Ja mam kolorowankę podłogową. kupiłam kiedyś za piątaka i jest tak duża, że nie mogę jej skończyć 

Strony : 1 ... 53 54 55 56 57 ... 74
Ja mam kolorowankę podłogową. kupiłam kiedyś za piątaka i jest tak duża, że nie mogę jej skończyć 

Kolorowanki ogółem są fajne, tak relaksują bardzo ;D
Obecnie mam smoka chińskiego w trakcie kolorowania 
uwielbiam smoki chinskie <3 chciałam w ogole zrobic kuchnie chińską ze smokiem na scianie 

Ou, to oryginalnie
Ja aż tak jakoś się nie interesuję Chinami et cetera, ale smok ładnie się prezentuje jednak 
Myślę jednak, że taki wygląd kuchni szybko mi sie znudzi 

Też kocham kolorowanki antystresowe ^^
Mam jedną z kwiatami na spółę z mamą i siostrami 

Nie bijecie sie o to ktora co bedzie kolorowac? 

Gondiola12 spamujesz.

gondiola12 pisanie samych emotek w wiadomości to spam. Polecam zajrzeć do regulaminu forum, a tymczasem dostajesz upomnienie.
Ostatnio zmieniony przez Setarah (10-03-2016 o 20h26)
Proszę o zablokowanie jej konta.
w innym wątku wspomniała o drugim koncie a chyba jest to zabronione?

Pacia69 Tak, multikonta są zabronione. Za tworzenie multikont, dostaje się bana/ostrzeżenie. Czy jesteś pewna, że tak napisała? Jeżeli tak, to mogłabyś podesłać linka (potrzebne są dowody)?
Ayo, nieładnie!
Dziewczyny, bardzo mi się spodobało MV do piosenki Ronghao Li i zrobiłam 3 gify, ale nie potrafię zdecydować się, który powinien wylądować w podpisie. Który wygląda najciekawiej?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Według mnie Mineo, 3 jest najlepszy. *^*
3 mi sie podoba 

Hm... to w sumie będę trzymać trzeci. Dzięki ^^.

Nie ma problemu. Jak coś to chętnie pomogę w wyborze. ^^

A mi się mega mega podoba drugi gif!

Może jeszcze kiedyś ustawie ten drugi
.
Żeby trochę rozruszać temat... Planujecie jakoś nadchodzące święta?

Ja idę do siostry i będę robiła ciasto! Pierwszy raz podejmę się mazurka 

Ja pewnie po śniadaniu pojadę do Tomaszowa do babci i wyjdę gdzieś z koleżanką. XD Już się z nią umówiłam, bo strasznie się stęskniła. XDD
Zrobię babeczki zamiast babki piaskowej z tego samego ciasta. Już próbowałam i są supi. ^^

Kurde Majeranku teraz też mam ochotę na babeczki. 
Chyba coś dzisiaj upichcę.

Mineo napisał
Żeby trochę rozruszać temat... Planujecie jakoś nadchodzące święta?
Waa, Froziu, też chciałabym mieć taką możliwość. Ja miałam jechać do Niemczech, ale mama za dużo sprzeciwów zgłosiła, więc będę kisnąć w domu.
Przynajmniej jedzenia będzie sporo :V.

U mnie w domu jest jedna zasada - jak sama finansujesz i załatwiasz to rób sobie, co chcesz
Jeszcze by tego brakowało, żeby prawie dwudziestojednoletniej babie dyktowali, na co jej wolno wydawać własnoręcznie zarobione pieniądze albo co ma robić w czasie wolnym XD No i moi rodzice są przyzwyczajeni do tekstu "to nie moje święto, więc nie muszę na nim być", kiedy ktoś zaczyna jojczyć mi o Wielkanocy X"D Z kolei babcie mam takie, że prędzej zaczną opieprzać wspólnie jednego dziadka (który jako jedyny mógłby mieć jakieś "ale"), że młoda jest to niech szaleje, a nie siedzi ze starymi prykami i się nudzi X"DDDDDDDD A drugi dziadek jest chillowy i nawet nie wie, co się dookoła niego dzieje, oby miał coś do dłubania w warsztacie i ugotowany obiad w domu to będzie szczęśliwy, on się nie przejmuje takimi bzdurami x'D
Mój jedyny problem jest taki, że nie chce mi się niczego szukać, a chcę załatwić coś po taniości, żeby nie nadwyrężać za bardzo oszczędności, jako że planuję w najbliższym czasie kupić sobie telefon za 2,5 tysiąca (nowszy model po prostu i dwa razy więcej pamięci, hell yeah) x"D Mama stwierdziła, że skoro obecny oddałabym bratu, to może mi coś dołożyć, ale przynajmniej 1,5 tysia i tak wyłożę z własnej kieszeni. No a jak uda mi się załatwić płatne praktyki na ten ułamek wakacji, który mam wolny, to za nie bym sobie trzasnęła nowego laptopa, bo z obecnego wypadają czasami klawisze XD Biedak w lipcu 5 lat skończy, więc jak nie uda mi się zmieścić praktyk w wakacyjny kalendarz albo nie będą płatne to od biedy on jeszcze spokojnie nawet ze 3 lata pociągnie (w końcu poprzedni laptop miał 8 lat jak go wymieniłam na nowszy model i śmigał, ale nie miał Intelowego procesora i niektóre programy się nie instalowały xD), w końcu porządna firma, a nie jakiś pecet na Windowsach X"D