Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 74

#401 22-04-2015 o 11h12

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Kolejny dzień wolny, niah niah.
Przyłączyłabym się do waszej rozmowy na temat matury/nauki at all, ale Froza takie długie posty macha, komu by się to czytać chciało. xD

Mam za to inne pytanie: są tu jakieś fanki/fani jazdy na rolkach? <3 Rower też zniosę, ale rolki rulez. xD Szkoda tylko, że za daleko na nich nie pojadę, okoliczne drogi takie badziewiaste. D:

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#402 22-04-2015 o 14h51

Miss'OK
MaMiMuMeMo
Bez opisu, bez tragedii..
Miejsce: Tam gdzie przezydentem jest Czekolada

Nie martw się, u nas też badziewiaste.
Chciałam się nauczyć ale chyba poczekam na lato. Pewnie znowu będę w mieście więc będzie dużo czasu <3

http://i60.tinypic.com/a9o01j.jpg

#403 23-04-2015 o 15h00

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Zioło, mi tam się chciało czytać posty Frozy xD W końcu to, co powinnam robić taaaakie nudne, czytanie długaśnych postów ciut ciekawsze. xD Jutro mam konkurs geograficzny, i powinnam się uczyć wzorów na kąt padania promieni słonecznych w dni przesilenia na obu półkulach (bo od klasówek zapomniałam, a miałam przecież z obu szóstki xD), ale mi się nie chce. Jestem leń. xD Mam nadzieję, że jutro po lekcjach nie będę musiała z kilkoma innymi osobami ćwiczyć do powiatowego konkursu ortograficznego, i od razu będę mogła pognać do domu, by się odstresować. xDDD

Rolki? Nie, dziękuję. xD Mam do nich uraz po tym, jak moja mama próbowała się nauczyć, i złamała rękę. xD

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#404 23-04-2015 o 17h38

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

LOL, te wzory są proste, przecież wystarczy pamiętać szerokości geograficzne zwrotników xD

I rolek nienawidzę, bo złamałam na nich rękę w szóstej klasie podstawówki (tuż po testach szóstoklasisty) i od tej pory nawet ich nie założyłam. Zbyt ciężki uraz dla mojej psychiki.

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#405 23-04-2015 o 17h45

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Hahah, moja przyjaciółka co roku coś sobie łamała/skręcała, więc żeby tradycji stało się zadość, tuż przed końcem roku szkolnego zwichnęła sobie na rolkach rękę. Potem był problem, bo grała nauczycielkę w końcowym przedstawieniu i w jednej scenie musiała trzymać jednocześnie mikrofon i dziennik. xD Dobrze, że znalazł się chętny do pomocy kolega, który trzymał jej to pierwsze.
Cóż, to nie zniechęciło jej do jazdy - w końcu o kondycję trzeba dbać, a bieganie za mną jak sunę na rolkach nie jest zbyt zachęcające. :'D

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#406 23-04-2015 o 18h44

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

WŁAŚNIE, Froza xD Szerokości zwrotników ciągle mi się mylą. Wszystko inne mogę wziąć na logikę, ale szerokości (czyli liczby xD) strasznie ciężko mi zapamiętać. xD

Kiedyś założyłam rolki na nogi, i miałam ciągłe wrażenie, że zaraz się wyrżnę. Albo zwymiotuję. xD Rower lepszy, zwłaszcza, że koło mojego domu jest ścieżka rowerowa. Która do rolek się absolutnie nie nadaje z powodu licznych górek i podjazdów. xD

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-04-2015 o 18h44)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#407 24-04-2015 o 14h39

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Hahahah, górki czy podjazdy mnie nie odstraszają. Wystarczy dobra nawierzchnia. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png W zeszłe wakacje mama puściła mnie i moją przyjaciółkę samopas po mieście niedaleko, bo miałyśmy jeździć po torze, ale po co. xD Zrobiłyśmy sobie rundkę wokół zalewu (niszcząc przy okazji trochę rolki, bo od połowy nawierzchnia zrobiła się do kitu) i wpadłyśmy na doskonały pomysł zjazdu z takiej górki. Chodnik kręty, mostek (bo rzeczka) i oczywiście kostka. XD Moja przyjaciółka się wyrżnęła, ale nic się na szczęście nie stało.
Jedno powiem, nie próbujcie tego same bez zabezpieczeń. XD Ledwo wyhamowałam, bo oczywiście hamulec w rolkach już był pozdzierany. :')

Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (24-04-2015 o 14h39)

#408 28-04-2015 o 15h50

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Chałupki Dębniańskie

Ocenzurowano.../Moti.

JESTEM FAJNA

#409 30-04-2015 o 19h29

Miss'nieobczajona
kinia1221
Rosette jest przeklęta :0
Miejsce: Ask.Fm

hmmmmm a co chcecie wiedziec

#410 30-04-2015 o 19h45

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Kinia, a to to przypadkiem nie podpada pod offtop bądź spam? Rozbuduj wypowiedź, bo jedna z naszych kochanych moderatorek może to zobaczyć. ^^

Odłączyli mi neta dzień wcześniej, więc teraz ciągnę od sąsiadów. Raczej za bardzo się nie będę logować, bo mało kiedy mają wi-fi włączone. Całe szczęście, że mają niezabezpieczone! ♥ ♥ ♥

#411 30-04-2015 o 20h06

Miss'Żółtodziób
...

