Mam nadzieję, że nie ominęłam jakiegoś "specjalnie przeznaczonego do tego tematu", gdyż, iż, ponieważ mam pewną zagwozdkę i szukam różnych rozwiązań, a mianowicie...
Dzisiaj zostałam zaproszona na czwartek na urodziny do przyjaciela ze studiów. Muszę więc jutro dygać po prezent, ale kompletnie nie wiem co mu kupić. Rozważałam już kupno książki, ale co chwila zadawałam sobie pytanie "czy już tego nie ma". Zastanawiałam się nad kupnem gry - płyta odpada, bo przestawiliśmy się całkowicie na digitale, a tu z kolei jakbym kupiła i mu podesłała, to bym przyszła jakby z pustymi ręcyma - co dla mnie byłoby dziwne. Ew. zawsze mogłabym się wybronić mocniejszymi trunkami, ale to wolałabym zostawić jako "ostatnią deskę ratunku". Rozważałam jeszcze kupno herbaty i kubka lub jakiegoś gadżetu ale... cóż, mimo wszystko nie jest to jakiś tam znajomy z którym rozmawiam "raz na ruski rok". Dodatkowo mam bardzo ograniczony budżet - wypłata dopiero za kilka dni, a w portfelu tylko 50pln 
Jego hobby jakie znam: Gry komputerowe, fantastyka, anime, broń biała, koty. Przy czym żadne z tych nie ma tzw. łatki "bzika". Lubi bo lubi, ale nie szaleje za nimi jak fanatyk 
Stąd moje pytanie: czy ktoś poratowałby jakimś jeszcze pomysłem? Z góry dziękuję za wszystkie sugestie 
P.S. Mózg mi się zaczyna lansować i rozważam nawet wsadzenie ziemniaka do kolorowego pudełka uprzednio go "stylizując" na humanoida. Help O.o
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (09-02-2016 o 22h57)