Ananasie, jak dla mnie najlepsza 2, ale jestem na fonie i mogę być ślepa. xD

Strony : 1 ... 133 134 135 136 137 ... 206
Ananasie, jak dla mnie najlepsza 2, ale jestem na fonie i mogę być ślepa. xD

Pineapple, dwójka najlepsza. :>
1 ładna kolorystycznie, ale 2 najlepsza C:
2 jest super 

Okej, a więc kupuję futerko do dwójki. Dzięki! 
Zależy jakie masz wymagania. W wyszukiwarce możesz wybrać kolor i cenę. A rzeczy których nie ma w żadnym butiku to rzeczy które zdobywamy po zrobieniu zdjęcia z daną gwiazdą.
Który kolor fryzurki najlepszy?
Ostatnio zmieniony przez Naravi (02-07-2015 o 13h36)
Dziewczyny, pomocy! Tworzę właśnie stylizację na wodnika/boginkę i za nic nie mogę się zdecydować co do okrycia wierzchniego. Stworzyłam trzy (niewiele się od siebie różniące) wersje i proszę Was o radę co do nich :3
1. Link do zewnętrznego obrazka
2. Link do zewnętrznego obrazka
3. Link do zewnętrznego obrazka
3 jest najlepsza 
Popieram, 3 najlepsza
ładny ten Wodnik ^^
Ostatnio zmieniony przez Dessdemona (02-07-2015 o 18h31)
Dziękuję Wam za rady i miłe słowa ^^
Mi chyba za to bardziej podoba się wersja pierwsza. ^^ Zdecydowanie odpada dwójka, a trójka... Jest super, ale jak dla mnie jedynka pasuje bardziej. ^^

A mnie się właśnie najbardziej podoba 2 - współgra z makijażem i pasem, na dodatek nasuwa skojarzenia z wodą łagodnie opływającą ramię boginki i zamieniającą się w szal.
Za to 1 dla mnie zdecydowanie odpada - szal jest szary, a nie biały, jak reszta zwiewnych ciuchów, zlewa się ze skórą i efekt jest nijaki. A w 3 szal jest po prostu jakoś tak za mało widoczny, poza tym wygląda, jakby wydymał się od wiatru i w ogóle nie kojarzy mi się z wodą.
@Naravi od fryzur jest osobny wątek, 3.
Hetalia myślę czy 2 czy 3, ale jednak 3 

Hetalia Według mnie trójeczka wygląda najlepiej :-)

Pomoże mi ktoś?
1
Link do zewnętrznego obrazka
czy 2:
Ostatnio zmieniony przez Mercilessa (04-07-2015 o 11h17)
Podoba mi się dwójka, o ile zmienisz karnację na pasującą do rączek. 
Zdjęłabym też te getry z nóg, jeśli mogę ci tak doradzić... Nie pasują do lekkiej sukienki i latających wokół piórek.

Jeśliby te rąsie były w tym samym kolorze co skóra miss, to z rąsiami, ale jeśli ma inną karnację to nie za bardzo to wygląda.

Dziękuję za pomoc, tak zrobię ^^
A mnie podoba się jedynka. Rączki w kolorze skóry może byłyby i okej, ale ta czerń tego materiału bardzo mi się gryzie, jest zbyt mocna D:
Sama nie wiem..... tak teraz jest okej(chodzi mi też o kolor skóry, czy nadal nie za ciemny)?
Ostatnio zmieniony przez Mercilessa (04-07-2015 o 12h44)
Wg mnie to nadal nie jest ten sam odcień.
Ręce są jeszcze zbyt jasne

Umh, z telefonu napisałam, że to to samo, ale mam dziwne wrażenie, że to zupełnie inny typ karnacji... Miss jest satynowa, a ręce realistyczne. Chyba.

Ale wszystkie inne są za ciemne to jest jedyny typ z tak jasną karnacją, albo ja jestem ślepa.