Swoje katakumby (xD) zmieniłam w polanę nocą:
Link do zewnętrznego obrazka
I tu moje pytanie - chciałabym dodać gwiazdy, czym mogę je zastąpić? Jest wprawdzie tło "rozgwieżdżone niebo", ale to jednak nie to, i zła kolorystyka.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 56
#651 05-09-2013 o 14h23
#652 05-09-2013 o 14h49
Popracowałabym nad roślinością trochę jeszcze i tą białą smugą na pierwszym planie u dołu
a gwiazdy możesz zrobić z mniejszej wersji "błysk" pomniejszonej i rozstawionej za mgłą.I odsuń tego świetlika (świecę) od ścieżki kamiennej bo efekt daje unoszących się kamieni. Bardzo fajny projekt lepszy od grobu 
#653 05-09-2013 o 16h36
Dzięki za podpowiedź z błyskiem, bardzo się przydało ^^ Co do roślinności to jeszcze poszperam w sklepie, ale nie chcę też "przedobrzać", żeby nie straciło klimatu.
#654 05-09-2013 o 20h20
W wyniku oszczędności zamieniłam willę na kawalerkę, ale nie mogłam pogodzić się z utratą mojej stajni, więc urządziłam ją w biurze. Na razie stoi w niej rumak, ale na święta ustawię tam renifery i urządzę Stajnię Świętego Mikołaja
//www.missfashion.pl/profile/crewedka,s,bureau,1450.htm
#655 05-09-2013 o 22h47
Stajnia to wspaniały pomysł, bardzo mi się podoba, jest oryginalnie i bardzo estetycznie. 

#656 06-09-2013 o 12h31
Szarpnęłam się na wille, bo strasznie chciałam mieć ogród. No i mam
//www.missfashion.pl/profile/aria,s,jardin,5384.htm
Crewedka, stajnia jest zachwycająca!
Ostatnio zmieniony przez Aria (06-09-2013 o 12h32)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#657 06-09-2013 o 22h17
Aria naprawdę prześliczny ogród, ten taras jak przygotowany pod randkę, nastrojowe światła i padający śnieg są super klimatyczne. 

#658 07-09-2013 o 22h27
Hej, hej, potrzebuję pomocy w dwóch sprawach.
1) Potrzebuję porady w sprawie mojego salonu:
//www.missfashion.pl/profile/aiamate,s,salon,5976.htm
Głównie chodzi o lewy górny róg, mam tam kwiatki i zasłonki ale średnio mi pasują. Może żyrandol- jaki?
2) W najbliższym czasie będę mogła być trochę bardziej on-line i może w końcu uda mi się dostać do finału Deco (Nooo... wypadałoby w końcu, jako że wszystkie moje Ulubione Misski już tam są nagrodzone
).
Aktualnie wystawiam się salonem, ale może powinnam to zmienić?
Nie wiem już sama. Pomocy!
Edit.
Pytanie już nie aktualne. Teraz mogę godnie opiekować się tematem 
Ostatnio zmieniony przez Aiamate (13-09-2013 o 18h35)
#660 15-09-2013 o 14h23
Czadowo Marycha, jestem z ciebie dumna.
Super przytulny salonik. I baset karmiony indykiem mnie rozczula. 

#661 15-09-2013 o 14h30
Nadal zachwycam się Twoją kawiarenką i jeśli znów zrezygnujesz z wystawienia jej w finałach deco (bo nie wątpię, że się dostaniesz), to będę smutną pandą.
Pozostałe pomieszczenia również bardzo ładne i dopracowane, podoba mi się szampan w łazience, ahahaha 
#662 15-09-2013 o 17h50
Dziękuję Wam, czyli niczego nie będę już zmieniać. 

