Stylizacja jest całkiem interesująca, szkoda tylko, że nie napisałaś, co przedstawia. Udało ci się wyeksponować te rękawy, cała stylizacja jest tłem dla nich. Podoba mi się dobór makijażu i fryzury. Trochę nie wiem po co tam te okulary, ale z drugiej strony twarz z nimi wygląda niebanalnie. Wybrałabym trochę "szerszą" spódnicę, bo ta jest bardzo wąska, i zmieniłabym naszyjnik, bo ten chyba ma starą kreskę. Trochę mi brakuje w tej stylizacji "tego czegoś", jakiegoś dopełnienia. I jakiegoś paska, bo ta granica między spódnicą a topem za bardzo rzuca się w oczy.
Ocena: 6,5/10
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 76 77 78 79 80 ... 153
#1926 09-01-2016 o 00h43
#1927 09-01-2016 o 01h43
Ujmę to tak. Widać w tym gust, miliony wydanych monet, klasę i co najważniejsze - spójność całego stroju. Jestem kompletnie porażona wdziękiem i doskonałością. 10/10, inaczej nie ma opcji 
#1928 09-01-2016 o 20h26
Okej, co to jest? Puszczając wodze fantazji, widzę jedynie dziewczę, które wybrało się (niezbyt gustownie ubrane i uczesane...) na dyskotekę, i przez przypadek udało się do jakiegoś domu, gdzie przywitały ją nietoperki. Torebka zupełnie nie pasuje, dół i góra całkowicie inne... Ogólne niedopasowanie. I ta fryzura... Może bez tych dwóch zwisających kosmyków włosów wyglądałoby to lepiej. I co tu robią nietoperki? xD Gdybyś miała mniejszy staż w grze, potraktowałabym cię ulgowo. Moja ocena to 2/10. Za jakiś wkład własny.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (09-01-2016 o 20h26)
#1929 10-01-2016 o 00h29
Twoja stylizacja jest przecudna *.* Taka mordercza wdowa (coś jak w twoim opowiadaniu z konkursu, ale bogatsza ;3) tuż po zabiciu swojego kolejnego męża, której kruki czy tam gawrony oddają cześć za kolejny posiłek. Księżyc i kolorystyka wskazują, że jest noc. Wszystko idealnie do siebie pasuje. 10/10

#1930 10-01-2016 o 08h58
Ładna, prosta stylizacja - nic mi więcej nie potrzeba ^0^. Nie lubię, gdy w stroju miss jest zbyt duży przepych i ciemne kolory, a Twój ma takie piękne jasne barwy. Jedyne co bym zmieniła to kolor włosów na np. brązowy, bo ta zieleń za bardzo gryzie się z resztą. 9/10

#1931 10-01-2016 o 11h44
Ładnie. Może nie powalająco, ale ładnie. Kolory takie spokojne, trochę wiosenne, słodki makijaż. Elementów niewiele, ale fajnie dobrane. I tylko jeden mankament, który dość poważnie mnie zraził: dzban i etola brzydko na siebie nachodzą i to jest tak widoczne, że nijak nie da się tego zignorować.
Myślę, że można się tutaj pobawić warstwami i "schować" dzban za etolę. Albo zrezygnować z któregoś z elementów, a może zastąpić go czymś, co nie będzie się aż tak gryzło?
7/10

#1932 10-01-2016 o 14h25
Najbardziej ze wszystkiego podoba mi się makijaż - takiej damy patrzącej z drwiną na wszystkich. Mimo niewielu elementów, strój daje wrażenie przepychu, ale w dobrym znaczeniu tego słowa. Wszystko tworzy spójną całość, dlatego 10
#1933 10-01-2016 o 21h36
Kolorek, fakturka, kolorek fakturka XD Bardzo podoba mi sie zestawienie spódnicy, bluzki oraz butów, ten paw (chociaż ja uważam ze to feniks) tez wyglądał by swietnie, gdyby nie ta czarna rękawiczka ;-; ( niedobra ta nine). Jedyne co troche psuje efekt to księżyc oraz fryzura. 7,74/10
#1934 13-01-2016 o 17h45
serowakanapka Nie wiem co twój chłopak miał na myśli tworząc ta stylizację?? 
Nic nie pasuje do siebie.Ani to diabeł,ani miss,ani coś co mogła bym powiedzieć.
I te oczy szatana te kolory.Nie w moim guście. 
Nie wiem co mam jeszcze dodać 5/10 Tak oceniam wyobraźnie twojego chłopaka.
Ostatnio zmieniony przez Zorma (13-01-2016 o 17h48)
#1935 14-01-2016 o 14h02
Jedno słowo .... WOW!
Twoja miss jest w moich ulubionych kolorach, oraz w moim ulubionym motywie, zima. Wiem, że nie ma tam motywu zimy, ale tak widzę. Ogólnie to twoja miss pięknie się prezentuje, ale ta twarz jakoś mi nie pasuje do reszty. Wybacz ;/
8/10

