Woah ! Tak biało-czarno coś . Do ciuchów nie mam co się czepiać bo pasują do siebie pod wieloma względami.Jednak makijaż mi specjalnie nie odpowiada a zwłaszcza usta. 9/10
Ten moment kiedy wszyscy się jarają twoim mistrzem a nie tobą x'''''D
Strony : 1 ... 54 55 56 57 58 ... 153
Woah ! Tak biało-czarno coś . Do ciuchów nie mam co się czepiać bo pasują do siebie pod wieloma względami.Jednak makijaż mi specjalnie nie odpowiada a zwłaszcza usta. 9/10
A u ciebie za to kolorowo, to już karnawał?! Wszystko mi sie w jakiś dziwaczny sposób podoba, oprócz tej narzutki, trochę odstaje i ńie łączy sie z innymi elementami.
8/10
Bardzo ciekawa kompozycja. te płatki z tego krzaka wyglądają tak jakby to były ozdoby na tej sukience, a nie płatki. Wygląda zarazem skromnie i szykownie. 10/10
Zanim ocenisz zalukaj opis.
Luknęłam w opis i jak porównałam oryginał z twoją stylizacją ty tylko okulary mi nie pasowały , ale rozumiem że nie było lepszych
10/10
W stylizacjach inspirowanych przeczytałam wcześniej, że strój inspirowany karnawałem i jak najbardziej na taki wygląda, inspiracja fajnie Ci wyszła c: 10/10

Link do zewnętrznego obrazka
Fajna hybrydowa stylizacja. W połowie dziewczyna, w połowie djabelna wróżka. Podoba mi się połączenie czerni i zieleni, te skrzydła są cudowne i lubię takie podparte sukienki. Jedynie włosy nie pasują kolorystycznie, zbytnio wpadają w błękit. Moja ocena 8/10
No nie wiem... Ta spódnica ( bądź sukienka ) za bardzo mi tu nie pasuje. Fryzura też taka sobie. Za to kolorystycznie wszystko wygląda spoko. Zmieniłabym również to coś na głowie, ale tak też jest ładnie. 5,5/10
Ostatnio zmieniony przez Lilia444 (26-09-2015 o 21h17)
Ładna miss ale zbyt dużo dzieje się w jej stylizacji. Wszystko było by spujne i śliczne gdyby było w dobrej kolorystyce. Ten gorset jest zbyt jaskrawy,niebiest naszyjnik też przydałoby się zmienić, szl zupełnie jest zbędny (z innej bajki), podkolanówki też możneby bardziej dopasować, mimo to daje 7

Stylizacja jest bardzo ładna, elegancka i przyjemna dla oka. Podoba mi się makijaż - mina pełna pretensji i niezadowolenia. Miss wygląda na wyniosłą szefową dobrze prosperującej korporacji. ;> Zastanowiłabym się nad zmianą spódnicy na bardziej rozkloszowaną. Fason tej obecnej jest raczej wąski, przez co tworzy z krawędzią płaszcza takie schodki. Nakrycie głowy pasowałoby idealnie, ale akurat ten odcień turkusu za bardzo różni się od tego na płaszczu. Podsumowując, stylizacja świetna, ale będzie jeszcze lepsza po dopracowaniu szczegółów. 8,5/10 
Ostatnio zmieniony przez Martyr (26-09-2015 o 21h36)
Twoja stylizacja jest bardzo ciekawie wykonana. Te długie włosy bardzo pasują do dużego kapelusza. Mina miss jest bardzo dobra, moim zdaniem wyraża znudzenie lub niezadowolenie. Piegi miss spod okularów bardzo dobrze pasują. Co do stroju - jest dopasowany kolorystycznie do reszty. Ocena moja jest pozytywna i nie mam do tej stylizacji żadnych uwag, więc moja ocena to 10/10.
alice101 ciekawa stylizacja, bardzo fajnie dołączone złoto z sukienki i butów, dodatkowo ten tył też wygląda ekstra. Przy okazji namiętna czerwień. Pokombinowałabym jednak z twarzą. Przyczepię się również do skarpetek (lub bluzki), gdzie nie pasuje mi ich zakończenie w stosunku do drugiego, tutaj fala, a na górze prosto ;]
8
Królik! Wszystko super, ładne kontrasty, żywe kolory, fajny wyraz twarzy, tylko po co ta parasolka? Oprócz tego wszystko supi. 9/10
Sentis Bardzo ładna stylizacja. Wszystko dobrane kolorystycznie i miss i jej facet. No i Sherlock na avku
Daje 10/10 

