielbia mroczne klimaty <3
-Ma duszę zwyrolowatego romantyka (w pozytywnym sęsie) <3
-Ma w sobie coś tajemniczego <3
-Nie stroni od kontrowersyjnych dla innych tematów (w granicach rozsądku) <3
-Pewnie nie zdaje sobie z tego sprawy ale emanuje od niej pewnego rodzaju dojrzałością. <3
-Ilość prac na jej profilu oznacza (przedstawiające jej miss) zakrawa o narcyzm (ale czemu nie skoro robi niezły kawał roboty), choć świadczy to też o tym, że potrafi docenić czyjąś pracę i wysiłek w nią włożony <3
I co chyba najważniejsze, ma cierpliwość do mnie i pewnie do innych osób też.
Mogłabym pisać dalej ale kiedyś trza skończyć -_-
XD

No właśnie dziwne, ale nie znam i widzę pierwszy raz, choć gra tu od baaaaaaardzo dawna. To chyba znaczy, że nie bawi się zbyt natrętnie w bany, no ale widzę, że robi świetne stylizacje, do czego ja osobiście nie mam talentu, no i wydaje się być sympatyczna.
Ty, no właśnie wiem i mam to samo.
Jakbym widziała już ten avek ale jednak nie pamiętam 
A szkoda bo wydajesz się fajną, inteligentną osóbką, która chyba jest dla siebie za surowa.
Mam nadzieję, że zetkniemy się ze sobą jeszcze nie raz na forum 
Ostatnio zmieniony przez Likoris (31-12-2015 o 02h29)

Znam choć od niedawna. Ma bardzo pogodny i miły dla oka opis i do tego cudowną stylizację. Zamieniłam trochę słów i powiem, że wydaje się bardzo miłą i pogodną osobą, plus do tego tak słodką jak Jej króliczek w podpisie ^^
Ostatnio zmieniony przez alice101 (31-12-2015 o 02h40)
Osobiście nie, ale bardzo często widuję na forum. Wydaje się być sympatyczną osobą. Prawie zawsze zakochuję się w jej nowych zestawach, bo awatary ma cudne, obecny również ♥
Znam, choć tylko z forum. Ma bardzo dobry gust muzyczny. Wydaje się być miłą i przyjaźnie nastawioną do innych osobą. Ma zawsze piękne zestawy, jak i stylizacje (:
Znam z forum (: Jest bardzo miła i ma świetny opis c: Wiem, że naogół nie śpi do bardzo późna (: Bardzo lubię z nią grać w sali gier :D
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (31-12-2015 o 03h47)
Znam. Podbiła moje serce swoją osobą. Jest bardzo miła, przyjacielska. Świetnie mi się z Nią rozmawia
Bardzo Ją polubiłam ^^
Ostatnio zmieniony przez alice101 (31-12-2015 o 03h56)
Kojarzę, kojarzę...ale dosyć słabo :-/

Znam z forum. Nigdy nie miałam okazji pisać z nią na prv, a może po prostu nie pamiętam? c:
Myślę, że jest miłą osobą (:
Pamiętam nawet, jak robiłam jej dyplom na mój konkurs ;D
Znam jedynie z forum, pisać z nią nie miałam okazji, ale czytając jej posty na forum wydaje mi się być bardzo przyjazną, zabawną i spoko osobą ;3

Link do zewnętrznego obrazka
Znam, ale tylkp z forum. Nie miałam z nią okazji pisać i mimo to, że jest tu na forum dość długo to nie mogę stwierdzić, że znam. Wiem, że uwielbia AC, ładnie rysuje i jest bratełem(???) Jelonka. Robi wspaniałe cosplaye i jest bardzo miła (: Tylę mogę powiedzieć c:

Znam z forum. Nie pisałyśmy ze sobą, ale często wymieniałam z Nią posty. Uważam, że jest miłą, zabawną osobą. Bardzo Ją lubię (: