Nie rozumiem po co aniołkowi ta dziwna maska z nowego stroju; rękawiczki również wydają się zbędne. Jak wiadomo drobne elementy również tworzą strój i mogą go zepsuć. Jak dla mnie stylizacja jest niespójna, brak jej tematu przewodniego. Póki co 3/10 ;C
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 53 54 55 56 57 ... 153
#1352 19-09-2015 o 12h30
Bardzo ładna kolorystycznie stylizacja, świetnie dopasowane elementy, ale... jakoś te oczy... Z resztą i tak jest ładnie
9,5/10
#1353 19-09-2015 o 14h12
Ładna stylizacja,avatar+sygnaturka fajna ,duuużo IQ 10/10
#1354 20-09-2015 o 12h35
Bombko, tutaj oceniamy tylko stylizacje, od oceniania awatarów i sygnatur są osobne gry. 
Co do Twojej stylizacji... nie spodobała mi się. Niby lubię takie zwykłe, codzienne kompozycje, ale Twoja wydaje się nieco nieprzemyślana. Nie pasuje ten materiał z tyłu, buty są rysowane inną kreską i to mocno przeszkadza, a na pewno dałoby się znaleźć jakieś pasujące z tych nowszych modeli. Połączenie srebrnego pierścionka i złotego łańcuszka też trochę drażni, jestem zwolenniczką ograniczania się albo do srebra, albo złota. To, co wybitnie nie pasuje mi do stylizacji, to maskara - zdecydowanie zbyt drapieżna i mocna.
Z rzeczy, które mi się podobają: połączenie koloru kombinezonu, karnacji i odcienia włosów, fryzura też ładnie dobrana. Podobałby mi się makijaż, gdyby nie ta nieszczęsna maskara...
Ogółem masz ode mnie:
4/10
---
Co do mojej stylizacji - nie patrzeć w opis, jest nieaktualny 

#1355 20-09-2015 o 18h58
Bardzo ładna stylizacja, ale powiem szczerze, że spodziewałam się czegoś bardziej... no nie wiem jak tu ująć... niezwykłego ;D Twoja miss przypomina mi taką Muzułmankę, ale sama nie wiem co o tym myśleć... Jak Muzułmanka to po co broń... *łejt... no comment XD*, albo ta szmatka(?) w pasie? Jakby nie ta chusta na głowie, to wzięłabym ją za jakąś poszukiwaczkę przygód XD Zastanawia mnie tylko ta mgła z tyłu. Ogólnie ładnie, ale bez takiego efektu WOW 
6.5/10
Przed oceną proszę sprawdzić opis :3
Ostatnio zmieniony przez Sadist (20-09-2015 o 18h58)

#1356 20-09-2015 o 21h25
No cóż można powiedzieć. Kapitalny cosplay
Jeśli dobrze rozumiem jest to postać stworzona przez Ciebie w opowiadaniu?
Zaciekawiło mnie to :> No nic, bardzo mi się podoba i w sumie nie mam się do czego przyczepić. ubranie jak na panicza przystało, nic nie odstaje od reszty. 10/10 
(>^.^)> ♥ 『何もいらないただ側にいて』
#1357 22-09-2015 o 12h50
Świetna stylizacja, bardzo bogata i ciekawa, kojarzy mi się z jakimiś egzotycznym, orientalnym bóstwem - ma "to coś", jakąś nutkę magii, która przykuwa uwagę, a przynajmniej przykuła moją.
Do tego fajne zestawienie kolorystyczne.
10/10
P.S. Sadist, utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że opis stylizacji to jednak ważna rzecz (chociaż po cichu liczyłam, że zamysł da się rozpoznać po niebieskich oczach).
Na szczęście udało mi się już naprawić wariację przeglądarki i zmienić opis. 
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (22-09-2015 o 12h51)

