O, ta bransoletka leży jak ulał! 
A co na głowę - kurczę, nie wiem. xD Rogi wyglądają przebosko, nie mogę się zdecydować między dwójką a trójką... Niech się ktoś bardziej zdecydowany ode mnie wypowie xD

Strony : 1 ... 168 169 170 171 172 ... 206
O, ta bransoletka leży jak ulał! 
A co na głowę - kurczę, nie wiem. xD Rogi wyglądają przebosko, nie mogę się zdecydować między dwójką a trójką... Niech się ktoś bardziej zdecydowany ode mnie wypowie xD

Ja też stawiam na dwójkę. :3 Świetna styli. :3

Powiem jedno : DWA! Dwa, wybierz dwa! xD
Boska stylizacja. <3 A bransoletka idealnie tutaj pasuje! 
Też 2 jak dla mnie najlepiej pasuje 
Jeju jeju, tyle głosów za Rogatą Anielicą... 
Szczerze powiedziawszy, tez najbardziej według mnie pasuje druga wersja, więc tak tez zostanie.
Dzięki dziewczyny za opinie i podpowiedzi 

Hejka ~
Potrzebuję porady odnośnie poniższej stylizacji:
Dawno ich nie
Nie wiem co dokładnie, ale coś mi w tej styli nie pasuje ;/
Powinnam coś dodać, zmienić? Jak myślicie?
Od razu uprzedzam, że nie ogarniam zabawy na warstwach ^^"

Mi nie pasuje twarz i to, że jeśli dobrze paczę to w tej stylizacji są 3 rzeczy z 1 zestawu - bielizna, pasek i sukienka.
Ogólnie ładne, ale makijaż mi się nie podoba.
Och, rzeczywiście trzy rzeczy z kompletu o.O Zupełnie na to nie zwróciłam uwagi. Co do makijażu możesz mieć rację, sama nie mam na niego pomysłu. Postaram się coś szybko wykombinować (na razie mam limity i obrazki z salony piękności się nie załadują D: )
Dzięki ^^

No i jak?:
Spróbowałam połączyć elementy z dwóch nowych gwiazd i wyszło coś takiego. Ta Merry ma przynajmniej jakąś pozę, bo ciężko ją zdobyć 
Zmieniłabym trochę make-up, reszta jest ok. ^^
Stylizacja jest ciekawa, ale muszę się zapytać: Czy do płaszcza dodałaś jego tył? xD Mam wrażenie, że nie, ale mogę się mylić.

Faktycznie. Zawsze zapominam o tyłach XD
Już uzupełniłam stylizację, dzięki 
Cała przyjemność po mojej stronie 

Stephanie, ślicznie! ❤ Pokombinowałabym jeszcze z fryzurą i dała może jakąś inną (ciemniejszą?) bluzkę? Mam wrażenie, że stanowiłaby cudne tło dla białego płaszcza i chusty! I nie wiem, czy nie pokusiłabym się jeszcze o sprawdzenie, jak wyglądałby w tej stylówce odrobinkę ciemniejszy tył, np. Tył Edwina. Chciałabym tylko dodać jeszcze, że uwielbiam jak prosto i stylowo wygląda Twoja miss, podoba mi się bardzo! (:
---
Aaaa, pomocy! Może jakaś dobra dusza podpowie mi - czy w moim pomyśle przedstawienia Krakena podczas sztormu powinnam zostawić ten zębiasty uśmiech, czy to już przesada?
1. 
2. 
Ostatnio zmieniony przez Lillien (21-05-2016 o 22h02)

Lillien kolejna powalająca stylizacja
Jak dla mnie lepsza jest wersja bez uśmiechu. Jest bardziej mroczna i tajemnicza jak sama postać Krakena. Zęby jakoś tak odciągają uwagę od całej reszty, ale też dają bardzo ciekawy efekt.
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (21-05-2016 o 22h54)
Saeniver, dziękuję Ci bardzo za komentarz, bardzo pomógł w dokończeniu pomyslu! ❤ (tak myślę!)
Czasami wystarczy dobrze się zastanowić, co dokładnie chcemy przekazać - od początku mysłałam, żeby miss symbolizowała ocean, nie Krakena samego w sobie (choć tę opcję również próbowałam zrealizować - może kiedyś się uda : D).
Pokombinowałam jeszcze trochę w warstwach i wpadłam kolejną opcję - ten kołnierz przywodzi mi na myśl rozbryzgi wody, jakby statek szedł na dno :
3. 
Ikuna, o rany, dziękuuuuję! ❤ Tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że wersja bezzębna jednak najlepsza!
...ale uśmieszek zębiasty jeszcze wykorzystam, jest cudownie niepokojący (─‿‿─)
Ostatnio zmieniony przez Lillien (21-05-2016 o 23h05)

Ja też jakoś nie do końca rozumiem koncepcję tych zębów, i rozprasza mnie to
Moim zdaniem wersja 2, bez dodatków, jest najlepsza. A stylizacja mnie powaliła, genialny pomysł, a wykonanie jeszcze lepsze!
Pythia - dziękuję, trzeźwe spojrzenie doceniam przeogromnie! ❤ Na początku pomysł zębów mi się spodobał, bo wyglądało to super niepokojąco w tej otchłani, ale rzeczywiście niekoniecznie w tym koncepcie. Problem w tym, że gdy za długo nad czymś siedze, to nie potrafię już ocenić, co pasuje - dlatego wiedziałam, gdzie się udać po rade, dziękuję!!

Lillien Jeju! *O*
Stylizację widziałam wczoraj wieczorem na klasyfikacji (a może przeglądając profile miss? #ta_pamięć) i powiem Ci, że mnie powaliła.
A odnośnie tych zębów - fajnie, nawet BARDZO fajnie wyglądają, ale trochę nie pasują do całokształtu.
Także jestem za 2. c:
Ostatnio zmieniony przez Smolarka (22-05-2016 o 09h03)
Lillien - mistrzowska stylizacja. Zdecydowanie wersja bezzębna najlepsza 
A ja przychodzę z moim demonem. Z wieloma demonami w sumie, bo różnią się pierdółkami, a ja się nie mogę zdecydować, która wersja wygląda najlepiej ^^

I tu następuje szereg pytań
Które rogi? Wersja z tymi jaśniejszymi pierdółkami nad oczami czy bez? Łapy czy macki? Maska z uśmiechem czy bez?
Z czerwonymi pasemkami po bokach paszczy czy bez? 
Mam dziś jakieś problemy decyzyjne, zdecydowanie. Eh.
Ostatni, tylko nie wiem czy z mackami czy bez xD
Muszę powiedzieć, że twój demon zwrócił moją uwagę na defiladzie. Jest taki boski! Jak dla mnie zdecydowanie najlepszy ostatni lub przedostatni. Nie mogę się zdecydować XD No i jak dla mnie to z mackami!! Jakoś tak równoważą to wszystko.
Ostatnio zmieniony przez spsr (25-05-2016 o 22h15)