Daj mi czas
Mniej wiecej do poznej wiosny, bo oczyszczanie za pomoca natury to cholernie dlugi proces XD
W miedzyczasie, oto juz wyczyszczona czaszka kawki.

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 50 51 52 53 54 ... 74
#1276 14-10-2015 o 16h42
#1277 14-10-2015 o 17h19
WTF, to nawet jak kość nie wygląda XD
Jednak robocizna godna pochwały.
Byłam wczoraj w akademiku medyków i wyszłam z krótszą o połowę grzywką.
YAFUD?!
Swoją drogą, powoli zapominam jak się piszę na komputerze xd
#1278 15-10-2015 o 09h37
Coz, wyglada teraz lepiej niz zasuszona mumia jaka dostalam do przerobienia XD Jeszcze jeden taki trup zasuszony lezy w mojej szafie i powinnam tak naprawde sie zabrac za oprawianie go. To gawron, wiec ma cudownie duza czaszke <3
Steno, chyba mialas udana impreze XD
W temacie wlosow... Ja sie zastanawiam czy nie sciac swoich dlugich wlosow na krotko.
#1279 15-10-2015 o 22h42
Foxglove sama należę do tych wariatek co jak widzą naturalne futra to aż się gotują w środku. Ale moim zdaniem nijak ma się to do Twojej pasji. To w jaki sposób piszesz o swoim hobby pokazuje że z szacunkiem traktujesz każdą umarłą istotkę. Jestem zafascynowana, chociaż nie ukrywam że jednocześnie trochę przerażona
Wspaniale jest mieć niecodzienne hobby, jest się czym chwalić
Myśę że sama biżuteria napewno zyska grono licznych fanek:) Powodzenia:)
Karola
#1280 16-10-2015 o 09h33
Karo19 - Nie powiedzialabym, ze osoby przeciwne hodowlom zwierzat futerkowych to wariaci. Biorac pod uwage jak tam sie te zwierzaki traktuje, to sama jestem mocno przeciwna. Nie widze sensu w zabijaniu zwierzat dla ich futer. Nie maja one zadnego zastosowania poza zaspokojeniem proznosci ludzkiej. A i tak sie w takich futrach wyglada jak ruska baba na sprzedajaca made in china chlam pod stadionem 
Sztuczne furta sa juz praktycznie nie do odroznienia od naturalnych, wiec zdecydowanie powinno sie zakazac hodowania zwierzat na futra.
I dziekuje za mile slowa
Ja wiem, ze zbieranie kosci i kolekcja martwych zwierzat w zamrazalniku moze brzmiec upiornie, ale koniec koncow to tylko bycie hiena, a nie aktywne polowanie na wszystko co zywe XD
#1281 17-10-2015 o 13h31
Laski, planujecie coś w związku ze zbliżającym się Halloween? (nie pytam o grę XD)
O, no i może ktoś kojarzy/obserwuje/etc jakieś blogi o body-paintingu właśnie w stylu halloween?
W temacie futer. Co to była za genialna pani, która stwierdziła, że zabijanie zwierząt dla futer to nic strasznego, bo te zwierzęta wiedzą co je czeka? XD
Ah powinno się dostawać medale za debilizm.
#1282 17-10-2015 o 14h53
Ja na Halloween prawdopodobnie będę chodzić ze znajomymi mojej koleżanki i z koleżanką po domach (jeśli nie zapomni o mnie ta pokręcona, niezrównoważona psychicznie blondynka). W szkole u mnie nic nie organizują, bo nikomu się nie chce poza naszą panią, a my jedziemy do Oświęcimia z nią.
Co do futer, to ja nie rozumiem jak można nosić na sobie coś, co kiedyś żyło i umarło tylko żeby "ładnie" wyglądać na jakimś człowieku.

#1283 17-10-2015 o 15h23
Futra naturalne to straszny temat jest... popieram wszelkie kampanie przeciwko ich produkcji \:
Nie wiem, dokładnie o jaki rodzaj body-paintingu Ci chodzi Steno, ale youtuberka Red Lipstick Monster zrobiła genialny makijaż kościotrupi na Halloween
tutorial jest na jej kanale!
O! Lata temu też chodziłam z kumpelami po osiedlu po domach na Halloween! I na szczęście wielu sąsiadów chciało, żebyśmy się dobrze bawili, bo jakoś nie pamiętam zbyt wielu starych mentalnie grzybów, narzekających na "komercyjne, amerykańskie zwyczaje" : o
My w galerii mamy dzień cosplayerów z The Walking Dead w Halloween, którzy będą opowiadać creepy historie, a wieczorem jest kabaret z atrakcjami jak spacer po linie i takie tam... będzie freak show jak się patrzy! : D
Ostatnio zmieniony przez Lillien (17-10-2015 o 15h24)

#1284 17-10-2015 o 15h23
O chyba byla ta kretynka Justyna Pawlicka, co powiedziala ten tekst o zwierzetach zabijanych dla futer. Ze sa do tego specjalnie przystosowane. Rece opadaja jak slysze takie chrzanienie =.=
Co do Halloween, to bede biegac po miescie jako Daryl Dixon z The Walking Dead
Juz mialam pierwsze przymiarki, teraz trzymam kciuki zeby moja kusza dotarla do mnie na czas i bedzie idealnie XD
#1285 17-10-2015 o 15h29
A ja mieszkam na wsi i u nas coś takiego zostałoby ostro potępione. ._. Nie mam nawet szans na przebieranki, a zresztą nie miałabym z kim łazić po domach. Kiedyś przebierałam się na ostatki i zbierałam hajsy i słodycze. xD
Chętnie bym obejrzała jakiś horror z kimś, bo chociaż nieszczególnie za nimi przepadam, to w Halloween warto. <3 Tylko znowu, nie mam z kim. xD Pewnie skończy się siedzeniem na mf albo czytaniem.

