Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 161 162 163 164 165 ... 206

#4051 20-04-2016 o 11h09

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Ogólnie tak to jest z tymi spódnicami zakrywającymi ręce.
Ogólnie głównym elementem są pióra.
Usta postaram się zmienić, 1 element jeszcze umiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Właśnie dlatego pytałam się czy wstawić wam wersję z ręką robota.
Bluzkę do tej spódnicy ciężko znaleźć, ale idę teraz do piękna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://discord.gg/XyTtcas

#4052 20-04-2016 o 14h37

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Shiawase napisał

Według mnie ta spódnica w ogóle nie pasuje do tych nóg... skraca je, przez co Miss wygląda dziwnie. Z drugiej znowu strony często widzę to połączenie, więc może to tylko moje wymysły.

Jeżu, highfive. Nie tylko ja uważam, że ta spódnica wygląda fatalnie w tej pozie! Tak często ją widziałam w tym zestawieniu że i ja myślałam "kurcze, jestem jakaś inna?". *dopisuje się do listy*

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#4053 20-04-2016 o 15h12

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

O babuniu, dziewczyny, kocham Was xD Mi też to połączenie nie leży. Spódnica jest tak narysowana, że w połączeniu z tymi nogami wypada płasko niczym biust Dody przez operacją. Jak dobrze wiedzieć, że nie jestem sama w dezaprobacie xD

A żeby nie było, że spam: KanapkaczusHighus, w Twojej stylizacji oprócz połączenia spódnica-nogi gryzą mnie jeszcze kolory. Buty są dopasowane kolorystycznie do postumentu, ale nie pasują za bardzo do spódnicy i bluzki; pawie pióra to już całkiem odrębna historia, bo odcieniem nie pasują do niczego. Na profilu widziałam, że dodałaś jeszcze ozdobę na włosy, która znowu zlewa się z piórami tak, że ledwo ją widać... No i mam wrażenie, że trochę nie pokrywa się z fryzurą; słabo widać, ale niektóre "kwiatki" chyba lewitują nad głową Miss...

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#4054 20-04-2016 o 16h11

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus

I właśnie mi o to chodziło by się to zlewało.
Ciuchy są robione w tak różnych kolorach, że nawet odpowiednią biel ciężko znaleźć.
Ja się na serio poddaję. Wam to się nigdy nie spodoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Ja chciałam tylko wiedzieć czy ładnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
A nie co jest źle.

Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (20-04-2016 o 16h18)

#4055 20-04-2016 o 16h35

Miss'na całego
Maka
...

KanapkaczusHighus, pytając o opinię, nie możesz oczekiwać, że wszyscy powiedzą, że jest pięknie, cudnie i buziaczki :C Dziewczyny opisały co im się nie podoba w twojej stylizacji i co możesz poprawić, żeby wyglądała lepiej. Jeśli się nie mylę, to właśnie po to jest ten wątek.

Również według mnie ta spódnica nie pasuje do ułożenia nóg, bo na moje oko miss wygląda jakby podczas operacji plastycznej przez przypadek doczepili jej nogi krasnoludka. Zmieniłabym w tym momencie albo nogi, albo spódnicę (nie wiem na czym ci bardziej zależy). Aczkolwiek te kwiatki (mimo że są trochę nad głową) wyglądają całkiem ok. W stylizacji coś jeszcze mi nie pasuje, ale nie potrafię dokładnie określić co.

#4056 20-04-2016 o 17h27

Miss'Supersonik
Yubin
╭∩╮(︶︿ ︶)╭∩╮

KanapkaczusHighus

Twoje parcie na wygraną powoli zamienia się w obsesję, a gra ma być przyjemnością zamiast życiowym celem! Dziewczyny starają się ci pomóc, więc nie obrażaj się na nich, ale weź sobie ich rady do serca, bo nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale twoje zachowanie jest nieco irytujące. Po pierwsze zachęcam cię do przeczytania definicji "konstruktywna krytyka", bo może jest ci ono obce, a będzie w stanie pomóc zrozumieć zamieszczone powyżej opinie. Po drugie, jeśli mam być szczera to podium nie zdobywa się samym stylem, ale także poparciem zaprzyjaźnionych osób. Jeśli żyjesz w zgodzie z ludźmi, to zagłosują na ciebie choćby przez wzgląd na swoją sympatię, więc jeśli tak strasznie zależy ci na tej głupiej statuetce daj się lubić! Być może masz taki sposób bycia, ale nad swoim zachowaniem da się zapanować, zwłaszcza że korzystając z technologi masz możliwość starannie dobierać słowa i przemyśleć dwukrotnie czy twoje "problemy życiowe" będą w stanie zaciekawić, czy wkurzyć. Naprawdę zastanów się troszeczkę zanim cokolwiek napiszesz, bo niektóre twoje komentarze są nie na miejscu i działają jak płachta na byka, a przecież nie zawsze człowiek człowiekowi wilkiem! Moja wypowiedź nie ma na calu cię atakować i wytykać twoich błędów, ale mam nadzieję, że coś z niej wyniesiesz, bo jako osoba rozmiłowana w poezji i pisząca wiersze powinnaś wiedzieć  w jaki sposób dobierać słowa i na co możesz sobie pozwolić!

