Bardzo fajna stylizacja. Kojarzy mi się z upadłym aniołem. Postawiony przeciw Bogu, zakrwawiony. Jego twarz wyraża nicość. Zrobiłaś to świetnie. Mimo, że ma tak mało na sobie, to zupełnie wystarcza. 10/10
(>^.^)> ♥ 『何もいらないただ側にいて』
Strony : 1 ... 55 56 57 58 59 ... 153
Bardzo fajna stylizacja. Kojarzy mi się z upadłym aniołem. Postawiony przeciw Bogu, zakrwawiony. Jego twarz wyraża nicość. Zrobiłaś to świetnie. Mimo, że ma tak mało na sobie, to zupełnie wystarcza. 10/10
Na pierwszy rzut oka pomyślałam "ojesujakładnie", ale po chwili stwierdziłam, że buty nie pasują, fryzura jest za duża. Ozdoba głowy też mi jakoś nie pasuje. 6/10
Stylówa jest łądna, ciekawa, wyróżnia się, ale jak dla mnie to "za dużo tego wszystkiego". Może i jest dość skromna i ładna, ale wszystko mi się w jedno zlewa. Nie powiem, że nie, jest prześliczna, ładnie uchwycony efekt wiatru, fajny czerwony, spoko biżutera, dobrze wykonany oryginalny pomysł. To coś na oczach jakoś mi się gryzie... Niby ładna, ale jakoś mi tam serca nie podbiła 7/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (01-10-2015 o 19h28)
Hum... bez szału... Tyle stwierdzę. Fryzura (nie obraź się, proszę :'3) jest kompletną porażką i do niczego nie pasuje. Jeżeli chciałaś wystylizować swoją miss na baletnicę, radziłabym zamienić pasek, rajstopy oraz buty. Natomiast jeżeli chcesz uzyskać efekt... hm... "bad girl(?)" zrezygnowałabym z sukienki i bluzki. To nie jest najlepsze połączenie 
2/10
Wybacz D:
Przed opisem proszę sprawdzić opis :3

Powiem Ci, że to jedna z Twoich gorszych stylizacji. Ogólnie nie ma w niej nic ciekawego, oprócz tego ognia. Bardzo nie podobają mi się jej oczy, są jakieś za długie i wygląda to dosyć głupio. Włosy też źle wyglądają z tymi czarnymi "doczepkami". No cóż nie lubię takich stylizacji. Ale takie po prostu jest moje zdanie i niestety, mogę dać jedynie 2/10
edit: W sumie nawet po przeczytaniu opisu nie jestem do tego przekonana. Jednak moge podnieść ocenę do 3/10 
Ostatnio zmieniony przez Tayuri (01-10-2015 o 22h43)
Opadające długie włosy i ten szal (?) przytłaczają postać, przez to wydaje się nieco niechlujna. Nie rozumiem łańcucha, ma on coś symbolizować? Spódniczka też nieładnie odznacza się od koszuli, dodałabym tam jakiś pas, by to zakrył. Szkoda, że tyle niedociągnięć, bo na pierwszy rzut oka wygląda ciekawie i z potencjałem 
3/10
Bardzo ładna stylizacja.
Ogólnie to zawsze podobały mi się stylizacje
w takiej kolorystyce, więc tu już na początku jest mały plusik.
Ma dużo dodatków, ale nie wygląda na przepchaną.
Połączenie ze sobą elementów garderoby bardzo mi się podoba.
Nie pozostaje mi nic innego jak dać: 10/10. 
Stylizacja bardzo ciekawa, chociaż monochromatyczna, no i nie ukrywam, że jest w moim guście. Ta czarna narzutka była świetnym wyborem - sprawia, że miss wygląda jakby została pozbawiona rąk, co jeszcze podkreśla wąż opleciony wokół jej sylwetki. Całość kojarzy mi się z cmentarnymi aniołami wznoszonymi w epoce romantyzmu. Fantastycznie. 10/10 
(Zasugerowałabym jedynie zmianę koloru włosów na głęboką czerń. Ten atramentowy połysk może i nie rzuca się tak bardzo w oczy, ale nieco gryzie się z całą resztą.)

