Widziałam na forum, jednak słabo znam. Ogólnie wszystkich słabo tu znam ): Wydaję się być jednak bardzo miła (:

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 37
Widziałam na forum, jednak słabo znam. Ogólnie wszystkich słabo tu znam ): Wydaję się być jednak bardzo miła (:

Nie znam ale odwiedzalam profil, ponieważ czasem gosci w ,,ocen miss" xD
Kojarzę głównie z nieoficjalnych konkursów jak i również z sali gier i miss zamówień.Oczywiście wiem że świetnie rysuje ^^Wydaje się miłą i fajną osóbką ^^

Znam głównie z gry na forum "Napisz coś miłego osobie nad tobą". Przemiła osoba :>
Mickiewicz pozdrawia!
Znam Mickiewicza i zdecydowanie jestem z tego teamu. Lepiej mieć w ustach wacki niż mieć na nazwisko SłowackiXDDDD
Nie kojarzę, ponieważ po liczbie wiadomości stwierdzam, ze jesteś nową duszyczką na forum, niepamiętającą czasu kurczaka i czteroosobowego Kpop Teamu(?) XD

Widzę Cię czasami na forum jednak słabo Cię znam i nie pamiętam, byśmy kiedykolwiek ze sobą pisały :c Ale widzę, że jesteś przyjazną osobą, czyż nie? :3
Kojarzę z forum, czyli niekoniecznie znam. Tutaj i tak jest wiele osób, że z takim nołlajfieniem jak u mnie,
to trudno kogoś nie spotkać ani razu. Za bardzo jej nie znam, ale wiem, że lubi AC, a to dobrze.
Bardzo dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wydaje się miła oraz całkiem towarzyska i mam nadzieję, że się nie mylę :>
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (02-01-2016 o 23h20)
Znam z forum. Wymieniałam posty, lecz na privie nie pisałyśmy ze sobą. Wydaje się towarzyską duszyczką, zabawną i miło nastawioną do innych (:
Znam także z forum. I z tego ze często razem pisałyśmy w sali gier. Wydaje się, bardzo miła i pomocna. Niestety na prive nie pisałyśmy
Mam nadzieję że za niedługo coś napiszemy 
Ostatnio zmieniony przez hchzh (18-01-2016 o 21h36)
Znam z forum. Po postach mogę stwierdzić, że jest bardzo pogodną osóbką, z optymistycznym poglądem na świat. Jest miła i zabawna c:
Znam z głównie z Sali Gier na forum ale stwierdzić mogę że jest naprawdę fajną osóbką ^^

Znam. Zaczęło się od Anime na literkę. Zazwyczaj rozmawiamy za pomocą ctttjj i innych gier. Wiem, że lubi Queen, One Piece i Haikyuu C: (możliwe, że źle napisałam, bo mam oczy w książce z chemii~ja jak zwykle nie-ogar i nie na temat~
Baaaardzooo lubię. Na prawdę miła i niezastąpiona ^^
Pytanie czy znam! Oczywiście! Każdy, kto jest już dłużej na forum musi kojarzyć Rebekę! >3<
Pisałyśmy kiedyś odrobinkę na privie i czasami wymieniamy się postami na forum :3 Jest bardzo miłą i przyjacielską dziewczyną, która ze wszystkimi się świetnie dogaduje, kocha animce i do tego wspaniale rysuje c:

Znam z Sali gier. Nie rozmawiałyśmy ze sobą na privie, ale po postach mogę stwierdzić, że jest ciekawą, miłą, zabawną duszyczką z którą myślę, że każdy by się dogadał c:
Kojarzę z forum. Dokładniej , to z sali gier. Jednak myślę, że jest miłą oraz sympatyczną, a sądząc po opisie na profilu. Jest bardzo optymistyczną osobą

Znom! Nawet na własne oczy widziałam i rozmawiałam! Bardzo ciekawie siebie nazywa i jest ciekawym towarzyszem do rozmowy xD. Lubię wyszukiwać dla niej obrazy. Jest osobą, z którą można dyskutować i śmiać się z większości rzeczy :^]

Oczywiście, że znam ^^ Głownie z sali gier, ponieważ swojego czasu lubiłam udzielać się z nią w różnych grach zwłaszcza tych dotyczących wklejania obrazków, ponieważ ma świetny gust i jej obrazki zawsze są trafione
Teraz nie siedzę już tak często na forum jak kiedyś i bardzo mi tego brakuje, bo są rzeczy ważne i ważniejsze... Jest naprawdę miłą osobą, która potrafi wywołać uśmiech na niejednej twarzy 
Ostatnio zmieniony przez Yubin (23-01-2016 o 17h38)

Pierwszy raz spotykam. Jednak po sygnaturce itp. stwierdzam, że jesteś osobą jak najbardziej wartą poznania. Podoba mi się "klimat" który wytwarzasz wokół siebie (:
+ świetny cytat (taki sokratejski ^^)
Nie znam. Nie kojarzę za bardzo nawet z forum. Twoich postów widziałam niewiele, jednak wydajesz się miłą osobą. C:
Znam, dziwnym by było nie znać. Niestety, ale znam tylko z sali gier. Posty Jej często czytam i jak najbardziej jest ciekawą, miłą i zabawną osóbką c: I jestem na 100% pewna, że z wszystkimi potrafi znaleźć wspólny język (:
Znam z widzenia głównie z sali gier bo nieraz natknęłam się na jej posty
Wydaje się być miła osobą 

Jak tak patrzeć na Salę Gier to wszędzie jest twój nick xD
Także kojarzę troszkę ;3
Kojarzę z dzisiaj z forum,ogólnie nie:)
Ja chyba nikogo na MF nie znam, ale nie kojarzyć Motionell się po prostu nie da ;d
Dobrze wykonuje swoją robotę moda