Bardzo ładna stylizacja. Lubię takie klimaty
Ładna różowa suknia i kapelusz
Piesek też fajnie pasuje. Tylko Twoja miss ma coś smutny wyraz twarzy
Podobają mi się te świecące elementy na końcu sukni. 
Ode mnie :
9,5/10
Stylizacja sama w sobie ma swój urok, podoba mi się pomysł i jego wykonanie. Śliczne włosy i makijaż
Kolory też całkiem spoko, tylko ten pasek jakoś mi tak nie podchodzi... Niby wszystko pięknie łądnie, ale nie wiem czego, ale czegoś mi tam brakuje... Ale i tak jest łądna
8/10
No nie bardzo się to kupy trzyma. Tu jakiś niebieski na włosach, niby oczy czerwone, ale miss uśmiechnięta jak gdyby nigdy nic. Jakoś tak bez ładu i składu. 2/10
W sumie bardzo ładna stylizacja. Piękne kolory, bardzo mi sie podoba ich połączenie. Jedyne, za co mogę zabrać punkt to fakt, że stylizacja nie jest zbyt ciekawa. Ale całkiem przyjemna, więc 9/10 
Piękna stylizacja, mam wrażenie że patrzę na anioła, ale dzięki nieprzeniknionemy wzrokowi, dostrzegamy w niej wiele dzikiej magi, może nawet czarnej. Całość jest spójną i przemyślan kompozycją. Biel zawsze nabiera kunsztu w połączeniu że złotem. Dodatki też nie odstają od całości. Moja ocena 10

Bardzo poprawna stylizacja. Wszystko dobrze dobrane. Stylizacja jesienna. Jednakże jak dla mnie to za zwykła. Nie ma tego efektu wow, którego zawsze poszukuję. 7/10
Cosplay bardzo udany, właściwie identyczny ze zdjęciem zamieszczonym w opisie, nie mam sie do czego przyczepić, a szkoda
czekam na jakaś twoja ciekawa stylizacje nie będąca cosplayem, bo lubię oryginalność
Niemniej jednak 10/10
Genialna miss. Kompozycja stonowana, wszystko utrzymane w czarno-żółtym ładzie i harmonii. Wojowniczka wygląda na zdecydowaną i pewną która pod maską może skrywać inne oblicze. Moja ocena 10 
Stylizacja dosyć skromna , kurtka mi jakoś nie pasuje tak niszczy całość dlatego 6/10 .
Karnawał i zabawa pełną gębą! Jest wszystko - kolory, maska, szampan i uśmiech zadowolenia. Widzę spory rozgardiasz kolorystyczny, a mimo wszystko bardzo mi się podoba. Jedyny element, który nie współgra z resztą stylizacji, to rajstopy - są czarne i jakieś takie masywne, przez co przytłaczają dół kompozycji. Coś barwniejszego i subtelniejszego lepiej zgrałoby się z resztą. 9/10 
Hmm...nie wydaje mi się żeby tym razem twoja stylizacja miała jakiś motyw...ale i tak mi się podoba :-) Nawet jeśli przypomina mi taką bogatą, nadąsaną paniusię to wygląda super 9,5/10

Bardzo mi się podoba. ^^
Zobaczyłam opis i rozumiem zamysł
stylizacji. (:
Świetna nauczycielka, ale gdyby makijaż
zrobiony był bardziej pod starszą nauczycielkę,
efekt byłby jeszcze lepszy.♥
Mimo wszystko 10/10.
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (30-09-2015 o 16h19)