Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 52 53 54 55 56 ... 74

#1326 02-12-2015 o 11h57

Miss'wow
ellixp
.

Hej wszystkim :'D Muszę się na te forum przenieść, bo na innym dostałam upomnienie... Wysłane w tym samym czasie co blokada. #Upomnienietakienaczas ;-;
I jeszcze przeziębienie mnie dobija...  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png

''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."

#1327 06-12-2015 o 08h32

Miss'Żółtodziób
...

Hildee napisał

To jest temat, w którym możecie pisać absolutnie o wszystkim nie związanym z grą - swoisty rodzaj czatu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Obowiązują jednak nadal proste zasady:

/modules/forum/img/smilies/epingle.gif nie piszemy posta pod postem
/modules/forum/img/smilies/epingle.gif posty absolutnie nic nie wnoszące do rozmowy będą kasowane (typu "hejka" albo "hehe" bądź wstawienie samej emotikonki)
/modules/forum/img/smilies/epingle.gif przestrzegamy netykiety i uważamy na "tematy wrażliwe".

Bawcie się dobrze!
/modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

Natalia

#1328 06-12-2015 o 15h14

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Barbi97,upominam za spam.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1329 25-12-2015 o 14h08

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Jak tam, objadłyście się wczoraj karpiem? <3 Ja zupełnie zapomniałam o tym smażonym i jadłam tylko w galarecie. XD Zresztą, nie lubię wydłubywać ości. :') Objadłam się grzybami w cieście i trochę pierogami. Najlepsza oczywiście zupa grzybowa... :>
Wątek do prezentów jest inny - ale zamknięty... Więc chyba Moti nam głów nie urwie, gdy pochwalicie się tutaj. XD Co dostałyście? ^^

Przy okazji...

Święta, święta... A korzystając z wolnych dni możecie wykonać pracę do Miss Da Vinci!

Link do zewnętrznego obrazka

Co to takiego?
W tej edycji postanowiłyśmy wprowadzić drobne urozmaicenie, a także dać Wam odpocząć od świąt i zimy. Będziecie musiały popisać się swoją kreatywnością jeszcze bardziej niż zwykle!
Waszym zadaniem jest rozpoznanie, co znajduje się na zdjęciu oraz narysowanie tego bądź wykonanie w inny sposób! Możecie także przedstawić prace zainspirowane tym zdjęciem. Przyjmujemy wszystkie interpretacje, nawet te najdziwniejsze. Wysilcie wyobraźnię i spróbujcie przedstawić nam, co widzicie w logo.
Dla każdego, kto prawidłowo odgadnie co znajduje się na zdjęciu przewidziane są wyróżnienia!
Jak myślicie, co to jest?

Zgłoszenia przyjmujemy do 03.01.2016 do północy!

>> KLIK! <<

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#1330 25-12-2015 o 15h08

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Dostałam genialnego audiobooka o. Szustaka o tytule "Projekt Estera. Czym jest piękno kobiety?" Poza tym kalendarz, słodycze i tak dalej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#1331 25-12-2015 o 20h15

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Mam do was pytanie- czy tylko ja już nie mogę patrzeć na jedzenie? x.x
Wszystko jest takie dobre i kusi mnie najróżniejszymi zapachami, a mój oładek mówi stanowcze nie, za to moja tkanka tłuszczowa pewnie by się ucieszyła jakby zdobyła nowe siły zniekształcające mój wygląd x.x
Co do prezentów, to dostałam tylko jeden, nie koniecznie wymarzony (bo chciałam kredki), ale też bardzo mnie cieszący. Mianowicie, dostałam od mamy naprawdę przydatną książkę "Sztuka Rysunku" (albo coś blisko tego. Na pewno jest głowa konia na okładce i portret jakiejś pani. Bardziej zagłębiłam się w wnętrze). W ciągu kilku godzin nauczyłam się w końcu porządnie rysować różę. Przy okazji zauważyłam że trochę mało mam już kartek :-/
Ale było fajnie. Było szczerze, tak dla odmiany i obeszło się bez kłótni. A wieczorem jeszcze ciotka przyjechała z pięcioletnim synkiem (który następnego dnia obudził mnie o 8, a zasnęłam chwilę po trzeciej) i też było miło do samego końca :-)

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#1332 26-12-2015 o 08h09

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Ja tam mogę jeść i jeść. XD Ale pierogi j grzyby w cieście się skończyły, a karp ma tonę ości, więc już nie mam co. Sałatek nie lubię, są fujka. Ogólnie rzeczy na zimno mi nie wchodzą. A, jest jeszcze bigos, który także poza świętami w ogóle mi nie smakuje. Magia. XD

Najadłam się wczoraj strachu - kuzyn dostał drona i ubłagałam go, żeby mi dał wystartować... To nie był dobry pomysł, bo nie do konca wytłumaczył mi sterowanie i wleciałam na dach, a gdy próbowałam wrócić - wpadłam do rynny. >.< Na szczęście dom prababci jest niski i wujek sięgnął to ustrojstwo, bo wylecieć nie dało rady.

Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (26-12-2015 o 08h10)

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#1333 27-12-2015 o 01h10

Miss'Złota
nelumi

Ban, bo gg Zioło XDD Mnie by tego nikt więcej do ręki nie dał xD Pamiętam jak byłam mniejsza brat dostał swój pierwszy sterowany helikopterek, jejciu jaki miałam ubaw jako dziecko waa

#1334 27-12-2015 o 08h49

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Wiesz, Nel, kuzyn nawet nie był na mnie zły. W sumie wyglądał na zdziwionego i trochę... Rozbawionego? Aż w szoku byłam, bo kuzyn którego pamiętam wkurzyłby się na mnie strasznie. XD Młody się zmienił, nie ma co. :>

(Nie zwracajcie uwagi na ten róż, to tylko wyzwanie... XD)

#1335 03-02-2016 o 19h15

Miss'wow
DarkSeaweed
...
Miejsce: Rzeka

[//photo.missfashion.pl/pl/1/72/moy/56864.jpg
"Interesujesz się grafiką? Chcesz poznać tajniki operowania programami graficznymi? Nie znasz się na grafice ale czujesz, że z chęcią byś się dowiedziała co i jak, a może już trochę jesteś uświadomiona w tym kierunku, ale chciałabyś się dowiedzieć paru nowych rzeczy?
Zapraszamy do "projektu, w którym się tego dowiesz."
Więcej informacji na priv u mnie.

ogłoszenie za zgodą Motionell

#1336 09-02-2016 o 22h21

Miss'na całego
Kharanne
Trust in dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Miejsce: Błąkam się po Trójmieście

Mam nadzieję, że nie ominęłam jakiegoś "specjalnie przeznaczonego do tego tematu", gdyż, iż, ponieważ mam pewną zagwozdkę i szukam różnych rozwiązań, a mianowicie...

Dzisiaj zostałam zaproszona na czwartek na urodziny do przyjaciela ze studiów. Muszę więc jutro dygać po prezent, ale kompletnie nie wiem co mu kupić. Rozważałam już kupno książki, ale co chwila zadawałam sobie pytanie "czy już tego nie ma". Zastanawiałam się nad kupnem gry - płyta odpada, bo przestawiliśmy się całkowicie na digitale, a tu z kolei jakbym kupiła i mu podesłała, to bym przyszła jakby z pustymi ręcyma - co dla mnie byłoby dziwne. Ew. zawsze mogłabym się wybronić mocniejszymi trunkami, ale to wolałabym zostawić jako "ostatnią deskę ratunku". Rozważałam jeszcze kupno herbaty i kubka lub jakiegoś gadżetu ale... cóż, mimo wszystko nie jest to jakiś tam znajomy z którym rozmawiam "raz na ruski rok". Dodatkowo mam bardzo ograniczony budżet - wypłata dopiero za kilka dni, a w portfelu tylko 50pln /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Jego hobby jakie znam: Gry komputerowe, fantastyka, anime, broń biała, koty. Przy czym żadne z tych nie ma tzw. łatki "bzika". Lubi bo lubi, ale nie szaleje za nimi jak fanatyk /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Stąd moje pytanie: czy ktoś poratowałby jakimś jeszcze pomysłem? Z góry dziękuję za wszystkie sugestie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

P.S. Mózg mi się zaczyna lansować i rozważam nawet wsadzenie ziemniaka do kolorowego pudełka uprzednio go "stylizując" na humanoida. Help O.o

Ostatnio zmieniony przez Kharanne (09-02-2016 o 22h57)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/105/gd/83475.jpg

#1337 10-02-2016 o 00h32

Miss'wow
Hiruko
DOTsim-Hiruko Origin-666Elenix a Discord-Hiruko#6667

Skoro lubi anime, to bym się cały dzień katowała, ale zrobiła mu jakiś cross różnych postaci lub narysowała ulubioną, np. w pokoju otoczonym przedmiotami/motywami z innych lubianych przez niego tytułów.

