Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 56

#651 05-09-2013 o 14h23

Miss'Żółtodziób
...

Swoje katakumby (xD) zmieniłam w polanę nocą:
Link do zewnętrznego obrazka
I tu moje pytanie - chciałabym dodać gwiazdy, czym mogę je zastąpić? Jest wprawdzie tło "rozgwieżdżone niebo", ale to jednak nie to, i zła kolorystyka.

#652 05-09-2013 o 14h49

Miss'Żółtodziób
...

Popracowałabym nad roślinością trochę jeszcze i tą białą smugą na pierwszym planie u dołu/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png a gwiazdy możesz zrobić z mniejszej wersji "błysk" pomniejszonej i rozstawionej za mgłą.I odsuń tego świetlika (świecę) od ścieżki kamiennej bo efekt daje unoszących się kamieni. Bardzo fajny projekt lepszy od grobu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#653 05-09-2013 o 16h36

Miss'Żółtodziób
...

Dzięki za podpowiedź z błyskiem, bardzo się przydało ^^ Co do roślinności to jeszcze poszperam w sklepie, ale nie chcę też "przedobrzać", żeby nie straciło klimatu.

#654 05-09-2013 o 20h20

Miss'Żółtodziób
...

W wyniku oszczędności zamieniłam willę na kawalerkę, ale nie mogłam pogodzić się z utratą mojej stajni, więc urządziłam ją w biurze. Na razie stoi w niej rumak, ale na święta ustawię tam renifery i urządzę Stajnię Świętego Mikołaja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//www.missfashion.pl/profile/crewedka,s,bureau,1450.htm

#655 05-09-2013 o 22h47

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Stajnia to wspaniały pomysł, bardzo mi się podoba, jest oryginalnie i bardzo estetycznie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#656 06-09-2013 o 12h31

Miss'OK
Aria
...

Szarpnęłam się na wille, bo strasznie chciałam mieć ogród. No i mam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png //www.missfashion.pl/profile/aria,s,jardin,5384.htm
Crewedka, stajnia jest zachwycająca!

Ostatnio zmieniony przez Aria (06-09-2013 o 12h32)

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#657 06-09-2013 o 22h17

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Aria naprawdę prześliczny ogród, ten taras jak przygotowany pod randkę, nastrojowe światła i padający śnieg są super klimatyczne. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#658 07-09-2013 o 22h27

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Hej, hej, potrzebuję pomocy w dwóch sprawach.

1) Potrzebuję porady w sprawie mojego salonu:
//www.missfashion.pl/profile/aiamate,s,salon,5976.htm
Głównie chodzi o lewy górny róg, mam tam kwiatki i zasłonki ale średnio mi pasują. Może żyrandol- jaki?

2) W najbliższym czasie będę mogła być trochę bardziej on-line i może w końcu uda mi się dostać do finału Deco (Nooo... wypadałoby w końcu, jako że wszystkie moje Ulubione Misski już tam są nagrodzone /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png).

Aktualnie wystawiam się salonem, ale może powinnam to zmienić?
Nie wiem już sama. Pomocy!

Edit.
Pytanie już nie aktualne. Teraz mogę godnie opiekować się tematem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Aiamate (13-09-2013 o 18h35)

#659 14-09-2013 o 21h40

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Skończyłam w końcu urządzać moje mieszkanie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Będę wdzięczna za Wasze opinie i rady, jeśli zauważycie jakieś niedociagnięcia.

Biuro - cukiernia
Biuro potraktowałam jako miejsce, gdzie moja miss prowadzi swój biznes, a nie jako pokój, stąd właśnie cukiernia zamiast np. jej pokoju. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6581.jpg

Łazienka:
//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6582.jpg

Salon:
//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6583.jpg

#660 15-09-2013 o 14h23

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Czadowo Marycha, jestem z ciebie dumna. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Super przytulny salonik. I baset karmiony indykiem mnie rozczula. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#661 15-09-2013 o 14h30

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Nadal zachwycam się Twoją kawiarenką i jeśli znów zrezygnujesz z wystawienia jej w finałach deco (bo nie wątpię, że się dostaniesz), to będę smutną pandą.
Pozostałe pomieszczenia również bardzo ładne i dopracowane, podoba mi się szampan w łazience, ahahaha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#662 15-09-2013 o 17h50

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Dziękuję Wam, czyli niczego nie będę już zmieniać. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#663 15-09-2013 o 21h19

Miss'Żółtodziób
...