PS: też nie lubię połączenie tych nóg ze spódnicą XD

Ostatnio zmieniony przez Yubin (20-04-2016 o 17h29)

//photo.missfashion.pl/pl/1/101/moy/80588.jpg

#4057 20-04-2016 o 18h12

Miss'Sensei
Saeniver
...

O. Dobrze wiedzieć, że jest nas tyle. Nie znoszę tego połączenia nóżek i spódnicy, bo proporcje są wtedy tak bardzo zaburzone, że patrzenie aż boli. Ale siedziałam cicho, bo wiele dziewczyn tak robi i myślałam, że może to po prostu ze mną jest coś nie tak...

KanapkaczusHighus napisał

Ja się na serio poddaję. Wam to się nigdy nie spodoba :(
Kanapko, zastanów się teraz nad moim pytaniem i odpowiedz sobie na nie szczerze (mi nie musisz, no chyba że chcesz): grasz w MF dla siebie samej czy dla innych? Dlaczego aż tak bardzo zależy ci na powszechej aprobacie?

Ja chciałam tylko wiedzieć czy ładnie :(
A nie co jest źle.
To ja ci powiem, co dla mnie w twojej stylizacji jest ładnie. Makijaż oczu, fryzura i pióra. Tylko tyle.

KanapkaczusHighus - ogromnie zadziwia mnie to, że dziewczyny wykazują się w kontaktach z tobą ogromnymi pokładami cierpliwości i cały czas starają ci się pomóc i dawać dobre rady (krytyka często też zawiera porady i wskazówki), pomimo że chyba coraz większej ilości ludzi tutaj grasz na nerwach swoją rozczeniowością, wiecznymi pretensjami, użalaniem się nad sobą i parciem na podium, jakby od tego miało zależeć twoje życie. Swoją obecną postawą ani nie wzbudzisz żalu czy sympatii, ani nic nie zdziałasz. I szczerze powiem, że pomimo tego, że wnerwiasz mnie niemiłosiernie, gdybyś tworzyła dobre stylizacje, to i tak bym na ciebie głosowała, bo w takich sprawach potrafię być obiektywna, gdy trzeba. Ale chociaż widzę, że jest już lepiej niż kiedyś, na poziom serduszka czy nawet danej z czystym sumieniem gwiazdki jeszcze wg mnie nie zasłużyłaś, no po prostu nie i tyle. Trochę ci jeszcze brakuje.

Ostatnio zmieniony przez Saeniver (20-04-2016 o 18h54)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#4058 20-04-2016 o 18h46

Miss'ok
Keltia
Paranoiczna maruda

Ale siedziałam cicho, bo wiele dziewczyn tak robi i myślałam, że może to po prostu ze mną jest coś nie tak...

wiele dziewczyn tak robi, bo, jak mi się wydaje, ciężko mimo wszystko dobrać cośdo tych nóg, co nie jest pod nie rysowane. Ta spódnica jeszcze jako tako się układa, nie zasłaniając ich w za bardzo dziwny sposób. Więc z dwojga złego zepsute proporcje wygrywają z nie pokazywaniem nóg w ogóle.

#4059 20-04-2016 o 18h56

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus

Nie chodzi mi o wygraną!
Znalazłam sobie inną grę ubierankową gdzie userzy tak po mnie nie jeżdżą.
Dacie mi spokój? Ja się tylko o opinie pytam, poza makijażem nic nie zmieniam na razie. Jest dobrze.
Przestańcie po mnie jechać!
Ja nie chcę tego podium. Serio jest inne.
Chciałam się Was zapytać jak kombinować z warstwami to taka hejterka się na mnie wściekła i o to chodzi.
Robię stylizację takie bez dwóch bielizn albo kurtek, bo nie umiem, bo nie da się tego od Was dowiedzieć.

Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (20-04-2016 o 19h02)

#4060 20-04-2016 o 19h15

Miss'Sensei
Saeniver
...

Keltia napisał

Więc z dwojga złego zepsute proporcje wygrywają z nie pokazywaniem nóg w ogóle.
No właśnie chyba dla mnie zachowanie proporcji jest ważniejsze. Jeśli przez nogi stylizacja wygląda dziwnie i jest, no, nie do końca udana przez to, to jak dla mnie najlepiej w ogóle tych nóg nie pokazywać. Z czasem Nine stworzy więcej właściwych ciuszków dla tych nóg, od czekania nikt nie umrze.