Toż to nielegalne~! (kij z tym, że sama tak robię, gdy nie mam neta~ x3) A przynajmniej masz od nich zasięg w swoim pokoju, czy musisz latać do innych pomieszczeń~? Bo ja zawsze musiałam chodzić do sypialni rodziców z laptopem, co zawsze ich wkurzało, bo potem łóżko mieli rozwalone~ xD

#412 01-05-2015 o 12h58

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Tylko w telewizyjnym i łazience jest zasięg... xD A tak odnośnie początku Twojego posta: i tak nie włamuję się nigdzie, więęęc... xD Raczej mogę powiedzieć, że myślę, że to sieć publiczna, udostępniona celowo (chociaż wiem tak naprawdę, że to od sąsiada xD) Zwłaszcza, że nazwa to nie Władek, a lakiernie. Nie mają oni lakierni, ale wiem, że to od nich - facet (ich syn) który im zakładał internet takowe prowadzi. Więc nic mi nie zrobią. Musieliby ukarać też tych, którzy korzystają np. z darmowego Wi-Fi w szkole xD Jestem bezkarna, Ty też jeśli ciągniesz niezabezpieczone! xD

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (01-05-2015 o 12h58)

#413 03-05-2015 o 23h53

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Powodzenia dla maturzystów ;D Niech Wam wszystkie długopisy się wypiszą, żebyście w popłochu musieli szukać pomocy wśród komisji egzaminacyjnej, hahahahahahaha ♥
Fro taka kochana ♥
Muszę jutro obczaić, czy kolega znowu trafi w "co będzie na maturze z polskiego" XDDD A we wtorek i piątek sobie obczaję Waszą maturkę z matmy ♥ ♥ ♥ Zobaczymy, co pamiętam po roku od własnej matury i czy te wszystkie limesy i macierze się wracają na matury po latach xD

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#414 04-05-2015 o 01h06

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Dziękuję Froza za słowa otuchy ^^ A właściwie to nie dzięki, bo tak się na powodzenia powinno odpowiadać, a przynajmniej tak słyszałam xD
A Fro naprawdę taka kochana ♥

Tia... to trzymajcie kciuki za Rysia jutro i we wszystkie inne dni też ;D Co by sobie bardzo dobrze poradził ^^

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#415 04-05-2015 o 19h24

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

No to Rysiu, jak tam maturka? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Pierwsze koty za płoty...

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#416 05-05-2015 o 14h49

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Teraz to już po polskim i matmie i jak na razie to jestem zadowolona, idzie całkiem nieźle ^^ Zadania nie wydawały się być trudne, więc jest ok ;]

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#417 11-05-2015 o 16h19

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Katowice

Witam wszystkich tutaj zebranych=^.^=

Jagoda

#418 11-05-2015 o 16h21

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Katowice

Ygritte napisał

Teraz to już po polskim i matmie i jak na razie to jestem zadowolona, idzie całkiem nieźle ^^ Zadania nie wydawały się być trudne, więc jest ok ;]
ale niekoniecznie ją zdam bo się nie uczyłam jestem nieukiem

Upominam za posta pod postem/Motionell.

Jagoda

#419 11-05-2015 o 21h24

Miss'wow
Tayuri
...

Majerankowa, ja tu jestem fanką rolek! xD kiedyś szalałam, a teraz tylko co najwyżej do sklepu jadę (tzn zjeżdżam z górki) xD

(>^.^)> ♥ 『何もいらないただ側にいて』

#420 13-05-2015 o 22h04

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Dobra, to chyba odpowiedni wątek na tak derpiaste pytanie, nad którym rozkmin to się tak właściwie wstydzę - skoro chłopca się usynawia, to co z dziewczyną? Można ją ucórzyć, ucórowić, czy to się jeszcze inaczej zwie?

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#421 14-05-2015 o 18h38

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Eee, ja zawsze po prostu mówię, że przysposobić, czy jakoś tak? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I nie ma problemu xD ale może znajdzie się ktoś, kto Ci lepiej odpowie ;D

Ostatnio zmieniony przez Setarah (14-05-2015 o 22h04)

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#422 14-05-2015 o 21h00

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Nie ma odpowiednika-ucórczyć brzmiało by głupio /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Tak jak Set napisała-przysposobić najlepiej brzmi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#423 18-05-2015 o 21h13

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Szukam po działach forum, bo wiedziałam, że gdzieś tu ostatnio coś napisałam! I wreszcie mam.
Nie zastanawiając się, gdzie się w tych prawidłowościach podziało równouprawnienie (feministka mode off) może lepiej po prostu spytam polonisty, gdzieś w przerwie między nauką a chorowaniem.

Na Latającego Potwora Spaghetti, czy tylko ja tak okropnie przeżywam pierwszy rok w nowej szkole pod względem zmiany poziomu? T__T (Tu z przyjemnością wysłucham wszystkich, z którymi rok temu narzekałam na egzaminy gimbazjalne xD)

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#424 19-05-2015 o 14h35

Miss'Żółtodziób
Julsoon0
...

Ze mną nie narzekałaś, ale chętnie się wypowiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mi w liceum podoba się BARDZO. Nie wiem, może jest to spowodowane tylko tym, że nienawidziłam swojego gimnazjum z całego serca, ale naprawdę w liceum jest mi lepiej. Sama się sobie dziwię, że naprawdę chce mi się teraz do tej szkoły chodzić i mam więcej ochoty na naukę, przychodzi mi ona łatwiej niż w gimnazjum :3 więc może dlatego nie zauważyłam aż takiej różnicy w poziomie i wcale mnie ona nie przeraziła :3

#425 19-05-2015 o 15h14

Miss'Żółtodziób
...

za jestem *o*

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 74