Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 72 73 74 75 76 ... 153

#1826 17-12-2015 o 18h07

Miss'wow
Tayuri
...

Wooow, chyba jeszcze nigdy nie widziałam stylizacji w takich kolorach. Są piękne. A największy plus dostajesz za twarz miss. Jest po prostu perfekcyjna. Ile razy chciałam stworzyć właśnie taki wyraz, nie udawało mi się. A wiec nie przedłużając daję 100/10 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

(>^.^)> ♥ 『何もいらないただ側にいて』

#1827 18-12-2015 o 01h13

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Hmmm... Sama nie wiem, jak się zabrać tutaj za ocenianie, jak dla mnie zdecydowanie za dużo rzeczy jest z kompletu Amidali. Niby licząc po elementach, które wykorzystałaś to jest bodajże 4 do 4, ale te z kompletu jednak zajmują zdecydowaną większość, inne to tylko małe dodatki lub praktycznie niezauważalna zmiana spódnicy. Jeszcze ta torebeczka moim zdaniem nie pasuje, a opaska jakoś źle na włosach leży. Makijaż też jakoś mi do gustu nie przypadł, nie podoba mi się taki grymas. Za to pasek z różyczką się fajnie wpasował. Ostatecznie jednak dla mnie ta stylizacja to po prostu komplet, inwencja własna znikoma, dlatego zostaje 2/10.

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#1828 18-12-2015 o 01h31

Miss'na całego
Pythia
...

Jest ślicznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ładna, casualowa stylizacja. Podobają mi się kolory i powtarzający się na dodatkach motyw kokardki. Dzięki tym płatkom śniegu i rozwianej fryzurze miss wygląda jakby stała na wietrze w śnieżny dzień, genialny efekt. Niesamowicie podoba mi się wyraz twarzy, miss wydaje się patrzeć w dół na tego baranka z taką czułością, przesłodko to wygląda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jedyne, do czego przyczepiłabym się, to ten naszyjnik na szyi, myślę, że mogłoby się znaleźć coś ładniejszego na jego miejsce, ale w kontekście całej stylizacji nie rzuca się on w oczy. Ogólnie jest 100% uroku i słodyczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ocena: 9,9/10

#1829 19-12-2015 o 11h07

Miss'na całego
ola042
...

Świetna stylizacja! Super pomysł. Miss ma inspirujący makijaż, a strój jest mroczny i idealnie pasuje do makijażu i fryzury. Do tego ubrałaś podobnie swojego chłopaka! Wyglądasz jak królowa lasu (moźe o to chodziło?). Wszędzie zwierzaki : inspirujące .Cóż moim zdaniem zasługujesz na 10/10  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

Ostatnio zmieniony przez ola042 (19-12-2015 o 11h09)

#1830 19-12-2015 o 11h18

Miss'wtajemniczona
rozali10
ヾ(o◕ω ◕)ノ
Miejsce: Neverland

bardzo ładna stylizacja, lecz muszę się przyczepić do paru szczegółów. Moim zdaniem cera trochę za ciemna, a makijaż zbyt ostry na tak delikatny strój. Do tego ten tatuaż na prawym ramieniu trochę mi przeszkadza. Ale mimo wszystko bardzo pozytywna stylizacja.
6/10

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

#1831 19-12-2015 o 11h20

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Trochę pusto. Wiem, że ta narzuta jest boska i wielu dodatków jej nie trzeba, ale tutaj jest zdecydowanie zbyt mało. Właściwie tylko trzy elementy: narzuta, spódnica i skrzydła. Przy czym skrzydła słabe, na pewno znalazłyby się w grze inne, bardziej pasujące. Kolor włosów w zasadzie jest ok - pasuje do koloru narzuty i karnacji - ale fryzura trochę zbyt "buntownicza" jak do tej ugrzecznionej narzutki. Nie przekonuje mnie też makijaż - troszkę zbyt wyraźny, brwi jakby zbyt nisko, usta zbyt wysoko...
3/10

Edit
Rozali, ubiegłaś mnie xD Już klecę Twoją ocenę. ^^

Na pierwszy rzut oka stylizacja jest bardzo ładna - dobrze dobrane elementy, odcienie - ok, wszystko gra i trybi. Tylko coś mnie cknęło i po przeglądnięciu wystawki u Nine okazało się, że właściwie większość to propozycja od Nine /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Bluzka, spódnica, buty i rękawki są z manekina, od siebie dodałaś niewiele. Fryzura jest bardzo ładna, makijaż tak samo i świetnie pasują, ale to trochę za mało, żeby dać wyższą ocenę.
3/10

Ostatnio zmieniony przez Dasharia (19-12-2015 o 11h26)

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#1832 19-12-2015 o 11h55

Miss'ujdzie
Luna954
...
Miejsce: Gdańsk

Wow /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png prawdziwy szron. Tylko jej twarz wygląda bardziej jak śmierć ^^", aniżeli szron. Ale to jest moja osobista dygresja.
9,5/10

"Czy wiesz, dlaczego śnieg jest biały? ... Ponieważ zapomniał, jakiego koloru był dawniej."-Code Geass C.C.