#1936 14-01-2016 o 14h57
Mam mieszane uczucia. Z jednej strony stylizacja wydaje się być ciekawa i widać zamysł, ale z drugiej - całość średnio się klei. Te wszystkie odcienie błękitu (opaska, bolerko, bluzka, spódnica) za mocno od siebie odstają. Dobrze byłoby zostać przy konkretnym odcieniu i pod tym kątem dobrać resztę (opaska ładnie wygląda z tym mroźnym podmuchem z tyłu i pod to można by skomponować resztę). No i niezbyt pasuje mi deseń spódnicy. Makijaż też byłby ładny, gdyby kolory bardziej do siebie dopasować (może troszkę uspokoić rumieńce i dobrać bladoróżowe usta?), bo teraz jest za duży misz-masz. Miecz nie pasuje według mnie kompletnie i wydaje się być doklejony przez przypadek. Za to bardzo ładna jest fryzura. Użycie nóżek baletnicy też na plus (choć zdecydowanie nie z tą spódnicą ^^). Całość ma potencjał, ale trochę niewykorzystany.
5/10

#1937 14-01-2016 o 15h49
Muszę przyznać, że stylizacja mi się podoba. Jest dość prosta i przez to wygląda ślicznie. Zazdroszczę latarni *-* Makijaż w ładnych odcieniach, jednak tak średnio podoba mi się kształt ust (ale ja zawsze zrzędzę ;-
Nie ma co się tu rozpisywać- jest pięknie, ładnie, nie ma zbytnio co zarzucać
9/10
#1938 15-01-2016 o 16h00
Na pierwszy rzut oka całkiem ładnie. Połączenie spódnic wygląda dość ciekawie. Dobrze dopasowane buty. Nie mam nic do zarzucenia fryzurze i makijażowi. Natomiast razi mnie w oczy brak jednej ręki u miss. Nie pasuje kompletnie do całości pomarańczowy wianek na głowie. Bransoletka też nie wygląda tu najlepiej, nie wspominając o lewitujących w dziwnych pozach niebieskich koralikach wokół miss. Ogółem 6,5/10
#1939 15-01-2016 o 16h11
Stylizacja Ś W I E T N A!♥ Po prostu się zakochałam
Jedyne, co mi nie styka to fryzura, którą minimalnie widać zza kaptura i ramiona są trochę gołe, ale i tak jest taka cudowna, że zasługuje na 10!
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#1940 15-01-2016 o 17h16
10/10 Miss nade mną ma pasującą do twarzy kreacje, jasne włosy i poczucie stylu. Moim zdaniem ma mało dodatków, co polepsza efekt. Jednym słowem wygląda jak księzniczka!
#1941 15-01-2016 o 20h01
Przede wszystkim widzę, że jesteś w grze od niedawna, dlatego ocenię troszkę inaczej niż zazwyczaj. Wiadomo, budżet na początku jest ograniczony i mało dostępnych ciuszków.
Generalnie jest ok. Skupiłaś się na konkretnym kolorze (zielone dodatki), który ładnie wygląda ze spokojną bluzką. Trochę nie podobają mi się szorty: kolor nie ten, kreska nie ta i, co najbardziej kuje w oczy, bluzka kończy się nad spodniami i ten pasek gołego brzucha wypada średnio. Makijaż jest ok, taki spokojny, nienachalny. Fryzura i kolor włosów już niekoniecznie moim zdaniem pasują...
Ogółem:
6,5/10

