Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 135 136 137 138 139 ... 206

#3401 26-07-2015 o 21h26

Miss'wow
Hiruko
DOTsim-Hiruko Origin-666Elenix a Discord-Hiruko#6667

Olgaa8 napisał

Hej, myślę że pasowała by tutaj torebka, np. Logurfald/Miyoki czy jaka kolwiek inna tego typu.
Jeśli chodzi o makijaż -  zmieniła bym cienie, na taki lekki brąz i to chyba tyle..  Co o tym myślisz?

Któreś z tych jest dobre?

1.) //photo.missfashion.pl/pl/1/58/moy/46283.jpg  2.) //photo.missfashion.pl/pl/1/58/moy/46284.jpg

#3402 27-07-2015 o 13h50

Miss'ujdzie
zabeczka1948
...
Miejsce: L-ny

ok skoro tatuaże zostają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png to może dodatek rękawiczki ? te z torebką już bardziej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ale nie widzę różnicy pomiędzy tymi dwoma stylizacjami ... chyba do okulisty będę musiała się wybrać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez zabeczka1948 (27-07-2015 o 13h52)

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

#3403 27-07-2015 o 14h30

Miss'wow
Hiruko
DOTsim-Hiruko Origin-666Elenix a Discord-Hiruko#6667

zabeczka1948 napisał

ok skoro tatuaże zostają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png to może dodatek rękawiczki ? te z torebką już bardziej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ale nie widzę różnicy pomiędzy tymi dwoma stylizacjami ... chyba do okulisty będę musiała się wybrać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Różnica jest jedna i stosunkowo mała - cienie.
1. jest widoczny na całej powiece, 2. zaś bardziej w kącikach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Co do rękawiczek, nie będzie to za wiele do tego szalu? Może masz jakieś konkretne na myśli?

#3404 27-07-2015 o 16h13

Miss'ujdzie
zabeczka1948
...
Miejsce: L-ny

faktycznie cienie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png myślałam o takich krótkich rękawiczkach, ale zobaczysz sama czy się będą nadawać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png cienie i w 1 i 2 stylizacji sa ok. Spróbuj z rękawiczkami, jak nie będzie dobrze to zostaw tak jak jest teraz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

#3405 28-07-2015 o 20h53

Miss'ok
...
Miejsce: Nibylandia -^,_,^-

Wybrałabym cienie nr 2 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3406 28-07-2015 o 23h00

Miss'wow
ellixp
.

Cześć. Nie mogę się zdecydować jaki strój kupić. Doradzicie?

1. Uważam, że ten goły brzuch trochę (bardzo) się rzuca w oczy.
2. Najbardziej nie podoba mi się ten pas, a innego, który by w miarę pasował i zakrywał goły brzuch nie mogłam znaleźć. Bluzka też mogłaby być w troszkę innych kolorach.
3. Nie jestem pewna do tej wzorzystej rajstopki. Chciałam, żeby dodało to trochę oryginalności. Do tego nie pasują buty ;____;

A więc każda stylizacja ma jakieś nie dociągnięcie i to mi jeszcze bardziej utrudnia wybór, dlatego chciałabym, abyście też tak z grubsza napisały opinie o strojach lub powiedziały jaki najładniejszy./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png/

Ostatnio zmieniony przez ellixp (28-07-2015 o 23h04)

''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."

#3407 29-07-2015 o 22h20

Miss'Sensei
Kirixa
Fus Ro Dah!
Miejsce: Pandora

Moim zdaniem pierwsza stylizacja jest najlepsza ;w;
Jeśli chodzi o jakiś pasek to może Pasek Księżniczki Lian? Jest dosyć spory więc mógłby to zakryć na moje oko.
Ja także mam problem nie wiem którą wersję wybrać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
1http://i57.tinypic.com/2ebqt55.png 2 http://i60.tinypic.com/33ynl1w.png

http://i64.tinypic.com/2qcfgo3.jpg

#3408 29-07-2015 o 22h34

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Kirixa chustka ok, pasek i bransoletka na nodze 2 i ptaki.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3409 31-07-2015 o 11h15

Miss'na całego
Mercilessa
"Wszystko zależy od tego co chcesz zobaczyć"
Miejsce: Ciekawe xD

Witajcie mam dylemat...pomożecie?
1:Link do zewnętrznego obrazka2:Link do zewnętrznego obrazka
3;Link do zewnętrznego obrazka4:Link do zewnętrznego obrazka

#3410 31-07-2015 o 12h26

Miss'Fuzja
Sadist
i put the romance into necromancer

Mercilessa, wydaje mi się, że nr 4 jest najlepszy ^^

https://i.postimg.cc/vBBMJPGn/dark-tumblr-grave-Favim-com-6076161.jpg

#3411 31-07-2015 o 13h14

Miss'wow
ellixp
.

