Pięknie, pięknie. Uwielbiam to połączenie czerwień i czerń i biel. Prefecto <3 Ale jedno mnie powaliła, to że, przez ten kaptur ma się wrażenie że miss nie ma włosów i oczu.
7/10
Strony : 1 ... 74 75 76 77 78 ... 153
#1876 26-12-2015 o 16h41
#1877 26-12-2015 o 17h15
fajny cosplay ale mógłby być trochę lepszy głownie ten pasek mi nie pasuje.Ogólnie jest dobrze odwzorowany ale czegoś mi brakuje. 7/10
#1878 26-12-2015 o 17h35
Gdybym miała się do czegoś przyczepić to byłby to tylko i wyłącznie kolor włosów.
Ta czerń zaburza mi równowagę całości ale jak tylko zobaczyłam twoją miske stwierdziłam, że to połączenie kolorów (zimnego błękitu z srebrem)jest boski, choć nigdy go nie lubiłam.
Makijaż jest świetnie dopracowany i wybrałaś świetną fryzure, choć nie wiem czy upięte włosy nie dały by więcej klasy ale to już mój wymysł, który nie wpłynie na ocenę <3
Daje 9,5/10

#1879 26-12-2015 o 17h38
sandy123 - Bardzo ładna stylizacja, nie jakaś wow, zwykła raczej, ale ładna. Same ubrania dobrze dobrane, kolorki też fajne. Natomiast gorzej z twarzą. Włosy psują cała stylizację, rodzajem i kolorem. Makijaż też niezbyt. Nie wiem, czy to tylko ja, czy miss jakby nie ma nosa. Można by też wybrać lepsze usta, te też tak słabo widać. 6,5/10
Likoris - świetna stylizacja. Szczególnie spodobało mi się połączenie spódnic i tego szarego czegoś (tak ładnie znam się na nazwach) od zestawu Popiny, tworzy fajne wrażenie głębi. Ubrania dobrze dobrane, zwierzaki super pasują. Osobiście zmieniłabym fryzurę i może coś tam pokombinowała jeszcze z makijażem, ale tak też nie jest źle. 9/10
Edit2: Lel, ocena pisana na szybko przez wyprzedzenie i nawet nie zauważyłam, że nogi są innego koloru niż reszta ciała. Tak było cały czas? ;o Już oceny teraz obniżać nie będę, ale generalnie to nie tworzy dobrego efektu i teraz, jak to zauważyłam, mocno psuje ogólne wrażenie.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (26-12-2015 o 18h03)
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

#1880 26-12-2015 o 18h02
Boziu, bożyszcze, ten lisiu mi się podoba! *-* Stylizacja jest bardzo ładna, biel i szarość ostatnio ciągle przykuwają mój wzrok XD Jedynym minusem jest dla mnie ozdoba we włosach. Znaczy się, jest fajna, ale te odcienie za bardzo się zlewają... Tak to cud, miód i malina
Bardzo, ale to bardzo spodobał mi się makijaż, co rzadko mi się zdarza
9/10 
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (26-12-2015 o 18h03)
#1881 26-12-2015 o 18h19
Co to jest? x'D Spójność kolorystyczna jako taka jest, ale sensu nie widzę, więc nie wiem, jak to ocenić! XD Anioł śmierci w czerwonej koszuli nocnej, który przyszedł zabrać biedną owieczkę? No chyba, że tak. Prawie nic to nie pasuje. Wywaliłabym cieniowanie, zmieniłabym skrzydła na czarne, usta na czerwone, wywaliłabym owieczkę, zmieniłabym bluzkę, wsadziłabym mieczyk do łapki, hełm na główkę, dodałabym zbroję... I na wojenkę! 
Jako, że nie wiem, o co chodzi, niech będzie 5/10, by było neutralnie. Chociaż, jeśli to nie miało nic konkretnego przedstawiać, to moja ocena brzmi: 2/10.
#1882 26-12-2015 o 19h27
Ty mój ananasie drogi, pozwól, że będe szczera.
Troszeczku szwankuje mi tu makijaż. Wydaje mi się, że gdyby był on tak jak cała reszta utrzymana w jasno szarych (dołoby rade) białych lub czerwonych elementach to byłby to aż za bardzo ideał (brak składni ale nie wiem jak to napisać). Zaczełam od minusa więc teraz trza iść w plusy :3
Połączenie tych rękawów z zimowym klimatem reszty elementów był strzałem w dziesiątke. Cała kreacja jest biała ale dzięki dobrze dobranym elementom nie zlewa się to wszystko w białą ciapaje i nabiero to fajnego kształtu. Białe piura dodają elegancji, a czerwień która imituje krew nadaje troche mrocznego charakteru co jest bardzo fajnym pomysłem. Mimo, że cię kocham to nie mogę odpuścić dlatego daje ci 9,75/10