#664 15-09-2013 o 21h22
Jak dla mnie prze bombowo,kolorowo,abstrakcyjnie tylko balony dała bym gdzie indziej 

#665 17-09-2013 o 18h48
Vodoka jak dla mnie zdecydowanie za dużo rozmaitych kolorów, ale pokój ma swój szalony urok. 
Zbliżają się finały i zastanawiam się, z którym pomieszczeniem się wystawić.
Teraz na defiladzie wyświetlam salon, bo widać na nim również moją miss, ale wydaje mi się, że kawiarnia ma większe szanse na podium. Nie ukrywam, że jestem trochę pyszna w temacie deco i jeśli znalazłabym się w zwycięskiej trójce chciałabym wygrać.
Jak uważacie, zostawić salon, czy zmienić na któreś z pozostałych pokoi?

#667 20-09-2013 o 10h34
Przyszłam po poradę.
Chciałam zrobić oszklone miejsce dla rowerka w łazience i wykorzystałam okna tarasowe, ale coś mi się to nie podoba. Ktoś potrafi jakoś doradzić?

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#668 20-09-2013 o 13h47
Może lepiej by to wyglądało, gdyby była widoczna tylko jedna ściana, np ta z lewej strony?

#669 20-09-2013 o 13h49
Spróbuj dać wannę do przodu,a rowerek do tyłu i wtedy daj okna

#671 20-09-2013 o 15h12
W dziale łazienki jest ścianka prysznicowa wygląda jak okno ale bez ram możesz pokombinować również z tym chociaż to droga impreza z lekka. Przeplatasz ścianki z oknami albo budujesz całą ściane i dodajesz pionowe ramy z czegoś innego np sznur itp
chociaż osobiście polecam radę Yoosti rowerek umieścić na drugim planie czy tam trzecim z przedzieloną częścia pod niego po lewej a na pierwszym planie elementy łazienki w prawej części.
Aby nie dublować posta
Lepiej tylko dopracuj stopień bo tak czysto pod kątem to średnio pasuje
i np nie chciałabyś zamienić miejscami tego wanna zabudowana a rowerek na wolnej przestrzeni?
Ostatnio zmieniony przez Samira (20-09-2013 o 15h15)
#672 20-09-2013 o 15h16
O,faktycznie,nie pomyślałam o zabudowanej wannie:)
Będę próbować,dzięki za rady 
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#673 21-09-2013 o 12h02
Od kilku dni zmagam się z salonem - bez doładowań MM, więc trochę to trwa... W każdym razie zaczyna się to zbliżać do finalnej wersji. O ile na okolice stołu mam plan, to nie mam pojęcia co - i czy cokolwiek - począć z prawym dolnym rogiem i przestrzenią nad nim. No i zastanawiam się czy dać pod stolik jakiś dywanik czy sobie odpuścić.
#674 21-09-2013 o 12h29
Kwestia jaki efekt chcesz uzyskać. Patrząc na obecny stan idzie to w kierunku czystego surowego mieszkania w nowoczesnym stylu jakie teraz lubią występować w realu ^^ co prawda elementy są ze stylu "starocie" ale efek połączenia ich z kamieniem daje w moim odczuciu taki styl. W prawym dolnym rogu umieściłabym komode/mebel który wychodzi z pierwszego planu nie w pełni. za nim jakieś poduszki np albo dywan ale ciężko będzie ci znaleźć go pod odpowiedni kąt więc może w połowie ucięty pośrodku na prosto. doniczka albo wazon ten taki wielki okrągły koło ściany bardziej przy końcu górnej krawędzi można też spróbować. Jeśli masz pomysł na stół dokończ go i umieść z wykończonym lewym rogiem wtedy można trafniej dobrać dodatki do prawej części
będe miała teraz więc czasu troszkę więc jak chcesz mogę pomodzić przymierzenie kilku mebli które cię interesują i przesłać ci efek układu na pm.
Czyje te dwa pokoiki ktoś się orientuję?
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Nawiasem Foxglove jeśli zaglądasz tutaj usuń tą konwalie w salonie w lewym dolnym rogu, nie pasuje tam wogóle xD
Ostatnio zmieniony przez Samira (21-09-2013 o 13h56)
#675 21-09-2013 o 19h35
Morskie natchnienie genialne!