#1358 22-09-2015 o 19h40
Ja nie byłam pewna inspiracji, ale się domyślałam! :3
Stylizacja jest cudna, chociaż tutaj to nie było dla mnie żadnym zaskoczeniem, biorąc pod uwagę Twoje wcześniejsze kreacje. Świetny pomysł i równie świetne wykonanie. Najbardziej podoba mi się użycie różnych odcieni brązu i beżu. Nie jestem pewna, czy ta 'kolia' tu pasuje. Jest zbyt geometryczna i kanciata, a myślę, że kolejna chusta sprawdziłaby się lepiej i fajnie dopełniłaby całość. 9,5/10
Ostatnio zmieniony przez Martyr (22-09-2015 o 19h40)
#1359 22-09-2015 o 19h43
Stylizacja jest ok elementy pasują do siebie i w ogóle , ale wydaje mi się że jest ich za dużo ( może to dlatego że moje stylizacje są dość skromne ) mimo wszystko tworzą jedność 10/10
Ten moment kiedy wszyscy się jarają twoim mistrzem a nie tobą x'''''D
#1360 22-09-2015 o 20h19
Szczerze mówiąc, to nie podoba mi się w ogóle.
Jest taka pusta i nijaka. Makijaż mógłby być o wiele lepszy,
a missce radzę schudnąć, ponieważ nie wygląda dobrze
z ogromnymi policzkami.
Cóż więcej napisać? Po prostu moim zdaniem jest zbyt
zwykła, nudna i bez tego czegoś.
1/10. Przepraszam. :<
OCENA JEST POSTAWIONA DLA STYLIZACJI bombka65, KTÓRA USUNĘŁA SWOJEGO POSTA!
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (23-09-2015 o 14h31)
#1361 22-09-2015 o 20h36
Hmm.. Twoja stylizacja nie jest prosta bo wymagała dużo pracy.Świetnie skomponowana sukienka + te jelenie różki tylko ta buzia i ta płachtka z tyłu ...Nie mogę jej przeżyć .To psuje całe dobre wrażenie 7/10
#1362 23-09-2015 o 10h56
Pierwsze, co najbardziej rzuca się w oczy i razi to makijaż, moim zdaniem jest fatalny, szczególnie mascara i brwi
I co więcej, kompletnie nie dopasowany do stroju. Co do samej stylizacji, to ta wystająca spod płaszcza bufka bardzo rzuca się w oczy, więc radziłabym zmienić bluzkę pod spodem. Ogólnie stylizacja nie jest zła, ale jest raczej przeciętna, nie ma w niej nic zachwycającego. Za stylizację myślę, że byłoby 5/10, ale przez makijaż będzie 4/10.
#1363 23-09-2015 o 13h38
Bardzo ładna, bardzo lubię takie klimaty. Lecz ja jak to ja muszę się do czegoś przyczepić. Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy były usta - moim zdaniem nieco za blade (bardziej pasowałaby krwista czerwień
) Kolejną rzeczą były włosy, za którymi nie przepadam, ale ta ogólna czerń je maskuje, więc może być. Bluzka i uchwyt do parasolki. Dobra, bluzka mogłaby być, ale pasują mi te falbanki(?) przy rękawach, a uchwyt nie pasuje kolorystycznie do reszty. Moja ocena: 5,5/10
Przed oceną stylizacji prosiłabym zajrzeć w opis (;

#1364 23-09-2015 o 15h58
Coż, nie mam tu dyżo do gadania, bo stylka jest po prost ŚWIETNA! Jak sądzie, postać wymyślona przez Ciebie? Wszystko do siebie pasuje, makijaż jak na takiego średniowiecznego buntownika jest genialny. Oczywiście 10/10 
#1365 23-09-2015 o 23h20
Pierwsze, co mi się rzuciło w oczy, to genialny makijaż i fryzura. Zazwyczaj wolę takie bardziej "przeładowane" stylizacje, ale Twoja ujmuje prostotą i nic więcej bym do niej nie dodała. Jedyny mankament, jaki widzę, to przecinający rękaw pasek (?) Daję 9/10
#1366 24-09-2015 o 14h39
Ogólnie pierwsze wrażenie jest dobre, ale po chwili wszystko zaczęło mi do siebie nie pasować. Sama fryzura i fakt, że zlewa sie z kurtką jakoś mnie odrzuca. Pióra na głowie w ogóle mi się nie podobają. Najbardziej rażą mnie jednak te nogi i zwisająca biała <?>tkanina.<?> Ogólnie jedyne co mi się podoba to te kartki, które trzyma w ręce i makijaż. 3/10
#1367 24-09-2015 o 14h51
Hmm, ogólnie misska przypomina mi trochę lalke z Monster High
Jakoś tak przez karnację chyba
Włosy fajne, jednak troszkę bym je uniosła do góry jeszcze (moja mania tapirowania ;D) Strój i elementy do siebie pasują, jednak przez ten toporek nie widzę co się dzieje na nodze. XD
Ogólnie wszystko ładne i spójne więc daję 9/10 
(kurde, Nivata! xD w tym samym momencie ją oceniłyśmy ;D)
Ostatnio zmieniony przez xNisiax (24-09-2015 o 14h53)
#1368 24-09-2015 o 14h51
@Adżizgadżi (super nick btw xD)
Bardzo fajna pani robot.
Szarość metalowej skóry i czerń ubrań zawsze będą do siebie pasować, ale to, co podoba mi się najbardziej w Twojej miss to czerwone elementy - włosy, tęczówki, szminka, pazury i kamienie na naszyjniku - wow! Dodają tej pannie drapieżności i charakterku. 7/10 (dla mnie odcień szminki mógłby być ciut ciemniejszy i dodałabym trochę więcej warstw)
xNisiax aw man XD Sekundy!
No, ale ja jestem niżej, więc już nadrabiam. <3
Twoja misska jest przesłodka. Ja uwielbiam różowy kolor i urocze stylówki mnie nie odstraszają, zaś twoja laleczka naprawdę przypomina laleczkę.
Bardzo podoba mi się jej dziewczęco-dziecięcy makijaż! Może tylko zrezygnowałabym z tego paska jednak i dała jej jakieś akcesoria do rąk. 8/10 
Ostatnio zmieniony przez nivata (24-09-2015 o 14h56)

