O. Dobrze wiedzieć, że jest nas tyle. Nie znoszę tego połączenia nóżek i spódnicy, bo proporcje są wtedy tak bardzo zaburzone, że patrzenie aż boli. Ale siedziałam cicho, bo wiele dziewczyn tak robi i myślałam, że może to po prostu ze mną jest coś nie tak...
KanapkaczusHighus napisał
Ja się na serio poddaję. Wam to się nigdy nie spodoba :(
Kanapko, zastanów się teraz nad moim pytaniem i odpowiedz sobie na nie szczerze (mi nie musisz, no chyba że chcesz):
grasz w MF dla siebie samej czy dla innych? Dlaczego aż tak bardzo zależy ci na powszechej aprobacie?
KanapkaczusHighus napisał
Ja chciałam tylko wiedzieć czy ładnie :(
A nie co jest źle.
To ja ci powiem, co
dla mnie w twojej stylizacji jest ładnie. Makijaż oczu, fryzura i pióra. Tylko tyle.
KanapkaczusHighus - ogromnie zadziwia mnie to, że dziewczyny wykazują się w kontaktach z tobą ogromnymi pokładami cierpliwości i cały czas starają ci się pomóc i dawać dobre rady (krytyka często też zawiera porady i wskazówki), pomimo że chyba coraz większej ilości ludzi tutaj grasz na nerwach swoją rozczeniowością, wiecznymi pretensjami, użalaniem się nad sobą i parciem na podium, jakby od tego miało zależeć twoje życie. Swoją obecną postawą ani nie wzbudzisz żalu czy sympatii, ani nic nie zdziałasz. I szczerze powiem, że pomimo tego, że wnerwiasz mnie niemiłosiernie, gdybyś tworzyła dobre stylizacje, to i tak bym na ciebie głosowała, bo w takich sprawach potrafię być obiektywna, gdy trzeba. Ale chociaż widzę, że jest już lepiej niż kiedyś, na poziom serduszka czy nawet danej z czystym sumieniem gwiazdki jeszcze wg mnie nie zasłużyłaś, no po prostu nie i tyle. Trochę ci jeszcze brakuje.
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (20-04-2016 o 18h54)