Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 74

#1301 17-10-2015 o 19h25

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Wow, nieźle to wygląda Fox  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#1302 17-10-2015 o 21h53

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

No, Foxglove, jakkolwiek dziwnie to zabrzmi, przystojny z ciebie mężczyzna ^^
Jakaś dziewczyna mogłaby się nieźle zdziwić, gdybyś wyszła tak do baru czy gdzieś. Podbija do faceta, a tu okazuje się że facet to kobieta xD

#1303 18-10-2015 o 13h10

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Buehehe, a wlasciwie to nawet kiedys mi sie to na uczelni przytrafilo XD Ale to w kawiarni, jak ciagle w przebraniu poszlam po zastrzyk energii dla calej ekipy. Dziewczyna za mna w kolejce zagadala do mnie cos w stylu 'czesc, jestem Kasia, nie widzialam cie tu jeszcze nigdy'. Ja tu milutki small talk z nia, mysle ze po prostu przyjazna osoba, a tu nagle ona sie mnie pyta o numer telefonu i czy 'zgrywam tajemniczego nie mowiac jak mam na imie'. I jakoby caly czar poszedl sie chrzanic jak powiedzialam swoje totalnie babskie imie.
Sie szybko stlenila dziewczyna XD
Az sie chcialo jej powiedziec, zeby zamiast sie opierac niech przyjmie swoj biseksualizm z otwartymi ramionami XD

#1304 18-10-2015 o 13h21

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Pozazdrościć, Fox, tyle adoratorek XD

Ale nie powiem. Jakbym zobaczyła na mieście takiego Daryla, to sama bym podbijała. Tylko może bardziej udolnie : P (yhyyym...)

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#1305 18-10-2015 o 20h09

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Podoina napisał

Przyszłam wam się wyspowiadać :')
Był WF i miałam stawać na rękach No i trzy próby nieudane, a za czwartą próbą przypadkiem trafiłam butem...w twarz nauczycielki x.x

Dopiero teraz zaczęłam się zastanawiać, czy tylko u nas to normalne, że przy stawaniu na rękach nauczyciel zawsze oberwał od co najmniej jednej dziewczyny XD Czasem w twarz, czasem w rękę - raz z buta, raz z kolana, kiedy indziej z łydki XD Często się z nim z tego typu rzeczy śmiałyśmy, dlatego te lekcje z gimnastyki należały do najzabawniejszych XD

A tak btw. czy komuś nie chce się poszukać mitów Parandowskiego o Demeter i Korze oraz o Narcyzie? XD Jutro mam konkurs, a do tej pory nie miałam czasu przeczytać połowy lektur, które zostawiłam sobie na dzisiaj.

Mitologię Graves'a mam w domu, a trzy pozostałe mity Parandowskiego też znalazłam w necie, ale tamtych dwóch nie mam czasu szukać, bo muszę przeczytać jeszcze mnóstwo rzeczy, a noc taka krótka </3

Niby mamy też mitologię Parandowskiego, ale moje mama (prawdziwy geniusz XD) zostawiła ją w szkole, będąc pewna, że ma ją w domu i teraz nie mam z czego czytać tych dwóch mitów XD

Ostatnio zmieniony przez Iremi (18-10-2015 o 20h09)

#1306 21-10-2015 o 15h32

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Czy ktoś z okazji dzisiejszego lądowania Martiego McFlaya ogląda dzisiaj Powrót do Przyszłości, czy tylko ja? XD

#1307 21-10-2015 o 15h35

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Hildee też o tym myślałam. XD Zwłaszcza, że nigdy tego nie widziałam. D:

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#1308 21-10-2015 o 19h35

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ja oglądam, ja!

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1309 31-10-2015 o 08h22

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

No hej ludzie, co dziś robicie z okazji Halloween? Jakieś plany się wyklarowały? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Moja siostra chyba kombinuje jakieś przekąski... Trzeba przyznać, że parówki w keczupie bardzo ładnie udają palce. XD
Horrorów nie lubimy, więc raczej postawimy dziś na Doctora Who... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#1310 31-10-2015 o 09h16

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Ja jednak nie idę z Wiką po domach łazić, bo nie wiadomo dla czego się na mnie obraziła...więc w sumie nic wielkiego dzisiaj nie będę z tej okazji roić Może się upiornie ustylizuję i będę straszyć dzieci które odważą się tutaj zajrzeć...albo jeszcze lepiej, wyjdę tak na ulicę :') Tylko że nie wiem jak to zniesie psychika wszystkich starszych pań mieszkających na osiedlu (praktycznie większość mieszkających tutaj ludzi to starsi ludzie)...