#1942 15-01-2016 o 21h26
Po prostu nie wiem co powiedzieć
Twoja misska jest śliczna.
Ma I D E A L N I E dobrane ciuszki
I tak kocham tą jej twarzyczkę :3 10/10
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#1943 15-01-2016 o 22h54
Hmmm... Twarz po prostu idealna, trafiona w dziesiątkę, śliczna i delikatna. Ale co do stroju to nie jestem pewna. Na pierwszy rzut oka był ok, jednak po chwili zauważyłam, że pod spodem dzięją się dziwne rzeczy...
Jakoś nie umiem powiedzieć, czy to ma tak wyglądać (np. te białe rękawy) bo wydają mi się jakieś krzywe, tak jakby były całe białe, a na nie nałożona jakaś różowa narzuta<?> kurcze... trochę chaotycznie. Do tego biała spódnica nie wygląda dobrze, kiedy tak wystaje spod różu... Mam mieszane uczucia, ale zamysł ciekawy i przyjemny, więc mogę dać 7/10 
#1944 16-01-2016 o 17h44
I po prostu nie wiem co powiedzieć ;-; Stylizacja nie jest zła, wykonana poprawnie, ale po prostu mi się nie podoba ;-; To jest takie pomieszanie z poplątaniem. Czaszka i to coś magicznego na niej, nie powinny być wykorzystane razem jak dla mnie. Ładna fryzura i to coś na głowie. Makijaż odrobinę leży przez te usta. Po cholerę (za przeproszeniem) ten język? Sama nie wiem co sądzić o ubiorze, bo niektóre elementy wydają się być delikatnie, inne zaś jak wzięte od jakiegoś gangstera... Pomysł był naprawdę dobry, ale trochę trzeba go dopracować... 4/10 Przepraszam...
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (16-01-2016 o 17h45)
#1945 16-01-2016 o 17h58
Podoba mi się połączenie kolorystyczne, jest ciekawe i niebanalne. W całej stylizacji jest pełno interesujących detali, ale też wszystko jest wyważone, nie ma przesytu. Świetnie wykorzystałaś ten tren z tyłu, dzięki temu doł nie jest pusty. Jedna rzecz, która mnie bardzo drażni, to brak drugiej ręki, aż prosi się, żeby dać np. rękę Seluna, która też pasowałaby do koralików, które teraz wyglądają, jakby unosiły się w powietrzu. Początkowo też nie pasował mi kolor włosów, ale teraz stwierdzam, że ciekawie podbija kolorystykę całości, i sprawia, że stylizacja jest jeszcze bardziej "szalona".
Ocena: 8/10
#1946 16-01-2016 o 20h51
Przecież dobrze wiesz, że jest idealnie, więc po co mam sie rozpisywać xDD
Chociaż... troche nie pasuje mi ta spódnica jest zbyt regularna i symetryczna
9,99/10
#1948 18-01-2016 o 19h27
Jakiś koncept jest, ale nie za bardzo wiem jaki. Wszystko pasuje, makijaż też. Podoba mi się. Choć nadal nie wiem kto to.
Pierwsze skojarzenie to jakaś treserka tygrysa i ona popisała się umiejętnościami poskramiania dużego kota przed jakimś chłopakiem i chce się z nim umówić. XDD
7/10

#1949 18-01-2016 o 21h20
SoJin - Stylizacja za bardzo się niczym nie wyróżnia, zwykłe spodnie bluzka, buty itp.
Nie ma nic w tej stylizacji takiego co by zrobiło WOW!
Najbardziej podoba mi się twój makijaż który jest cudowny, ale bardzo zblizony do tego co jest u gwiazdy.
6/10

#1950 18-01-2016 o 21h25
jula1243 Masz śliczną miss. Piękny make up. Stylizacja w moich klimatach .
Ten żółty bardzo dodaje uroku. Te prezenciki są ślicznie skomponowane. Śliczny złotawy kolorek też mają włoski
Moja ocena 10/10 
Ostatnio zmieniony przez hchzh (18-01-2016 o 21h25)