Dasharia, moim zdaniem jedynka albo czwórka.
Jula, moim zdaniem lepiej z. 
Strony : 1 ... 131 132 133 134 135 ... 206
Dasharia, moim zdaniem jedynka albo czwórka.
Jula, moim zdaniem lepiej z. 
Dziękuję dziewczyny, jednogłośne łapki. ^^
jula206 - trochę późno, ale potwierdzam: z łapkami dużo lepiej. 
A ja dziękuję wszystkim za opinie - kurczę, były bardzo zróżnicowane, co nie ułatwiło sprawy...
Ale ostatecznie (i chyba głosem większości) zostają drugie butki.

Hej kupiłam sobie nowe ciuchy i mam 0 mm a mam 60 607 mn i 88 dzień gry :bimbobave:
kurcze Ikan oba są świetne, ale do mnie chyba pierwsze nakrycie bardziej "przemawia" 
Zdecydowanie bardziej podoba mi się to drugie
Ostatnio zmieniony przez Nerra (12-06-2015 o 19h36)

Zdecydowanie drugie. :3

Mi podoba się 2, chyba Ci nie pomożemy tym razem 

według mnie jedynka wygląda jakoś tak lepiej. niby dużo się na tej głowie dzieje, ale stylizacja jest dzięki temu pełna, nie będąc przebraną 
Na zmianę raz jedynka a raz dwójka xd
Mi się bardziej podoba dwójka, gdyż z nim stylizacja wygląda bardziej schludnie i nic nie odrywa uwagi od skrzydeł, które mają być głównym elementem całej stylizacji.
Jeju, dziewczyny, dziękuję za tak niesamowity odzew! Faktycznie, wynik był wyrównany do końca, przeważyła ostatnia opinia i zrobiło się 4-3 dla stylizacji numer 2. Koniec końców doszłam do wniosku, że wybiorę to co lepiej się komponuje z naszyjniko-paskiem i po prostu zmienię fryzurę ^^ Dziękuję Wam 
Dziewczyny, help!
Machnęłam taką sobie stylizację (tak jakby inspirowałam się oceanem, ale nie wiem czy to czuć) i zupełnie nie mogę się zdecydować w kwestii dodatków...
Po pierwsze, jak sądzicie co bardziej pasuje do ręki?
1.
2.
3.
Kojeny problem to korona. Tu mam jeszcze większe wątpliwości
1.
2.
3.
4.
Ja uważam, że: do ręki numer: 2, a korona numer: 3
Ostatnio zmieniony przez Nerra (13-06-2015 o 17h14)

Korona 2, do ręki 3. 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (13-06-2015 o 19h10)
do reki 2 korona 3 
Jak dla mnie - do ręki 2, a korona 4 
Na moje - do ręki dwójeczka, korona trzecia :'D
Według mnie do ręki 2, a korona 3 c:
Nie wiem czy to się tu nadaję, ale również poproszę o pomoc, ponieważ robię kolejny cosplay, a mianowicie Shaya Patricka Cormaca i nie jestem pewna czy mojej miss zostawić ten szal czy nie.
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Postać do porównania

Link do zewnętrznego obrazka
Jeżeli to jedyny szal, który Twoim zdaniem pasuje to go zostaw. Zdecydowanie lepiej wygląda jeśli coś wypełnia tę pustkę ♥
Itasagi ręka - 3, głowa 2 lub 4 
RobinRedem zostaw 

Po podliczeniu głosów, wygrywają opcje: korona nr 3 (przewagą 2 głosów) i do ręki nr 2 (przewagą 3 głosów).
Wielkie dzięki wszystkim za pomoc 
robin Mnie to tak średnio pasuje, ale wstrzymam się od głosu, że tak powiem
Bardzo rzadko tu przychodzę, ale tym razem help!
Naszyjnika nie umiem wybrać;x
Nr 1 pasuje mi idealnie, ale kolorystycznie trochę jest nie tak. Zresztą, oceńcie same i doradźcie proszę!
1.
2.
3.