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#1311 31-10-2015 o 12h41

Miss'Fuzja
Steno

Miałam jechać na maraton horrorów do kina do Łodzi, ale w obecnej chwili odpadam xd plan B zakładał Speeda, ale - hahahahahahah - nope.
Domek, kocyk i herbata :`D

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#1312 31-10-2015 o 17h37

Miss'OK
Hildee

Steno ja mam podobnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Domek, kocyk i ciepłe picie w łapie. Może jakiś film. Ja generalnie nie obchodzę halloween, bo się obrażam, że jestem za stara na chodzenie po domach XD Poza tym nie bawi mnie to jakoś spechalnie. Ale jak dzieciarnia przyłazi pod drzwi i puka, to zawsze garść słodkiego ode mnie dostaną. Nie widze powodu, by odbierać przyjemność z halloween innym ^^

#1313 31-10-2015 o 17h53

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Żadnego horroru w telewizji, serio? ._. Jedyny halloweenowy program jaki znalazłam, to filmowy Scooby Doo. :'D Chała, przydałaby mi się jakaś porządna telewizja, a nie tylko te podstawowe kanały. ;_;
Siostra wybyła do koleżanki i nie wraca, chyba sobie nie obejrzymy filmu. I po co ten popcorn kupowałyśmy? ;_;

#1314 31-10-2015 o 19h31

Miss'Fuzja
Steno

Hildee, powiem szczerze, że w tym roku i mnie przeszła chęć na świętowanie (podejrzewam, że w przyszłym będzie to samo).
Zioło, a co ja mam powiedzieć xd mam 300 kanałów, a antena czeka na montera, bo coś tam się zrobiło i tv od dwóch tygodni stoi i nie puszcza ani jednego kanału ;A;

#1315 31-10-2015 o 21h32

Miss'Żółtodziób
...

Steno, z jednej strony współczuję, z drugiej jednak...300 kanałów grozi nudą, bo w większości przypadków, albo zakodowane albo smuty na wizji ^^ Mua, dla odmiany, po niemalże dwóch latach, w końcu postanowiłam nadrobić ostatni sezon Jak poznałem waszą matkę. Czad, co nie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1316 31-10-2015 o 21h44

Miss'Fuzja
Steno

Trochę musiało Ci się tych odcinków narobić do obejrzenia xD (zresztą, nwm, nigdy nie oglądałam. Chociaż sam serial wołał mnie parę razy żeby do niego zasiąść).

Ja to w sumie i tak oglądam na krzyż dwa kanały, a najlepiej wcale. Ale jak mam tak siedzieć całą noc w domu i nic nie robić, to byłabym wdzięczna za jakikolwiek film, bo na laptopie nie znoszę oglądać. A tak to zawsze przypadkiem trafi się na coś co miałam dawno obejrzeć, a koniec końców nie obejrzałam.

#1317 31-10-2015 o 21h59

Miss'Żółtodziób
...

Nom, prawda to. U mnie z kolei w większości przypadków w takich chwilach jest odpalany lapek, bo gdybym miała liczyć na tv w domu to się nie dopcham /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png A już zwłaszcza w weekend. Czekam z utęsknieniem na ten moment, kiedy w końcu zamontujemy drugą antenę albo chociaż przejściówkę do drugiego telewizora  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif
Nie znam się na tym, ale jak już ten moment przyjdzie to z chęcią wdrapię się na dach, byleby mieć komfort oglądającego :]

Polecam, swoją drogą powyższy serial. Mnie ujął, zarówno humorem jak i ukrytą prawdą życiową, a także grą aktorską, a może przede wszystkim grą aktorską. Napisałabym więcej na ten temat, ale słaba jestem w recenzjach :]
Ach, i szukałam "3maj się", ale noga ze mnie, bo nie znalazłam wersji za friko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#1318 31-10-2015 o 22h05

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Uwielbiam Jak poznałem waszą matkę, ale ignoruję istnienie ostatniego odcinka XD Jak dla mnie serial skończył się na przedostatnim XDD

Ostatnio zmieniony przez Iremi (31-10-2015 o 22h05)

#1319 31-10-2015 o 22h08

Miss'Żółtodziób
...

Tylko bez żadnych spoilerów, plis xD Ja to muszę w końcu zakończyć xD

#1320 31-10-2015 o 22h16

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Spoko, spoko, bez spoilerów XD W końcu ten odcinek dla mnie "nie istnieje" XDD

#1321 31-10-2015 o 22h55

Miss'OK
Hildee

Mój zacny małżonek też twierdzi, że "Jak poznałem..." skończyło się beznadziejnie, czego z kolei ja nie mogę ocenić, bo w ogóle nie zaczęłam oglądać. No ale oczywiście internet jest pełen spoilerów, więc nawet nie oglądając ani jednego odcinka wiem, jak się kończy :<

Kurczę no, przyszły jedne dzieciaki po cukierki, oddałam im moje rafaello, napisałam do męża "weź kup cuksy, bo dzieci chodzą a my nic nie mamy", kupił trzy paczki i nikt więcej nie przyszedł XD skandal.

#1322 31-10-2015 o 23h09

Miss'Żółtodziób
...

