Jak dla mnie nr 1 jest zdecydowanie najlepszy i wszystko w nim pasuje

Strony : 1 ... 132 133 134 135 136 ... 206
Jak dla mnie nr 1 jest zdecydowanie najlepszy i wszystko w nim pasuje

Huhu! Nandini podbił moje serce, nic już nie zmieniam w tej styli pod względem ciuszków. ♥
Dzięki za pomoc 
A ja nie mogę się zdecydować, co wsadzić do łapki mojemu Borucie. 
Tak dla nieogarniętych: Boruta (inaczej Leszy) to taki demon słowiański strzegący lasów.
1.
2.
3.
4. 
A może coś innego? A może coś zamienić? Coś dodać, coś ująć? 
O jejku, Pineapple, jaki świetny Boruta, zwłaszcza w opcji nr.3 *-* Tylko zabrałabym te motylki, bo średnio mi pasują do całości.
Moje serce podbiła dwójeczka
.
Za to teraz ja się zgłoszę z pytaniem: czy znajdę na jakiejkolwiek wycieczce duży klucz? Z góry dziękuję ^^.
Rainbow, na pewno i moim zdaniem był on w Świątecznej Krainie. Ręki sobie uciąć nie dam, ale tak mi się wydaje.
A na strażnika to pasuje mi lampa xD Widzę takiego gostka co łazi i ledwie co widzi od tego światła w mroku, chociaż ciężko łazić z korzeniami xDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (15-06-2015 o 11h54)
Również jestem za numerem drugim

Najbardziej mi pasuje dwójeczka do całości ;3
Okej, a więc zostaje dwójeczka. Dalej mi coś nie pasi, tylko nie wiem co... Ale chyba nic już nie wydumam. Dzięki za pomoc! :3
Według mnie zdecydowanie numer 1
Ostatnio zmieniony przez Nerra (18-06-2015 o 21h35)

Nel, dwójeczka zdecydowanie ♥ Bo ten pył się mega super komponuje. I mi mowę prawie odebrało ♥
Pył czy tam magiczny dym tak ale ten pasek mi kompletnie nie pasuję. Za mocna kreska w porównaniu do reszty. Na chwile obecną pasek tworzy wypukły kwadrat tworząc przed miss w rejonie passa coś wymiarowego (jak nakładane części garderoby na papierową laleczkę) a nie ładne podkreślenie linii bioder i talii jak to gorset powinien robić. Takie moje zdanie. Przykuwająca oko stylizacja ci wyszła i te odcienie niebieskiego to coś cudnego dla mnie bo uwielbiam ten kolor.
Ja przy okazji zapytam się bo sama mam dylemat która opcja nóg lepiej się prezentuję? Potrzebuję postać pod wystrój i nie wiem z którą stylizacją pracować ale to dylemat też i będzie w deco jak ukończę i tą opcję ^^.

Ostatnio zmieniony przez Samira (18-06-2015 o 23h56)
Samira, zależy co chcesz tą pracą ukazać. Przy pierwszych nogach postać wygląda jakby nieco lewitowała, więc zależy gdzie chcesz ją umieścić - jak na ziemi, to wg mnie o wiele lepsze byłyby normalne nogi.

Mnie się bardzo podoba pierwsze ułożenie nóg ; 3 sprawia wrażenie jakby ta mistyczna postać która przez moment zobaczyliśmy za chwilę miała uciec spłoszona
też jestem za 1
połączenie tych nóżek z fletem sprawia, że urocze stworzonko wygląda jakby tańczyło w rytm wygrywanej przez siebie melodii
W sumie miałam to umieścić w dziale deco ale mogę i tu 
Dylemat jest w sumie w 3 opcjach.Pierwsza to postać która zadecydowała o projekcie, ale po dodaniu tych rąk naszło mnie na spróbowanie z innym motywem postaci a więc nie wiem którą wersję wstawić do projektu screeny poniżej w spoilerze. Jeśli nie odpowiedni dział to przepraszam ale i tak dylemat jest gdzie to umieścić bo chodzi o miss xD.
Jeśli postać by była z fletem to oczywiście ją dopasuję do środka. Dwa ostatnie screeny to taki przykład dla zobaczenia zamysłu i pewnie ją jeszcze zmodyfikuję tylko nie wiem które nogi ^^.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
nelumi, że Twoja stylizacja najlepiej wygląda z pyłem to chyba już wiesz ^^ Ostatecznie postawiłabym na 1, bo obecność paska sprawia, że misska wydaje się być smuklejsza i nie robi się z niej tzw. klocek w obrębie talii (co przy mocno zaznaczonych w powyższej spódnicy biodrach odejmuje missce w tym momencie ładne wcięcie).
@Samira, obie wersje urzekają, jednak w zestawieniu z zamysłem Twojego deco postawiłabym na nóżki nietańczące^^ w takim układzie postać sprawia wrażenie posągu w mistycznej głębi lasu. Gdybyś jednak zdecydowała się na leśnego bożka spacerującego wśród drzew i kuszącego swoją muzyką to zdecydowanie nóżki kroczące. Tak jak powyżej Majerankowa napisała, to wszystko kwestia zamysłu.
No właśnie posągów nie chce bo to jednak musiałabym iść w inna karnacje ^^. Stawiałam na zamysł ducha lasu bardziej stąd albo postać będąca strażnikiem (pierwszy screen) albo duszek leśny z muzyką w tle (dwa pozostałe). Widać będę musiała kombinować z opcją pierwszą stylizację dziękuję za opinie jutro zabiorę się w wolnej chwili za dokończenie i stylizacji i deco skoro klamka zapadła.
Piszę z opóźnieniem, ale no...muszę 
nelumi, jestem za 1! Boska <3
@Samira, no ja akurat postawiłabym na te "tańczące" XD, czyli wersja nr.1
Ostatnio zmieniony przez Steno (19-06-2015 o 19h17)
nelumi dlaczego nie napisałaś jakie są różnice
ale dałam radę
1 zdecydowanie nie, ogólnie ten pył to dla mnie za dużo, ja jestem za najskromniejszą 3.
@Samira mi się podoba 1, bo wygląda jakby postać poruszała się do melodii, którą gra. Piękne deco 

Nel, moim zdaniem jedynka. 
Set, myślę, że też jeden. ^^
Rainbow, a nie myślisz przypadkiem o kluczu Kingdom z KH? 
A ja z kolei dalej dumam nad Borutą. Od Fro dowiedziałam się, że bluzka nie pasuje, ale nie mogłam znaleźć żadnej lepszej... Znaczy się, pasującej i kolorkiem, i stylem. Ostatecznie znalazłam jeszcze dwie wersje bluzka+kurtka (ostatnia wersja to ta aktualna). To screeny z wyzwań, bo nie są jeszcze kupione. 

Tu większy obrazek
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-06-2015 o 22h15)