e tam, myślę, że prawie wszyscy chcą się tu dobrze czuć i dzięki temu gada się fajnie bez względu na wiek
nawet takiemu dinozaurowi jest dobrze 
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 74
#351 09-01-2015 o 21h24
#352 09-01-2015 o 23h27
Ha, a ja pamiętam, że, jak zakładałam tutaj konto, byłam pewna, że właśnie ja będę takim dinozaurem, najstarsza i w ogóle. A tu się okazuje, że jest wiele starszych nawet ode mnie osób O.o
Ale tak jak napisała Anixa, fajnie rozmawia się z każdym i tych różnic nawet się tak nie czuje, ważne, żeby każdy spędził tu miłe chwile ^^
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

#353 10-01-2015 o 10h51
Mi się wydaje, że nie ważne czy piszę z dziewięciolatką, czy z dwudziestolatką, ważne abyśmy byli dla siebie miłe i dobrze się razem bawiły. 
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (10-01-2015 o 10h51)
~
#354 10-01-2015 o 12h47
To jeszcze zależy jak bardzo dziecinnie zachowuje się dziewięciolatka, bo jeśli się ma te 20 lat to z tak młodą osobą trudno jest znaleźć wspólne tematy. ^^

#355 10-01-2015 o 14h49
albo jak bardzo dziecinnie zachowuje się 20 latka
bo też bywa xD
#356 10-01-2015 o 15h44
Anixa napisał
albo jak bardzo dziecinnie zachowuje się 20 latkabo też bywa xD
Patrz: Frozia ♥
Chociaż jak chcę to potrafię być poważna. Nawet zbyt poważna, ale po co tak dręczyć ludzi na Wielkiej Różowej? ♥
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#357 04-02-2015 o 21h23
Mwahaha, zgłosiłam się do konkursu plastycznego, w którym trzeba zrobić plakat pod tytułem 'za co lubię las'. Termin oddania prac pojutrze, A JA DALEJ NIE MAM PRACY. Ani nawet zrozumiałego pomysłu. Błagam was, powiedzcie mi, czy oko, z którego wyrasta las jest w miarę zrozumiałe? Bo ja jak to ja chcę być oryginalna, a więc rysunek lasu odpada...
#358 07-02-2015 o 14h46
mi się idea poodba
jak zrobisz rysunek to koniecznie pokaż 
#359 07-02-2015 o 23h35
Haha, za późno... Wczoraj w szkole oddałam, i nie mam jak zrobić zdjęcia xD
Ale miło usłyszeć, że mój pomysł jednak nie jest taki beznadziejny ^^
#360 12-02-2015 o 03h52
Ejj tez chciałam zobaczyć wykonanie bo pomysł był ciekawy D: następnym razem rób zdjęcia ;w;
#361 09-03-2015 o 19h02
Ogłoszenie Lusi zaginęło w odmętach internetu, więc daję je tutaj, dla tych, którzy go jeszcze nie widzieli
OGŁOSZENIE OD LUSI
Jak już pewnie wszyscy się domyślili albo usłyszeli jakieś plotki, zamierzam przestać grać w MissFashion aż do wakacji. Powody nie są jakieś nadzwyczajne: po prostu za dużo czasu poświęcałam tej grze i zaczęłam trochę zaniedbywać naukę. A ponieważ zawsze byłam prymuską i wzorową uczenicą, rodzice się zaczęli denerwować, gdy ich córka coraz częściej dostawała trójki. Sama również byłam z tego niezadowolona, ponieważ moja chora ambicja zawsze każe mi być najlepszą. Wiedziałam, że moje zaniedbanie wynika z tego, że cały czas siedziałam na forum, często aż do nocy. O sprawdzianach i kartkówkach coraz częściej zapominałam... No i postanowiłam z tym skończyć.
Będzie mi bardzo, bardzo ciężko zostawić Was, moje drogie misski. Nie chodzi tutaj o samą grę, ponieważ mojej miss nie poświęcałam za dużo czasu. Chodziło o wspaniałe osoby, które tu poznałam. Nie będę pisać, że Wy nie będziecie za mną tęsknić, ponieważ doskonale wiem, że kocham Was z wzajemnością - może ja kocham trochę bardziej, ale to nie jest istotne. Miłość na tej stronie jest wszędzie.
Jednak całkowicie kontaktów z Wami nie zerwę
Nelumi już ma mój numer telefonu, jeśli są jeszcze osoby chętne, aby go ode mnie otrzymać, piszcie śmiało na PW, tym osobom, które tu lubiłam dam go na pewno <3 Tylko piszcie mi SMS-y, bo telefonów nigdy nie odbieram od obcych numerów 
Pamiętajcie też o Nieoficjalnym Sosnowieckim Zjeździe MissFashion. Od razu, jak wrócę, biorę się ostro do roboty aby go przygotować
W czasie, kiedy mnie tutaj nie będzie, oczywiście możecie się zgłaszać na meeta ;3 Chcę, aby było tam duuuuużo fajnych osób 
Oficjalnie "zamrożę" konto w piątek trzynastego (to przypadek! Przysięgam
). Muszę jeszcze załatwić tu parę spraw, dlatego tydzień jeszcze musicie ze mną wytrzymać 
Tak więc, żegnam Was. Pamiętajcie jednak, aby mi ciągle wysyłać SMS-y, żebym miała z Wami kontakt! I proszę, nie zapominajcie mnie. Smutno mi będzie, jeśli w wakacje wrócę i nikt nie będzie wiedział, kim jestem
Liczę, że te trzy miesiące zlecą szybko i urządzimy tego meeta <3 A potem Was wyściskam <3
Przepraszam, że post jest taki trochę mało poukładany i bezskładny, ale Luśka płakała pisząc to </3
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
#362 14-03-2015 o 14h01
A ja bym chciała zaapelować do tych, co dział rpg kojarzą tylko z nazwy.
Może macie predyspozycje do pisania, ale nie wiecie, jak zacząć? Może w ogóle nie wiecie, o co w tym wszystkim chodzi, a chciałybyście się dowiedzieć?
Świat gier rpg jest cudownym miejscem, chociaż nie polecam go tym, którzy cierpią na totalny brak czasu. xD
Wszystkich niezorientowanych zapraszam do akcji pomocniczej w dziale gier rpg.
Mam nadzieję, że już niedługo grono piszących się powiększy! :3