#1833 20-12-2015 o 09h30

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

Luna954 cóż mogę powiedzieć, stylizacja prościutka, nie kombinowana, ni to na co dzień, nie to na święta, ni to pod żadną inną grupę. Nosek za ciemny w makijażu, tatuaż nie pasuje tam w ogóle, fiolet ładnie dobrany i połączony z czernią.
Bez szaleństw.
4

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#1834 20-12-2015 o 09h35

Miss'wow
Ahri7
"If you'd like to play with me, you'd better be sure you know the game."

Bardzo podoba mi się strój. Wygląda genialnie i chociaż chciałabym znaleźć coś, co mi sie nie podoba to... nah. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale jeśli chodzi o makijaż to zupełnie nie przypadł mi do gustu. Mam na myśli usta, ponieważ maska jest w porządku. Usta nadają temu wszystkiemu trochę mroku, a wydaje mi się, że lepiej byłoby bez tego. 8/10 /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

"They’ll have to get through me."
https://45.media.tumblr.com/b265ba7fc62c9f935173eadd6a406bcc/tumblr_nbhlb5XCih1tvhfueo2_500.gif

#1835 20-12-2015 o 09h37

Miss'wtajemniczona
Dessdemona
I'm so UGLY, that's ok 'cause so are YOU.
Miejsce: War-saw

Bardzo ładnie połączone odcienie czerni i szarości, stylizacja wygląda bogato. Makijaż też mi się podoba, jest mroczny i pasuje do całości. Jedynie nie ogarniam po co ten koziołek, nie pasuje tam zupełnie (trzy ręce wyglądają co najmniej dziwnie). Oceniam na mocne 7.

Edit: Stylizacja prosta, aczkolwiek ma potencjał. Myślę, że jeśli zdejmiesz czapkę, która nie pokrywa całej fryzury oraz zastąpisz rękawiczki jaśniejszymi (ewentualnie zmienisz czapkę na kolor dodatków) będzie lepiej. W tej chwili daję 5 za ładnie dopasowany płaszczyk, sweterek i kolor włosów. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Dessdemona (20-12-2015 o 09h40)

#1836 20-12-2015 o 13h11

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

I znowu ten sam problem. Chciałabym ocenić ten cosplay, a nie mam jak. Bo nie mam jak porównać. Lubię jak w opisie jest fotka i dzięki temu mogę porównać stylizację ocenić. Nie każdy musi znać osobę albo każdą jej stylówkę. Także ocenię jako zwykłą kreację. Ładne kontrastowe kolory. Płaszcz ratuje stylówkę. Ale mimo wszystko mogę dać najwyżej 7/10, bo za prosta.

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#1837 20-12-2015 o 13h17

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

Solomona, woaaaah! Wreszcie widzę czerwień xD Nie pożałowałaś jej tak jak czerni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Mogę ci powiedzieć, że bardzo ładnie dobrane elementy ubrań, makijaż wpasowuje się idealnie.
Nie mam żadnego "ale" ;(
10

Ostatnio zmieniony przez Sartani (20-12-2015 o 13h17)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#1838 20-12-2015 o 13h36

Miss'na całego
Pythia
...

Moje pierwsze wrażenie było takie, że stylizacja świetna, tylko po co ten baranek, ale opis mi wszystko rozjaśnił. Aż boję się pomyśleć, co ona chce zrobić z tym barankiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale przechodząc to stylizacji... podoba mi się, że użyłaś aż tyle oszronionych elementów, miss cała wygląda jakby była pokryta szronem. Dzięki tej skórze i makijażu osiągnęłaś nieludzki wygląd, miss wygląda jak jakiś chochlik/upiorek. Na początku chciałam przyczepić się do odkrytych ramion, bo jak to, odkryte ramiona w zimę, no ale skoro to jakiś zimowy upiorek, to podejrzewam, że nie jest tak wrażliwy na mróz jak ludzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Ocena: 10/10

#1839 20-12-2015 o 15h01

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Ha, moja pierwsza myśl brzmiała: o matulu, jak folkowo! Przeskrollowałam do opisu i faktycznie, nie pomyliłam się - a raczej stylizacja na tyle dobrze oddaje "klimat", że właściwie opis jest zbędny. Cudna! Bardzo ciekawe wykorzystanie korony, ładny makijaż i te zwierzątka! <3 Bardzo mi się podoba, więc mogę dać jedynie:
10/10

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#1840 20-12-2015 o 15h12

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

Bardzo fikuśna i ekstrawagancka stylówka. Pełna przepychu. Jednakże nie pasuje mi te czarny kolor włosów. lepiej jakby kolor zlał się ze stylówka. No i miss na strasznie wychodzoną po twarzy wyglądała. także 9/10.

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#1841 20-12-2015 o 15h46

Miss'nieobczajona
delena2009
...