Potrzebne będą tylko kartki, ołówki/kredki, gumka i temperówka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

* oczywiście tematykę anime/manga możesz śmiało przerzucić na gry komputerowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Możesz też na szybko zrobić małego pluszaka-kota z pluszową kataną /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Na to potrzeba trochę cienkiego filcu (np. empik lub jakiś sklep z rzeczami do DIY) oraz wata, nici, igły. Nici każdy ma, przynajmniej białą i czarną. Jak zrobisz wszystko czarną nicią, np. podwójną/potrójną to nawet wyglądać będzie trochę mangowo/animcowo, więc niemal wszystko w jednym, z tego co on lubi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1338 12-02-2016 o 11h05

Miss'na całego
Kharanne

Hiruko Dziękuję za pomysł. Niestety, czas naglił i nie byłam w stanie go wykonać, ale przy najbliższej okazji na pewno z niego skorzystam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ostatecznie skończyło się na procencie, "książce do zniszczenia" i kredkach... już zapomniałam jak prawie ćwierćwieczne studenty cieszą się na widok różowej kredki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Kharanne (12-02-2016 o 11h05)

#1339 12-02-2016 o 11h16

Miss'wow
Hiruko

Cieszę się, że mog\łam pomóc /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Cóż, mnie też, ze wszystkich, właśnie różowa kończy się najszybciej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#1340 28-02-2016 o 19h17

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Kharanne napisał

Hiruko Dziękuję za pomysł. Niestety, czas naglił i nie byłam w stanie go wykonać, ale przy najbliższej okazji na pewno z niego skorzystam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ostatecznie skończyło się na procencie, "książce do zniszczenia" i kredkach... już zapomniałam jak prawie ćwierćwieczne studenty cieszą się na widok różowej kredki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Krrrredki, też bym się ucieszyła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1341 28-02-2016 o 21h51

Miss'Electronic
Setarah

lillchen napisał

Krrrredki, też bym się ucieszyła /libs/php/pun/views/smilies/big_smile.png

lillchen, a próbowałaś kolorowanek dla dorosłych? Jak dla mnie są genialne!

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

#1342 28-02-2016 o 22h24

Miss'na całego
Kharanne

Setarah Wiesz, są "kolorowanki dla dorosłych" i kolorowanki pod tą samą nazwą bardzo 18+ ( ͡° ͜ʖ ͡°), pytanie tylko które z nich są według Ciebie genialne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ja jeszcze niedawno widziałam serię kolorowanek antystresowych. Rzuciły mi się w oczy z kotami, które były gęsto "podzielone na segmenty". Kolorowałabym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Kharanne (28-02-2016 o 22h24)

#1343 28-02-2016 o 22h45

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Kolorowanki antystresowe są cudowne <3 Siostra kupiła mi ze zwierzętami i chociaż jestem absolutnym antytalentem artystycznym, to koloruję jak szaleniec /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Kharanne, boję się zapytać o kolorowanki 18+ XD

#1344 28-02-2016 o 23h46

Miss'Electronic
Setarah

Antystresowe, o tej drugiej wersji nawet nie slyszalam, a jesli by juz, to pewnie nie wspominalabym o nich w takowym miejscu. /modules/forum/img/smilies/blebl.gif

Mam kolorowanki ze zwierzetami: pokolorowalam żółwie i motyle, jestem w trakcie smoka:)

#1345 29-02-2016 o 11h11

Miss'wow
Hiruko

Pierwszy raz słyszę o kolorowankach dla dorosłych, jakiejkolwiek maści... Gdzie je kupujecie? Chętnie bym się pobawiła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1346 29-02-2016 o 11h42

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Hiruko, tu masz do kupienia w Empiku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zobacz sobie dział z malowaniem i rysowaniem i znajdziesz tam całą masę podobnych kolorowanek.

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (29-02-2016 o 11h42)

#1347 29-02-2016 o 19h27

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Setarah napisał

lillchen napisał

Krrrredki, też bym się ucieszyła /libs/php/pun/views/smilies/big_smile.png

lillchen, a próbowałaś kolorowanek dla dorosłych? Jak dla mnie są genialne!

Kocham kolorowanki dla dorosłych <3 Mam nawet kalendarz z kolorowankami, na każdy tydzień inny obrazek. I kupiłam ostatnio na jakiejś szalonej wyprzedaży kolorowankę ze słodyczami - pójdę na dietę i zamiast jeść ciastka będę kolorować ciastka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Kolorowanki są wszędzie, ostatnio w kiosku na dworcu widziałam...

#1348 29-02-2016 o 20h34

Miss'Electronic
Setarah

Dokładnie, wszędzie! Empik, biedronka, kioski... Mania ogarnęła dorosłych!
Ale naprawdę odprężają! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1349 08-03-2016 o 15h05

Miss'na całego
Pacia69
...
Miejsce: Poznań

Widzę tu niezłe tematy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Narobiłyście mi ochoty na kupno /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png uwielbiam kolorować c:

https://media.giphy.com/media/5yLgockeNPYp7trRokw/giphy.gif

#1350 08-03-2016 o 15h13

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Ja mam jedną kolorowankę i polecam. :3 Sama rzadko jej używam, ale siostrze i mamie się podoba. xD Ja także czerpię radość z malowania tych wszystkich wzorków. ^^

Strony : 1 ... 52 53 54 55 56 ... 74