#1883 28-12-2015 o 16h17
Hm... Likoris... Nie jestem do końca pewna co tu powiedzieć... Stylizacja jest ładna. Część: nogi + sople lodu. spódnica, ręka i na niej kolejne sople + motyle wygląda przecudnie! ♥ Jednak zawieszka, makijaż i grzywka są według mnie średnie... Fryzura sama w sobie ładna, ale jak dla mnie grzywka psuje efekt, poza tym oczy są takie puste ;-; Jaram się tymi motylkami *-* Ładna szarość, choć w niektórych miejscach się zlewa, to jednak jest ślicznie
7,8/10
#1884 28-12-2015 o 18h00
Sandra88
No więc,nie będą oceniała Twojej miss standardowo,ładna brzydka,bo jest oryginalna 
A więc,jeżeli chodzi o nią,to bardzo ciekawie ją wystylizowałaś
ciemna mroczna postać,anioł śmierci i jej książę bardzo ciekawie 
Za kreatywność mogę Ci dać 8/10 
#1885 28-12-2015 o 18h24
Stylizacja przedstawia taką dość zamożną panienkę. Nie ma w niej nic szczególnego, ale miło się na nią patrzy i ogółem jest ładna (sama bym się tak ubrała ^^). 7/10
~
#1886 28-12-2015 o 20h08
Na początku myślałam, że mi się strój miss nie załadował, poza makijażem i włosami xD Generalnie mi się podoba. Jestem zwolenniczką bielutkich, jednokolorowych stylówek i tych rękawów od gwiazdy. xD Ładnie wyglądają z tą spódnicą. Białe stylizacje mają to do siebie, że nieźle ukrywają, że niektóre elementy nie pasują - ale tutaj jednak widać, że to futro troszkę "odstaje" i jakoś dziwnie się układa w stosunku do reszty stylizacji. Makijaż jest ok, ale pobawiłabym się jeszcze troszkę kolorami - konkretnie kolorem ust i policzków, bo te za bardzo się wybijają wśród bieli i stąd pewnie moje wrażenie, że strona się nie załadowała. No i włosy też wymagają uspokojenia. Zarówno pod kątem kolorystycznym, jak i samej fryzury.
Ogólnie mogę z czystym sumieniem dać:
7,5/10

#1887 28-12-2015 o 21h59
Fakt faktem, czasami, choć nie często zawyżam odrobinę swoją ocenę tutaj, żeby nie sprawić bardzo młodemu (dziecku) graczowi lub komuś kto dopiero zaczyna grę przykrości. Jednak z drugiej strony 10 daje bardzo żadko, żeby nie powiedzieć prawie nigdy jednak tutaj wydaje mi się, że spokojnie mogę zaszaleć z 10/10
Stylizacja ma ciężką linie i dość zwalisty kształt ale jako, że uwielbiam właśnie taki styl to jestem pewna, że był to efekt zamierzony 
Kolor (choć jest to głównie czerń) jest fajnie uzupełniony w różne odcienie.
Fryzura, makijaż i dodatki są świetnie dobrane.
Jakbym już miała coś powiedzieć na przekór to doradziłabym tylko pokombinować jeszcze z oczami ale jest to bardziej widzi mi się, gdyż aktualny wybór absolutnie nie jest zły.
Ogólnie podsumowując, jest wiele ciekawych elementów, a przy tym nie ma uczucia przesytu.
Matko jak profesjonalnie, czuje się jak krytyk XD

#1888 29-12-2015 o 21h33
Likoris
Chyba nie ma się co rozpisywać, cudne ;D Śliczna buźka, całość jest spójna i wszystko ładnie współgra. Podoba mi się, że nie przesadziłaś z dodatkami, dzięki czemu jest też przejrzyście. Jedyne do czego bym się przyczepiła to ten lisek na dole. Co prawda pasuje ale trochę wadzi przy tych nogach. Mam na myśli to, że one same w sobie są super dodatkiem i lisek chyba troszeczkę niweluje ten efekt "wow". Ja bym je bardziej wyeksponowała bo są super ;D Ale i tak 10/10.
#1889 30-12-2015 o 13h54
Boska! Taka delikatna, eteryczna niemal stylizacja w ciekawych kolorach. Niby niebyt bogata, ale jak na nią patrzę to dochodzę do wniosku, że nie ma absolutnie miejsca na ani jeden element więcej. Bardzo ładna fryzura i piękny makijaż.
10/10

#1890 30-12-2015 o 15h43
Jaka śliczna ;-;
Czarno białe stylizacje, to zdecydowanie twoja mocna strona xD
Podoba mi sie w niej niemal wszystko, od kolorowej buzi po czarną spódnicę.
Jedyne czego mi brakuje to jakiegos elementu wokół glowy, może wysokiego kołnierza? 9,9999/10
#1891 30-12-2015 o 17h38
W sumie całkiem mi się podoba, ale mam wrażenie, że kiecka i te owoce w dłoni stanowią zestaw. No i stylizacja to głównie tylko kiecka. xD W każdym razie - to coś na głowie jak najbardziej pasuje, ale fryzura, makijaż i karnacja wydają mi się z innej bajki.
Mocne 7,5/10