Żaden skandal, sama radość xD Nooo, ja cieszyłabym się z takiego obrotu sprawy, bo więcej dla posiadaczy nieodebranych cuksów  ;]

Jestem na 12 odcinku, hehe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Coraz bliżej finału /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png I bez spoilerów! Wytrwam :]

Ostatnio zmieniony przez Ikan (31-10-2015 o 23h09)

#1323 01-11-2015 o 10h28

Miss'Fuzja
Steno

Czyli jednak chodzą jakieś dzieciaki za cukierkami, Dammit. Myślałam, że to tylko takie gadanie xd szczerze powiedziawszy nie chciałabym żeby Halloween przełożyło się na regularne święto. Jakoś mi nie pasuje do naszej kultury (*Steno znowu się czepia*).
Też szukałam tego "3maj się" i nie wierzę, że w internecie nie krąży wersja za free. Ta książka jest dość stara więc liczyłam, że będzie bardziej dostępna w internecie niż obecne tytuły : d będę musiała się przejść do biblioteki. Mam nadzieję, że jeszcze to mają.

#1324 03-11-2015 o 20h59

Miss'gadułka
Misa-chan1906
Jestem chodzącym memem z Schopenhauerem
Miejsce: bez szału

Za pozwoleniem ErinBlack wpycham się z reklamą.

Piszesz opowiadania? A może wiersze? Interpunkcja z ortografią Ci pewnie nie straszne. A słyszałeś o konkursie literackim na MF? Nie? Oh, to teraz już wiesz!

Wszystkich niebojących się krytyki serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w jedynym takim przedsięwzięciu na Naszym forum. Czujne jury tylko czeka, by dostać Wasze niesamowite prace w swoje ręce i zanużyć się w wykreowanym świecie.
Obecny temat to:
Link do zewnętrznego obrazka

Stary zegar z przerdzewiałymi wskazówkami wybił północ. Majestatyczny odgłos poniósł się echem po pogrążonej w mroku komnacie, wprawiając w drganie stojące na półkach pełne flakony, wymyślne dzbany i na wpół opróżnione fiolki.  Gwałtowny podmuch wpadł przez okno, trzepocząc porwanymi jedwabnymi firanami, jak ptak niesiony przez wiatr panicznie macha skrzydłami, by nie spaść ku obcej ziemi. Głębokie niczym odmęty Tartaru dzwonienie wciąż wstrząsało pomieszczeniem. Kolejne uderzenia śmiało wyglądały poza kamienne mury, napawając lękiem mieszczan. Dzwon kościelny dołączył swój przejmujący baryton, sprawiając, że stado czarniejszych od nocy kruków wzbiło się w zasnute chmurami niebo. Te dwa zabytki dawały koncert, którego nie sposób było nie usłyszeć. Pełna grozy melodia spowiła miasto, otuliła zapomniany cmentarz, przeszyła na wskroś ciemny las i rozpłynęła się po zaniedbanych pokojach starego dworku.

~   ~   ~   ~   ~

Waszym zadaniem będzie stworzenie dzieła, które wywoła u nas gęsią skórkę i sprawi, że w strachu obejrzymy się za siebie, sprawdzając, czy nikt za nami nie stoi. Duchy, straszydła, cmentarze, niewyjaśnione zniknięcia... Brr, przestraszcie nas!

Konkurs trwa do 7 listopada, śpieszcie się!

Link w obrazku.

#1325 24-11-2015 o 15h22

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Ta chwila, kiedy chcesz się wepchnąć z reklamą, ale widzisz, że nad tobą też reklama, więc ci głupio. XD W luźnych o grze to samo, chyba nam forum zdycha. xD

Cóż, podrzucę wam mimo wszystko opis edycji, może kogoś on zaciekawi. ^^

Wielkimi krokami zbliżają się do nas święta Bożego Narodzenia, a co za tym idzie - przygotowujemy prezenty!Jedni kupują je w Internecie lub sklepach, a drudzy... Przygotowują je sami! Do tego właśnie chciałybyśmy Was zachęcić w 1 Miniedycji Świątecznej. Pokażcie nam wszystkie talenty, jakimi obdarzyła Was natura! Umiecie robić przecudowne kartki świąteczne, biżuterię, świeczki, ciekawe ozdoby albo gadżety? A może macie talent do pakowania ich? Zgłoście się do nas!
Pokażcie, że kochacie swoich bliskich i przygotujcie dla nich najładniejszy prezent handmade jaki w życiu widzieli! :3

Tak, tak, pracą nie musi być rysunek! Pokażcie nam inne swoje talenty!
Oczywiście możecie coś narysować, ale pod warunkiem, że będzie to rysunek jako prezent, a nie rysunek prezentu.

Jak na razie mamy tylko jedno zgłoszenie, ale może ktoś jeszcze potrafi wyczarować coś pięknego? :>

Fox, możesz wrzucić swoje kościane naszyjniki. XD

Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (24-11-2015 o 15h22)

Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 74