#1369 24-09-2015 o 16h57
Ale dawno mnie nie było. I widzę, że mam do ocenienia koleżankę z konkursu Marvela. Oczywiście, że świetnie Ci wyszedł kapitan Ameryka. Motor w tle dodaje uroku stylizacji - nie jest taka pusta. 10/10
Zanim ocenisz zalukaj opis
#1370 24-09-2015 o 17h48
Ej Solomona powiem ci, że przez okulary, które zasłaniają niezmienne oczy twojej miss ta stylówka jest naprawdę super! W ogóle nie przeszkadzają też czerwone usta - w ostateczności Blade jest wampirem, więc można uznać, że właśnie napił się czy to prawdziwej czy syntetycznej krwi. Albo ktoś mu obił twarz i krwawi.
Wszystko jest spójne, to naprawdę bardzo dobry cosplay, bardzo dobrze dobrałaś elementy! 10/10

#1371 25-09-2015 o 01h22
Bardzo fajny cosplay, normalnie go uwielbiam!
Poradziłaś sobie świetnie z Kapitanem Ameryką. Kurczę, zawsze mnie zastanawia skąd tyle osób ma te chmury.. xD czy one są od jakiejś gwiazdy? *pytanie na szybko* xd No, więc ogólnie podoba mi się bardzo, daje spokojne 10/10 
(>^.^)> ♥ 『何もいらないただ側にいて』
#1372 25-09-2015 o 08h32
Bardzo, ale to bardzo podoba mi się kolorystyka i te cienie stylizacji. Ładnie się wszystko zlewa i pląta. Zmieniłabym tylko kolor włosów by cały był w tej szarości. Bo tak to odbiega od tego nieładu, który jest cudny. 9/10
#1373 25-09-2015 o 11h19
Matko, ale Ci się trafiło-ocenia Cię ktoś kto uwielbia cukierkowe stylizacje

Ogólnie wszystko do siebie pasuje, no może oprócz psa który za słodko wygląda do tej ponurości ;D Nie podobają mi się jedynie okulary, tzn to czerwone światełko w jednym, bo nie wiem po co to. Chyba, że to taki ogień co wypala Twój miecz? ;D
To wtedy ok.
Nie lubię też krótkich włosów, ale to chyba jakiś cosplay 
Daję 8/10
#1374 25-09-2015 o 18h18
Haha, udało mi się trafić na Ciebie akurat wtedy, gdy Twoja miss ma na twarzy maseczkę. x3 Na całe szczęście dobrze pamiętam poprzedni makijaż, bo wczoraj mignęłaś mi na defiladzie. Śliczna laleczka. Różowiutka, delikatna i dziewczęca stylizacja. Jednak strasznie nie podobają mi się te rajstopy - nie wiem, czy zauważyłaś, ale pomimo tego, że są różowe, to znacznie różnią się odcieniem od pozostałych elementów. Postawiłabym na coś subtelniejszego. Poza tym dobrałabym albo jakieś rękawiczki, albo bransoletkę, bo w okolicach nadgarstka jest troszku pustawo. 8/10 
#1375 25-09-2015 o 21h51
Fajna, nie przesadzona stylizacja. Twoja miss kojarzy mi sie z Audrey Hepburn, pewnie to kwestia tego kapelusza, a może wlasnie o taki efekt Ci chodziło?
trochę tylko w okolicy szyi dużo sie dzieje, dałaś jakieś dwie rożne apaszki? Mina - cudo, szkoda, ze resztę makijażu zasłaniają okulary.
8/10