Mercilessa , 3 i 4 najładniejsze :3
Kirixa , zgadzam się z Jessicą23, ale dodałabym jeszcze jakąś bransoletę/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."

#3412 31-07-2015 o 13h27

Miss'na całego
Mercilessa

Dziękuje za pomoc, ubieram 4 ^^.

#3413 31-07-2015 o 18h28

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Dobry wybór /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3414 31-07-2015 o 18h51

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

Hejka, ale dawno tu nie zaglądałam.
Ja tez uważam, że 4 to jedyny słuszny wybór /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Sądzicie, że można tu coś dodać a może już za dużo? Chciałam zrobić coś a la magiczny grajek wabiący zwierzęta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/59/moy/46597.jpg

#3415 31-07-2015 o 20h15

Miss'na całego
Mercilessa

Anixa: Ciekawy pomysł, tylko ten koszyk jakoś mi się gryzie... Ale i tak jest super ♥

#3416 31-07-2015 o 20h18

Miss'gadułka
Anixa

hahaha wiesz, że nawet nie zwróciłam uwagi, że wisi w powietrzu? xD

#3417 31-07-2015 o 20h36

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Anixa, twoja miss jest tak zdolna, że grając lewituje koszyk xDD A tak mówiąc poważnie, to nic bym nie dodawała, jest dobrze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#3418 31-07-2015 o 20h36

Miss'Żółtodziób
...

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png słuchajcie cena zwierząt jest powalająca  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  9 000 mm za małego psa lub kota a za dużego psa 12 000 to jakiś żart  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /modules/forum/img/smilies/hein.gif  /modules/forum/img/smilies/hein.gif  /modules/forum/img/smilies/hein.gif  /modules/forum/img/smilies/hein.gif  /modules/forum/img/smilies/hein.gif  /modules/forum/img/smilies/hein.gif  /modules/forum/img/smilies/hein.gif  /modules/forum/img/smilies/hein.gif  /modules/forum/img/smilies/larme.gif  /modules/forum/img/smilies/larme.gif  /modules/forum/img/smilies/larme.gif  /modules/forum/img/smilies/larme.gif  /modules/forum/img/smilies/larme.gif  /modules/forum/img/smilies/larme.gif  /modules/forum/img/smilies/larme.gif  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif  /modules/forum/img/smilies/snif.gif  /modules/forum/img/smilies/snif.gif  /modules/forum/img/smilies/snif.gif  /modules/forum/img/smilies/snif.gif  /modules/forum/img/smilies/snif.gif

#3419 31-07-2015 o 20h37

Miss'Żółtodziób
...

od wczoraj gram w Missfasion  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#3420 31-07-2015 o 20h39

Miss'Żółtodziób
...

lubicie violette bo ja nieeeee

#3421 31-07-2015 o 20h52

Miss'wow
ellixp
.

Elicja, nie spamuj   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
Anixa, świetnie Ci to wyszło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Mimo tego magicznego koszyka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Od razu się domyśliłam, że chodzi o takiego "Zaklinacza zwierząt" XDDD Nic nie trzeba dodawać, jest supiii  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3422 31-07-2015 o 22h46

Miss'gadułka
Anixa

Dzięki dziewczyny! To zostawiam tak jak jest mimo lewitujacego koszyka xD

#3423 02-08-2015 o 15h12

Miss'wow
pikna3
Zapraszam na profil :)))

Czy ktoś widział w Nineland małą tiarę? Jeśli tak bardzo proszę o podanie nazwy  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#3424 02-08-2015 o 15h37

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Anixa Ja bym zrezygnowała z koszyka, bo nie dość że wisi w powietrzu to zasłania śliczną sarenkę, no i sam ciuch jest jakiś za współczesny i nie pasuje kolorem.
Elicja upominam za spam i pisanie posta pod postem.

#3425 08-08-2015 o 16h10

Miss'całkiem całkiem
Mila
...

Czy istnieją w jakiejś formie kolczyki do pępka?

Strony : 1 ... 135 136 137 138 139 ... 206