Rany, w głupiej grze wykazuję się większym perfekcjonizmem niż w realnym życiu. to straszne.

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#4061 20-04-2016 o 19h15

Miss'na całego
Maka
...

Tak może być czy wstawić dla porównania zdjęcie z ręką robota?
http://i67.tinypic.com/jagqja.png

Chciałam się Was zapytać jak kombinować z warstwami to taka hejterka się na mnie wściekła i o to chodzi.
Robię stylizację takie bez dwóch bielizn albo kurtek, bo nie umiem, bo nie da się tego od Was dowiedzieć.

Przepraszam, ale nie widzę tu żadnego pytania o warstwy. Hejterów też nie widzę.
Poza tym, nikt po tobie nie jeździ. I jak pytasz o opinię to ją dostajesz. Szczerą. Sporo osób się wypowiedziało na temat twojej stylizacji, nie najeżdżając na ciebie w jakikolwiek sposób. Parę osób tylko wytłumaczyło ci, że zachowujesz się nie fair mając pretensje do ludzi, którzy próbują ci pomóc. Nie rozumiem o co się tak pieklisz.

EDIT:

Saeniver napisał

No właśnie chyba dla mnie zachowanie proporcji jest ważniejsze. Jeśli przez nogi stylizacja wygląda dziwnie i jest, no, nie do końca udana przez to, to jak dla mnie najlepiej w ogóle tych nóg nie pokazywać

Mam to samo. Swego czasu zrobiłam wróżkę z tymi właśnie nogami, ale przyznam szczerze, że była nieco... naga. Właśnie ze względu na to, że nie chciałam używać zestawu, który wtedy wyszedł, a nic innego co miałam w szafie jakość szczególnie nie pasowało

Ostatnio zmieniony przez Maka (20-04-2016 o 19h21)

#4062 20-04-2016 o 19h16

Miss'ok
Keltia
Paranoiczna maruda

Nikt po tobie nie jedzie... Fakt, że nie podoba ci się odpowiedź na pytanie, które zadałaś, nie oznacza jechania po tobie.

wszystko o warstwach jest na blogu o Missfashion, tam jest dokładnie opisane.

No właśnie chyba dla mnie zachowanie proporcji jest ważniejsze.

dla mnie też ;) dlatego ja, póki co, nie kupiłam nic z tymi nogami, bo nie ma jeszcze ciuchów, które by mi pasowały do nich - i do mnie :)

Ostatnio zmieniony przez Keltia (20-04-2016 o 19h18)

#4063 20-04-2016 o 19h35

Miss'na całego
Rillianne
...

KanapkaczusHighus, dziewczyno, weź się troszeczkę ogarnij, bo jesteś naprawdę ciężka w obyciu. Od kiedy zauważyłam Cię pierwszy raz na Forum - wiecznie masz jakieś nieuzasadnione pretensje o nic. Na tym Forum nie ma ani ćwierć osoby, która "jedzie po Tobie", a już któryś raz widzę jak się na to skarżysz. Dziewczyny (i ja też, ale już chyba po raz ostatni, bo wyprowadzasz mnie z równowagi) chciały Ci pomóc poprawić stylizację, a Ty się foszysz jakby Ci kota harmonią zabiły. Skoro uważasz, że "jest dobrze, nic nie poprawiasz" to po co pytasz w tym wątku? Bo ten wątek nie służy do wzajemnych ochów i achów, a do konstruktywnego krytykowania jeśli trzeba i udzielania sobie porad.
A co do warstw - jest blog, na którym jest wszystko świetnie opisane (ja uczyłam się właśnie na tych instrukcjach), jeśli nie, trzeba było zapytać na Forum czy ktoś by nie wytłumaczył jeszcze raz. Jestem pewna, że dziewczyny by Ci pomogły. Ale widocznie lepiej użalać się nad sobą, że wszyscy są źli, a Ty jedna dobra i poszkodowana.

Ostatnio zmieniony przez Rillianne (20-04-2016 o 19h36)

#4064 20-04-2016 o 20h04

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

A może, żeby sobie krwi nie psuć, po prostu ignorujcie posty Kanapczusi? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Pojęczy, pojęczy, i sobie pójdzie, obrażona na cały świat. Te dyskusje są bardzo ciekawe (I, nie ukrywam, lubię je czytać. xD), ale całkowicie niepotrzebne. Po co się denerwować? Lepiej nic jej nie odpowiadajcie, jeśli ona nie zażyczy sobie porad. Skoro dziewczę nie chce pomocy w stylizacji, a chce jedynie pojęczeć...