Hej postanowiłam zaszaleć i oto mój 2 salon xD
przyznam nie wiem co mi odwaliło ale wyszedł z tego taki efekt xD

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6635.jpg

i jak xD

#664 15-09-2013 o 21h22

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Jak dla mnie prze bombowo,kolorowo,abstrakcyjnie tylko balony dała bym gdzie indziej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#665 17-09-2013 o 18h48

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Vodoka jak dla mnie zdecydowanie za dużo rozmaitych kolorów, ale pokój ma swój szalony urok. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Zbliżają się finały i zastanawiam się, z którym pomieszczeniem się wystawić. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Teraz na defiladzie wyświetlam salon, bo widać na nim również moją miss, ale wydaje mi się, że kawiarnia ma większe szanse na podium. Nie ukrywam, że jestem trochę pyszna w temacie deco i jeśli znalazłabym się w zwycięskiej trójce chciałabym wygrać. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jak uważacie, zostawić salon, czy zmienić na któreś z pozostałych pokoi?

#666 17-09-2013 o 18h55

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

MariaANTONINA, wybierz kawiarenkę, szkoda byłoby gdyby nie pojawiła się na podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez chorino (17-09-2013 o 18h55)

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

#667 20-09-2013 o 10h34

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Przyszłam po poradę.
Chciałam zrobić oszklone miejsce dla rowerka w łazience i wykorzystałam okna tarasowe, ale coś mi się to nie podoba. Ktoś potrafi jakoś doradzić?

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6926.jpg

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#668 20-09-2013 o 13h47

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Może lepiej by to wyglądało, gdyby była widoczna tylko jedna ściana, np  ta z lewej strony?

#669 20-09-2013 o 13h49

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Spróbuj dać wannę do przodu,a rowerek do tyłu i wtedy daj okna

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#670 20-09-2013 o 15h12

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6940.jpg

Teraz lepiej? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#671 20-09-2013 o 15h12

Miss'Żółtodziób
...

W dziale łazienki jest ścianka prysznicowa wygląda jak okno ale bez ram możesz pokombinować również z tym chociaż to droga impreza z lekka. Przeplatasz ścianki z oknami albo budujesz całą ściane i dodajesz pionowe ramy z czegoś innego np sznur itp /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png chociaż osobiście polecam radę Yoosti rowerek umieścić na drugim planie czy tam trzecim z przedzieloną częścia pod niego po lewej a na pierwszym planie elementy łazienki w prawej części.

Aby nie dublować posta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Lepiej tylko dopracuj stopień bo tak czysto pod kątem to średnio pasuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png i np nie chciałabyś zamienić miejscami tego wanna zabudowana a rowerek na wolnej przestrzeni?

Ostatnio zmieniony przez Samira (20-09-2013 o 15h15)

#672 20-09-2013 o 15h16

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

O,faktycznie,nie pomyślałam o zabudowanej wannie:)
Będę próbować,dzięki za rady /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#673 21-09-2013 o 12h02

Miss'całkiem całkiem
Alyssa
...

Od kilku dni zmagam się z salonem - bez doładowań MM, więc trochę to trwa... W każdym razie zaczyna się to zbliżać do finalnej wersji. O ile na okolice stołu mam plan, to nie mam pojęcia co - i czy cokolwiek - począć z prawym dolnym rogiem i przestrzenią nad nim. No i zastanawiam się czy dać pod stolik jakiś dywanik czy sobie odpuścić.

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/7048.jpg

#674 21-09-2013 o 12h29

Miss'Żółtodziób
...

Kwestia jaki efekt chcesz uzyskać. Patrząc na obecny stan idzie to w kierunku czystego surowego mieszkania w nowoczesnym stylu jakie teraz lubią występować w realu ^^ co prawda elementy są ze stylu "starocie" ale efek połączenia ich z kamieniem daje w moim odczuciu taki styl. W prawym dolnym rogu umieściłabym komode/mebel który wychodzi z pierwszego planu nie w pełni. za nim jakieś poduszki np albo dywan ale ciężko będzie ci znaleźć go pod odpowiedni kąt więc może w połowie ucięty pośrodku na prosto. doniczka albo wazon ten taki wielki okrągły koło ściany bardziej przy końcu górnej krawędzi można też spróbować. Jeśli masz pomysł na stół dokończ go i umieść z wykończonym lewym rogiem wtedy można trafniej dobrać dodatki do prawej części /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png będe miała teraz więc czasu troszkę więc jak chcesz mogę pomodzić przymierzenie kilku mebli które cię interesują i przesłać ci efek układu na pm.

Czyje te dwa pokoiki ktoś się orientuję?
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Nawiasem Foxglove jeśli zaglądasz tutaj usuń tą konwalie w salonie w lewym dolnym rogu, nie pasuje tam wogóle xD

Ostatnio zmieniony przez Samira (21-09-2013 o 13h56)

#675 21-09-2013 o 19h35

Miss'nieobczajona
pieronek
...

Morskie natchnienie genialne!

Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 56