#1286 17-10-2015 o 15h42
Fox, przybiegnij do mnie. Chcę mieć fotę z Darylem! ;AAA;
#1287 17-10-2015 o 15h42
Matko jak ja dawno na pogaduchach nie byłam. :"D
W halloween pewnie będziemy się z koleżanką wymieniać cukierkami czy zrobimy napad na sklep w poszukiwaniu słodyczy. ;D A horrory to zuoooooo. ; w ;
自由は心の状態です。
#1288 17-10-2015 o 15h45
To ja pewnie skończę na maratonie z horrorami, bo u mnie na wiosce nawet nie ma jak wyłudzić cukierki (no i chyba jestem trochę za stara XD).
Ewentualnie pojadę na imprezę z przyjaciółką.
Dzięki, Lillien za info! Nie przepadam za tą youtuberką, ale jeśli makijaż ma serio warty uwagi, to się przemogę.
#1289 17-10-2015 o 15h52
Steno - Mam troche daleko, ale moge sprobowac XD Uwielbiam biegac jako Daryl. Okazuje sie, ze zarost mi pasuje XD
#1290 17-10-2015 o 15h53
Ja będę oglądać w halloween horror. <3
Nie obchodzę halloween, a nawet jakbym obchodziła, to wszystkie moje koleżanki mieszkają dosyć daleko. xd
#1291 17-10-2015 o 15h55
Nie ma coś takiego jak "za stara" na Halloween i cukierki! XD -lol-
Co do makijażu, nie wiem, mi się podobał, ale ja z kolei lubię ją oglądać C: myślę, że musisz sama rzucić okiem i zadecydować!
Oj tak, Fox jest genialnym Darylem! XD
Ostatnio zmieniony przez Lillien (17-10-2015 o 15h56)

#1292 17-10-2015 o 15h55
Fox, a nawet jeśli nie dobiegniesz to uracz fotką! ;AAAA;
Można zapuszczać xDDD
Wyrywał Cię już ktoś Fox jako Daryla? (tak pytam z ciekawości) : P
Meeh, u mnie na wiosce nawet nie ma co próbować dyni wystawić, bo mnie z pochodniami będą ganiać xd
Popukali by się w głowę jakby zobaczyli mnie u siebie na ganku, proszącą o słodycze XD
Ostatnio zmieniony przez Steno (17-10-2015 o 15h57)
#1293 17-10-2015 o 15h58
Współczuję. Ludzie nie mają pojęcia, co to zabawa .___.
Najlepiej to być grzybem i pluć na wszystko, co inne. Ja Halloween w domu z nabożna czcią przecież nie obchodziłam, ale też rodzice rozumieli, że chcieliśmy się dobrze bawić.
Ostatnio zmieniony przez Lillien (17-10-2015 o 16h00)

#1294 17-10-2015 o 15h59
Lol, ja mam minilatarenkę dynię i zawsze stawiamy ją w oknie. xD Chętnie zrobiłabym prawdziwą, ale nie mam dużej dyni. </3 No i wolę ją zjeść!
Steno, gdzie ta wioska? Wbiję i obejrzymy coś razem!

#1295 17-10-2015 o 15h59
Ja i tak jestem wybitnym "oryginałem" u nas. Ludzie Halloweenu by ze mną nie przeżyli. To już za dużo dla ich psychiki xd
Chociaż fakt faktem, nic by im się nie stało jakby spróbowali czegoś nowego.
Ale po co skoro do tej pory było dobrze po staremu. Eh...
no pod Łowiczem no XD
jak mi się plany z imprezą posypią to zostaję w Łodzi.
Ostatnio zmieniony przez Steno (17-10-2015 o 16h01)
#1296 17-10-2015 o 16h07
Ale ja pytałam konkretniej. ;_; Bo że pod Łowiczem to wiem. Ja mogę powiedzieć, że pod Łodzią, ale mam do niej godzinę drogi... XD

#1297 17-10-2015 o 16h10
Serio? Ale z której strony masz godzinę?
Bo tysz mam tyle drogi XD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#1298 17-10-2015 o 16h17
Waaa, byłam w Łyszkowicach! Tam mieszka kuzynka mojej byłej przyjaciółki, u której pracował mój tata. XD
Tak blisko! ~
(Ale ode mnie to nadal daleko... Do Skier mogłabyś kiedyś wbić!)
Lalalalala godzina drogi samochodem. XD Masz prawo? XDDD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (17-10-2015 o 16h18)

#1299 17-10-2015 o 16h20
Stenno - No sie dowiedzialam od paru osob, ze jestem przystojny facet, wiec wiesz XD
A tu masz fote z pierwszej przymiarki, a co. Prosze nie miec traumy na widok mojej twarzy XD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#1300 17-10-2015 o 16h23
No kurde! Ile ja się na prawku najeździłam po Skierkach! I do Maka XDD
I Speeda. dflhsdglshglsd ja nie mogę XD taki kawałek drogi. Żebyś wiedziała, że kiedy wbiję!
Fox, nie to czy coś, ale brałabym XD
Ostatnio zmieniony przez Steno (17-10-2015 o 16h23)