#1892 30-12-2015 o 18h52
Bardzo ładna stylizacja, fajnie połączyłaś spódnicę z bluzką i maskę z ozdobą na włosy. Świetne kolory, skrzydła też się dobrze wpasowały. Jednak cała stylizacja wygląda bardzo bogato, dlatego rażą trochę gołe ręce i szyja, przydałby się chociaż jakiś mały naszyjnik i bransoletka. Pomyślałabym również o jakiś mocniejszych ustach, te ledwo widać. 8/10
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

#1893 31-12-2015 o 14h04
Bardzo ładna wszechbiel ^^ W stylizacji dużo się dzieje, ale makijaż ją mocno uspokaja i wycisza - podoba mi się ten kontrast. Do tego bardzo ładne włosy, dodatki... no, wszystko. Tylko jedno mnie zastanawia. Nosek Miss. Czo on taki czurny? xD
10/10

#1894 31-12-2015 o 15h02
Spojrzałam i wow, ta kobieta jest dumna i posiada władze. Patrzę na opis - Cesarzowa. No, władzę ma. Tylko jakaś ponura jest.
Wygląda jednak cudownie, wszystko do siebie pasuje. Makijaż również. Nie wiem co napisać, bo jest super.
Jej mina kojarzy mi się z taki - Nie umiecie tego zrobić? Jaja sobie ze mnie robicie? Natychmiast wykonać powierzone wam zadanie i bez narzekania! Ech, mam już dość mojej służby.
10/10

#1895 01-01-2016 o 03h59
Stylizacja niczego sobie muszę przyznać jedynie włosy mi coś nie pasują nie tyle kolorystycznie co ułożeniem.Nie mam niczego więcej się uczepić więc 9/10
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"

#1896 02-01-2016 o 02h22
Fajny pomysł. Jednak gdyby nie opis, nie wiedziałabym, że chodzi o 'królową wikingów'. Najbardziej efekt psuje ta opaska, wygląda jak od Wonder Woman
Zmieniłabym też jej urodę. Nie zbyt się obracam w klimatach wikingów, ale jakos ona mi tak nie wygląda. Też zmieniłabym to futro na coś innego... Tak czy siak nie jest źle, wiec mogę dać 7/10 
(>^.^)> ♥ 『何もいらないただ側にいて』
#1897 02-01-2016 o 23h41
Szczerze to nie jestem pewna co myśleć o tej stylizacji... Od szyi w dół jest cód miód i orzeszki
Makijaż też bardzo ładny :_ Ale to... To coś na twarzy (zapomniałam jak się to nazywa) i fryzura i dodatek w niej kompletnie niszczą mi efekt ;-; Znaczy się kolor jest ładny ale upięcie nie w klimacie ;-; tak 6,5/10 Wybacz, że tak nisko, ale inaczej już chyba nie umiem...
#1898 03-01-2016 o 14h29
Widać że jest pomysł. Makijaż dobrze komponuje się z kolorem włosów i bluzką, wszystko do tego momentu jest takie słodkie cukierkwe, a potem patrzę i widzę coś co w ogóle nie pasuje do pierwszego wrażenia. Czarne buty, chusta, i ptaki. Moim zdaniem to wszystko nie pasuje do siebie. Jeżeli chciałaś mroczną stylizację to zmień kolory włosów bluzki i wszystkiego cukierkowego, a makijaż zrób mocniejszy i ciemny, a jeżeli chcesz trzymać się słodkiej stylizacji to radzę usunąć te czarne dodatki i dodać coś innego.
2\10.
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (03-01-2016 o 14h30)
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
#1899 03-01-2016 o 17h25
Zazwyczaj duże oczy o jaskrawym kolorze psują całą styliazcję - w Twoim przypadku jest odwrotnie. Aniołek wyszedł naprawdę uroczo oraz ciekawie, a wszystko pasuje idealnie. Na dodatek przypomina moją koleżankę, przez co bardzo miło mi się kojarzy. 10/10

#1900 03-01-2016 o 18h07
Troche nudna, aczkolwiek przyjemna stylizacja. Widzialam juz naprawde wiele wersji z tymi korzeniami i prawie zawsze dopasowywane sa one do tej fryzury, nie mam pojecia dlaczego. Jednak przez to, moja pierwsza mysla po zobaczeniu miss, bylo: znowu to samo. Mimo to, po dokladniejszych oględzinach ( nie martw sie pod bluzke nie zagladalam ^.~ ) musze przyznac ze prawie mi sie podoba :3. 6/10
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (03-01-2016 o 18h08)