A ty, Kanapczusio, jeśli cierpisz na deficyt miłości oraz potrzebujesz trochę pozytywnych opinii, postaraj się tak nie jęczeć, i zachowywać się bardziej przyjaźnie, bo tak raczej nikt cię tutaj nie polubi. Jeśli będziesz miła, miłe słowa będą aż się same cisnąć na klawiaturkę! <3 Większość z nas jest naprawdę przyjazna (O ile nie ma złego dnia, ale ćśś... XD), o czym wiadomo nie od dziś. Tylko, no cóż... Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Coby nie było offtopu, że nie o ubrankach (I tak naciągane toto, ale ćśś... xD) - dołączam się do grupki nielubiącej tego połączenia! Nóżki są super, ale krasnale zamiast missek już nie za bardzo. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#4065 20-04-2016 o 20h46

Miss'na całego
Smolarka
As humans. We struggle for approval ✧・゚:*
Miejsce: Oficjalny Pomocnik Moderatora

Dziewczyny, zrobiłyście dosyć spory spam. xD
Byłoby świetnie, gdybyście teraz przestały rozmawiać na ten temat (zwracam się do WSZYSTKICH miss, nawet do KanapkaczusHighus), bo już niedługo dział "ciuchy" zamieni się w "luźne rozmowy". Rozumiem, że Kanapka mogła was zdenerwować, ale to nie jest wystarczający powód, by robić tu taki chaos.

Ostatnio zmieniony przez Smolarka (20-04-2016 o 20h47)

#1 soowon defender

#4066 20-04-2016 o 20h53

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Halo,halo,proszę nie offtopować.
Jeśli macie coś do siebie proszę załatwiać to na PW,bo będę zmuszona powlepiać upomnienia/bany,a raczej tego byście nie chciały?
Rozumiem jaka jest sytuacja,ale proszę pamiętajcie jaki to dział i pamiętajcie o wzajemnym szacunku dla siebie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#4067 20-04-2016 o 21h27

Miss'Żółtodziób
...

Już z tym nie wyczymię, więc chętnie z porady skorzystam.
http://i65.tinypic.com/mi2ro8.png http://i67.tinypic.com/30ax4qg.png

Nie mogę się jakoś zdecydować -.-
Co według was lepiej się prezentuje?

#4068 20-04-2016 o 21h29

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Jak dla mnie ta bronioręka pasuje całkiem nieźle. Ale dym też, więc znając mnie, to po prostu dałabym oba. XD

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#4069 20-04-2016 o 21h32

Miss'Żółtodziób
...

Ziołę, plz, ja tu najchętniej bym uniknęła majstrowania z warstwami x"D

Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (20-04-2016 o 21h33)

#4070 20-04-2016 o 21h37

Miss'całkiem całkiem
Maissie
❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅
Miejsce:

Mnie bardziej podoba się z dymem, chociaż z bronią pasuje kolorystycznie  /modules/forum/img/smilies/content3.gif

#4071 20-04-2016 o 21h40

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Dym i broń! : P Ale jeśli bardzo chcesz się uprzeć tylko na jedną wersję, to: dymu na pierwszy rzut oka nie zauważyłam, ale kiedy już wiem, że tam jest (XD) wydaje mi się, że pasuje bardziej od broni. No ale nie byłabym sobą, gdybym nie popierała zabawy w warstwy, wciąż więc głosuję za obiema opcjami naraz XD'

Ostatnio zmieniony przez Lillien (20-04-2016 o 21h41)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#4072 20-04-2016 o 21h42

Miss'na całego
Maka
...

Broń i dym naraz, stanowczo! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A jeśli tylko jedna warstwa, to broń - też z początku nie zauważyłam dymu.

#4073 20-04-2016 o 21h44

Miss'Żółtodziób
...

Nie chciej "bawić" się warstwami.
Wszyscy są za tym, byś jednak to zrobiła.
No super x""""""""""D

Chyba jednak skuszę się po prostu na wersję z broniorenko.
Już słyszę jak ten dym krzyczy "Notice me!"

Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (20-04-2016 o 21h47)

#4074 20-04-2016 o 21h53

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Wow, z twarzy niezła s... no, zadziora xD
Broń i dym, pliiiiiiiis!
Ale jak miałabym się opowiedzieć za jedną opcją to jednak broń. Świetnie pasuje to makijażu.
Ale może jednak dasz się namówić na zabawę z warstwami? To tylko kilka kliknięć... No weź... *robi sarnie oczka*

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#4075 20-04-2016 o 21h56

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Dokładnie! To nie jest aż tak przecież trudne i czasochłonne, przy dłuższym używaniu samo wchodzi w nawyk, a jakie daje efekty! Popieram, popieram! Daj się namówić!

Haaa, a jednak dałaś się skusić! I jest bajecznie *-*

Ostatnio zmieniony przez Lillien (20-04-2016 o 22h13)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

Strony : 1 ... 161 162 163 164 165 ... 206