Nah, chyba sie zetknęlysmy na forum, jednak nie jestem pewna. Najwyraźniej zadko udziela sie w sali gier. 
"They’ll have to get through me."
Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 37
Nah, chyba sie zetknęlysmy na forum, jednak nie jestem pewna. Najwyraźniej zadko udziela sie w sali gier. 
Tak jak już kiedyś pisałam znam ją "z widzenia" ponieważ parę razy zetknęłam się z jej postami. Wydaje się być miłą osobą

Kojarzę głównie z forum i z tego że lubi anime Naruto.
Poza tym nie miałam przyjemności poznać.
Nie znam, nie kojarze, chyba pierwszy raz się spotykamy.

Kojarzę~ Panienka wydaje się dość aktywna na forum, ale znam tylko z widzenia~ Co się rzuca w oczy w tej osobie to na pewno piękna sygnaturka i to, że jako jedna z niewielu używa tych missafashionowych emotek~ Moim zdaniem pani Ahri jest sympatycznym człekiem~
Tak, mam o niej dobre zdanie, pisaliśmy w jednym RPG'u, który niestety przeze mnie upadł, ale bardzo lubiłem postać, którą Kunegunda tam tworzyła~. :3
Nie znam osobiście, ale dobrze kojarzę ten avatar! Nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć.

Nie znam osobiście, ale zapamiętałam po miłości do Naruto, która w jakimś stopniu nas łączy. Przemiła osóbka. 
Tak, znam bardzo często spotykam Ją na forum. Jest bardzo pozytywną osóbką, którą rozdaje na około pozytywne emocje ^^ Bardzo miło się wymienia z nią posty (:
Ostatnio zmieniony przez alice101 (29-11-2015 o 15h18)
Znam! Zawsze ma świetne zestawy i nie wiem czemu nigdy nie udało nam się ze sobą pogadać xD w każdym razie widuję co chwila w SG.
Po postach widać, że jest miła i przyjaźnie nastawiona do wszystkich, a że lubi A&M wnioskuję, że ma w sobie pierwiastek wariata XDDD
Tak, znam, choć nie rozmawiałyśmy ze sobą, to po postach mogę stwierdzić, że jest fajną i miłą osobą z ciekawą osobowością ^^ I po Jej nicku i avatarze od razu wiem kto to jest (:
Zdarzyło mi się wymienić z nią "kilka" postow.
Moge śmiało stwierdzić, ze jest bardzo sympatyczna, z poczuciem humoru i bez niej forum byloby puste. 
Ledwo co kojarzę z forum, szczerze mówiąc. Chociaż wydajesz się być sympatyczna. ;D
... Chociaż "wszyyy(stkie) różowe to jedna rodzina", no. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-11-2015 o 23h06)
Znam, a raczej dobrze kojarzę z forum. Osóbka bardzo pozytywna, z przeuroczym zaraźliwym uśmiechem.
No i oczywiście ananas z poczuciem humoru <333

Raczej kojarzę nick z tego powodu, że jest moderatorką. Nie miałam przyjemności poznać bliżej. 
Osobiście nie znam, ale wydaje się być naprawdę sympatyczna osoba. Tryska pozytywna energia w każdą stronę i widząc jej posty często zdarza mi się uśmiechnąć.
Nie znam, nie rozmawiałam ani nic w ten deseń. Ale tego uroczego avatara nie da się nie zauważyć i pomimo, że nie kojarzyłam nicku, jak zobaczyłam avatar od razu poznałam.

Znać nie znam, ale coś lekko kojarzę, głównie przez używanie tych (jak dla mnie) koszmarnych różowych emotek w każdym poście. Ale osobą wydaje się być miłą i pozytywną c:

Kojarzę tylko sygnaturkę, raczej nic więcej. 
Och tak tak! Kojarzę, tę panią. Głównie przez miłość do Naruto no i oczywiście Hinata everywhere. <3 Wydaje mi się że jest równie uroczą osobą co Hinata. 
Kojarzę głównie z sali gier. Jednak mogę powiedzieć, że jest miłą osóbką, która potrafi się z każdym dogadać