Cóż, te ręce są z wystawy, pierwsze w kolejności, czyli satynowe. Najjaśniejsza satynowa karnacja najwyraźniej.

Strony : 1 ... 134 135 136 137 138 ... 206
Cóż, te ręce są z wystawy, pierwsze w kolejności, czyli satynowe. Najjaśniejsza satynowa karnacja najwyraźniej.

Według mnie ta pierwsza zbyt rozjaśnia nogi, więc mam drugą ciut ciemniejszą. Ale jeśli nie pasuje to ją chętnie zmienię na tą 1
.
Zawsze można kupić ciemniejsze ręce. xD W stosunku do nóg ręce się odznaczają, jednak do góry pasują. Jaśniutkie białe rajstopy?
A, nie, nogi ci się podobają takie... To już jak wolisz. 
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (04-07-2015 o 20h13)

Pomyśle o nich jutro, bo dzisiaj nie mam już MM(3 -,-"), ewentualnie zmienię na tą jaśniejszą karnację.
Macie pomysły na ciuchy, które imitują gnijące części ciała? 
niestety takich nie znalazłam @NARAVI
A co myślicie o tych strojach??? Który z nich jest najbrzydszy i nie warto go kupować, a który jest najładniejszy? Jak myślicie, co można w nich pozmieniać???
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Pikna3, myślę że 3 nie warto kupować. Ja stawiałabym na 1. Sądzę, że warto ją kupić ;-)
pikna3 Jedynka jest ciekawa, ale zmieniła bym kapelusz (te kwiatki), bo według mnie nie pasują....
A ja bym Pinko wybrała trójkę, tylko zmieniłabym bluzkę i kapelusz, by zbyt dużo z jednego kompletu nie było. ^^
Pikna 3 pierwsza stylizacja jest zdecydowanie najlepsza
druga też jest spoko no a trzecia ...to raczej nie mój styl ale jak ci się podoba to kupuj 
Kaiken, jak dla mnie 2, chyba, że 3 w innym kolorze. Ale ostrzegam, jestem na fonie i nie widzę za wiele. xD

Kaiken według mnie 2 ale tak jak Majerankowa proponuję inny kolor

2 zdecydowanie najlepsza ;3
Ech... inny kolor. Ale jaki? Chcę się pobawić w serię męskich stylizacji. Jednak często kolorystyka ubrań dla miss jest... ekh, no.
I tak mój bad boy jest pe.... ekh,. zbyt kobiecy.
Moim zdaniem dwójka najlepsza i pasuje bez zmiany koloru.
Ja również jestem za dwójką, bez zmiany koloru

Kaiken zdecydowanie 2 

I tak właśnie wybiorę: 2. Dziękuję za pomoc 
Hiruko, nie wiem, ale może 2. A tak ogólnie to zmieniłabym makijaż....
Hiruko nie wiem sama ... czegoś mi jeszcze brakuje ... i ja bym usunęła tatuaż raczej
Jula04 napisał
Hiruko, nie wiem, ale może 2. A tak ogólnie to zmieniłabym makijaż....
Zabeczka1948 napisał
Hiruko nie wiem sama ... czegoś mi jeszcze brakuje ... i ja bym usunęła tatuaż raczej
Zabeczka1948 napisał
Ostatnio zmieniony przez Olgaa8 (26-07-2015 o 19h55)