#363 14-03-2015 o 17h20
Dobry, oficjalnie oświadczam iż żyję ^^
#364 29-03-2015 o 16h01
ekscytujace! 
#365 01-04-2015 o 15h17
Wracam na stare śmieci!
Oj coś na MF mnie dawno nie było. Muszę zacząć pisać na forumie.
Ktoś dziś też pisał sprawdzian szóstoklasisty?Ja akurat teraz po nim wypoczywam na MF. Według mnie był łatwy.
Ostatnio zmieniony przez Kasia2022 (01-04-2015 o 15h19)
#366 10-04-2015 o 20h07
Ja nie jestem szóstoklasistą 
Ja za to pisałam dzisiaj sprawdzian z angielskiego xD Mam nadzieję że dobrze poszedł.
#367 14-04-2015 o 19h57
Kasia2022
Ja pisałam był nawet ok tylko matma taka sobie 
#368 17-04-2015 o 19h53
A ja pisałam w szkole próbną maturę dzisiaj~ Hah, takie wydarzenia utwierdzają mnie w trzech rzeczach:
1. Cieszę się, że poszłam na humana. 2. Matura już za rok. i 3. Johohoho, na pewno nie zdam~ ;^;
Czy ktoś oprócz mnie, odczuwa ten ból~? x'3
#369 18-04-2015 o 17h51
O, a jak Ci poszło?
#370 18-04-2015 o 18h22
Okropnie. Zaiste okropnie~ ;v; Ten poziom matematyki to nie dla mnie~ :'3 (a i tak jestem na podstawie). Tęsknię za czasami podstawówki, czy gimbazy~ x'3
#371 18-04-2015 o 18h25
Kunegunda, w takim razie zapraszam do mnie. W przyszłym tygodniu mam testy gimnazjalne, walczę o dobre stopnie i praktycznie nie uczyłam się na egzamin. Trochę przykrość, bo chcę dostać się do technikum na profil poligraficzny, a ciągle słyszę od rodziców, że się nie dostanę. Heh.
#372 18-04-2015 o 18h41
A bardzo chętnie~ W gimnazjum w ogóle się nie uczyłam, a mimo to, udawało mi się mieć całkiem porządne oceny. W liceum to już nie ma tak kolorowo ;.;
Heh, ale ty przynajmniej w jakimś tam stopniu się starasz~ Jak się uczyłaś przez te 3 lata gimbazy to na pewno jakoś dasz sobie radę, nawet nie będziesz musiała nic sobie specjalnie powtarzać~ Nie słuchaj tych demotywujących komentarzy rodziców, grunt to optymistyczne podejście~ x3
#373 18-04-2015 o 18h44
Ja to mam fajnie...
Ostatnia klasa podstawówki się kończy w tym roku. I potem ideeemmm do gimnazjum. Jak ja Ci współczuje Kunegunda!
1 raz pomyślałam, że 6 klasa nie jest straszna 
Ostatnio zmieniony przez Ewelka40 (18-04-2015 o 18h45)
#374 18-04-2015 o 18h55
LoooooooL, testy szóstoklasisty, gimnazjalne, matura, to wszystko za mną xD Jedno Wam powiem - nie przejmujcie się, bo teraz i tak już niczego więcej się nie nauczycie, a przez stres jedynie zapomnicie to, co umiałyście ;D
Poczekajcie na sesję, kiedy za niezdany egzamin będziecie musiały płacić, heheheheheh. Ja już powoli zbieram na waruneczki z mikroekonomii, makro i staty, bo coś czuję, że może być ciężko, haha xD Chociaż z mikro II może wcale nie będzie tak źle, w końcu kolokwium na 4 trzeba napisać, a babeczka się zarzeka, że do takiego osiągnięcia trzeba umieć jedynie wykorzystywać MR=MC xDDD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#375 18-04-2015 o 19h13
@Ewelka40 cieszę się, że choć trochę pomogłam ci polepszyć zdanie o podstawówce~ Jeszcze będziesz za nią tęsknić, ja ci to mówię~ xD
eufrozyma .... Dzięki, żeś mnie pocieszyła~ Teraz będę się stresować nie tylko maturą, ale też i studiami~ :'3 A te twoje słowa "teraz i tak już niczego więcej się nie nauczycie" też są świetnie, bo nico nie umiem~ x'3 Słowa "sesja" powoduje u mnie większe dreszcze niż matura... A nawet jeszcze do niej nie przystąpiłam! ;v; Chrzanię to, nie idę na studia, zostanę cukiernikiem, zatrudnię się w jakiejś podejrzanej firmie i będę harować za marne grosze~ :'D W sumie, może to nie taki zły pomysł, nawet nie mam pojęcia o czym ty prawisz pod koniec swojej wypowiedzi~ xD Co studiujesz, tak w ogóle?