Czerwona mi lejdi. Przepiękny makijaż, skomponowana czernień z srebrnym. Cera blada jak na damę przystało xd Bardzo bogato /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Tak trochę moim zdaniem ten strój pasuje na Halloween, 8/10

#1842 20-12-2015 o 16h07

Miss'ujdzie
Luna954
...
Miejsce: Gdańsk

Strój pasuje do Underworlda, ale te buty mi tu nie pasują i jakiś dodatek  w stylu broni lub coś innego mrocznego by się przydał, by strój był kompletny.
8/10

"Czy wiesz, dlaczego śnieg jest biały? ... Ponieważ zapomniał, jakiego koloru był dawniej."-Code Geass C.C.

#1843 20-12-2015 o 16h12

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

No cóż... Nie wiem co powiedzieć, bo nie chcę Cię urazić.
Stylizacja jest bardzo niechlujna, wygląda, jakby ktoś wziął przypadkowe ubrania i założył je na siebie. Poszczególne elementy do siebie nie pasują, a te tatuaże jeszcze bardziej psują efekt. Dam 3/10 na zachętę, ale nic więcej, sorry :<

#1844 20-12-2015 o 17h14

Miss'nieobczajona
delena2009
...

Super stylówa, bardzo dobrane odcienie fioletu, nwm po co to coś na głowie, bez wyglądałaby lepiej, bo i tak ma bujne włosy, i jeszcze ten wilczek <3
9/10

#1845 20-12-2015 o 17h41

Miss'całkiem całkiem
Clawdeen
...

Delena, Twoja postać przypomina mi wampirzycę (popraw mnie jeśli się mylę), więc poeksperymentowałabym jeszcze z fioletem albo krwistoczerwonymi dodatkami, żeby trochę więcej się zadziało.
6/10

take me somewhere nice

#1846 20-12-2015 o 21h24

Miss'wtajemniczona
rozali10
ヾ(o◕ω ◕)ノ
Miejsce: Neverland

Wszystko jest jakieś takie pomieszane. Ten kot w ogóle nie pasoje do kolorystyki stroju, te ogrodniczki ( przepraszam jeżeli pomyliła nazwę, ale chodzi o to dzinsowe ) nie pasuja do stroju jeżeli na nie dodalaś jeszcze tą czarną narzutkę. Proponuję inny odcień butów, a co do włosów, moim zdaniem inny kolor by się przydał. Te rajstopy w paski zamieniła by na jakieś bez wzorów. Reszta nawet mi się podoba. Widać że miałaś pomysł, ale dodalaś parę rzeczy które w ogóle nie pasują. Niepodoba mi się jeszcze tylko ta bransoletka, bo nachodzi na bluzkę.
3\10

Ostatnio zmieniony przez rozali10 (20-12-2015 o 21h26)

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

#1847 20-12-2015 o 21h31

Miss'ujdzie
Oleńka118
...

O wow. Jestem po prostu oczarowana. Bardzo jasna skóra + czarne ubrania, i jeszcze ten koziołek. Wszystko idealnie do siebie pasuje. Ale wygląda strasznie... pulchnie? Nie wiem, jak określić to odczucie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
9.5/10

Link do zewnętrznego obrazka                               

#1848 20-12-2015 o 22h42

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Jak na moje oko to stylizacja jest bardzo fajna tak do pasa. Podoba mi się kolorystyka, twarz, połączenie bluzki z kamizelką. Jednak w dół patrząc, już jest gorzej. Spódnica i getry nie pasują moim zdaniem do reszty, a buty to już w ogóle się odcinają. No i te skrzydła, po co one tam są? Takie to ni w pięć, ni w dziewięć, jakby wrzucone, żeby po prostu nie było za pusto. Brakuje mi też dodatków, zero bransoletek, nakrycia głowy itp. i całość wychodzi za prosta i pusta. 3,5/10

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#1849 21-12-2015 o 12h30

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・
Miejsce: W snach kouhaiow ;>

Ładnie, ładnie. Podoba mi sie kolor wlosow bo jest inny od kolorystyki stylizacji, co raczej rzadko wystepuje xD. Jedyne do czego mam sprzeczne uczucia to korona ktora zle sie uklada z wlosami oraz te czarne blyski, po prostu ich nie lubie xD
8/10

#1850 21-12-2015 o 12h48

Miss'na całego
Pythia
...

Ojej, jak cudnie! Kompletnie nie spodziewałam się, że ktoś tak wykorzysta ten tułów od jelonka, całość wygląda bardzo oryginalnie. Może po moich stylizacjach tego nie widać,ale uwielbiam takie słodkie i pastelowe stylowki. Calosc wyglada wprost magicznie, nie mogę się napatrzeć. Jedynie zmieniłabym włosy na długie, wtedy byłoby jeszcze magiczniej :> Ale i tak jestem oczarowana, oczywiście 10/10.

Strony : 1 ... 72 73 74 75 76 ... 153