Podoba mi się twoja stylizacja, kojarzy mi się z starożytnym Rzymem. Jest ładna i dopracowana, nic dodać nic ująć daje 10 (:
Stylizacja bardzo ładna
Sukienka i włosy są prześliczne
Jesteś jedną z nielicznych, które użyły tego kształtu oczu i przypadło mi to do gustu, więc gratki
, troszeczkę dobija mnie ten zielony puder na policzkach, ale tak makijaż prześliczny
do stroju też nie mogę się przyczepić
Minusem może jest ten naszyjnik, minimalnie zachodzący na rękę, ale tak to cód miód i malinki
♥ 9/10 
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (02-10-2015 o 16h20)
Stylizacja sama w sobie jest ładna c: ale nie podoba mi się kolor włosów, który moim zdaniem tutaj w ogóle nie pasuje, w szczególności ten róż na górze, który gryzie się z kolorem oczu i róży. Jeszcze zmieniłabym ozdobę na włosy w coś srebrnego. Też zmieniłabym kolor ust na jakiś mocno czerwony, ale może to po prostu dlatego, że lubię wyrazistę usta :3
Całokształt oceniam na 6,5/10
Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy: Twoja miss ma prześliczną buźkę <3 Ogólnie, cała "głowa" mi się podoba - makijaż, włosy i opaska. Kruczoczarne włosy i czerwona opaska od razu przywodzą na myśl Królewnę Śnieżkę, aż szkoda, że reszta stroju nie jest w "śnieżkowym" stylu. Reszta stylizacji niestety nie za bardzo mi się podoba, góra jest całkiem okej, ale ten szal nie pasuje, jest bardziej szary niż czarny, poza tym całość jest falbaniasta, a szal prosty i w pewien sposób "łamie" całą stylizację. Dół też nie za bardzo mi przypadł do gustu, nie jestem fanką zakładania kilku spódnic na raz, najczęściej wygląda to sztucznie, i tu niestety nie ma wyjątku. Razi mnie też to, że miss ma trzy ręce - przydałoby się coś do zakrycia tej "nadprogramowej" ręki.
Ocena: 4/10
Stylizacja prosta, lecz na swój sposób ładna, jednak mojego serducha nie podbiła. Wydaje mi się pusta. Twarz bez żadnych emocji. Jednak za bardzo dobrze dobrane włosy, a także jedno z najlepszych (dla mnie) kombinacji kolorystycznych dodaję punkciki 6/10.
Awwww :3 cudowna! Wszystko idealnie zgrane i dopasowane. Nie lubię tych ust, ale twojej miss pasują
Jednak czegoś mi brakuje... ;/ 9/10
W sumie cała stylizacja jest ok. Ale ok to za mało na 10
Nie podobają mi się oczy, cały wyraz twarzy jest taki... jakby była głupia ^^" Też nie rozumiem ustawienia tych rąk. Ale pierwsze wrażenie jest niezłe. 6/10
Tayuri troszkę pusto jak na mój gust. Te kwiatki na głowie trochę zbyt jasne, więc zlewają się z blond włosami, a za samą fryzurą też nie przepadam :< Kolor ptaszków pasuje do części wachlarza, ale to srebro dodatków już nie całkiem i tak trochę odstają od całości. Tak 6/10 D:
Bardzo szykowna stylizacja. Podoba mi się jak wykorzystałaś te korale (czy co to tam jest). Wygląda to tak jakby to był smycz od psa. Taka paniusia z dobrego domu. Aż tak mnie nie zachwyca, ale dobre i mocne 8/10.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Blade jak żywy! Co prawda za samym filmem ani za postacią nie przepadam, ale cosplay świetny, bardzo dobrze oddany - od razu domyśliłam się, kto to.
10/10

Dasharia Twoja miss ma rozbrajającą mimikę twarzy. Już za sam makijaż mam ochotę dać 10/10. Uwielbiam, gdy ktoś dobiera makijaż tak, aby przedstawić charakter miss. Myślę, że twoja miss jest zadziorna, pewna siebie i ma zatargi z prawem, jednak co ją to obchodzi? Jest najlepszym łowcą, nikt się z nią nie może równać. Uwielbia adrenalinę i szybkie akcje. Kolejne 10/10 jeśli chodzi o strój. Dopracowany każdy element. Zupełnie jak jakaś bohaterka filmu czy anime akcji. Ukradłaś moje serce, dano nie widziałam tak dobrej stylizacji stream punkowej. 10/10
Świetna stylizacja. Zjawiskowa po prostu. Nie wiem czy taki zamysł, ale mnie się z papieżem skojarzyło. Ale takim mrocznym papieżem. Kreacja dobrze dobrana i te oczy XD. 10/10
Zanim ocenisz zalukaj opis
Moje pierwsze skojarzenie to była ta postać z filmu, później paczam a tu, że to cosplay tej właśnie postaci
Ta paczałka jest super
Niektóre elementy wyglądają trochę inaczej niż oryginał, jednak wiem, że to przez brak takich samych krojów ubrań u nine czy u gwiazd. Cosplay jest bardzo dobry, nie mam się do czego przyczepić 10./10 
sandra88 stylizacja jest prościutka, nie ma na czym oka zawiesić. Jednak tak co przykuło moje oczy to była twarz, włosy i jej bezbłędne ułożenie. Śliczna buźka.
I to wszystko, tylko buźka.
2
Tak szczerze mówiąc, mam wrażenie jakby było tego trochę za dużo. Najbardziej spodobała mi się latarnia i dół sukni. Góra chyba też jest niczego sobie, ale zakryta na tyle, że ciężko ocenić. Wydaje mi się, że wszystko wyglądałoby lepiej bez kołnierzyka, albo innego z dodatków, które plączą się w pobliżu twarzy, bo tam właśnie jest tego największe skupisko
W każdym razie jest całkiem ciekawie, więc 6/10 
Ogólnie strój jest spoko tylko szkoda że znowu czarno biały. Ten gorset mi też strasznie nie pasuje a tak poza tym to wygląda kawaii <3 (no i jest zupełnie nie praktyczny, kto by poszedł walczyć w takim stroju?! xD )
9/10