Rosette
Yay, w końcu kolejna z Twoich herbat!
Tak bardzo czekałam na kontynuację po tych dwóch genialnych stylówkach i interpretacjach i nie zawiodłam się ani trochę. Twoja czarna herbata jest elegancka i wytworna jak samo moje wyobrażenie o angielskich salonach, a kolory dobrałaś perfekcyjnie. 
Aria
Nie oglądam Doctora Who (choć mnie znajomi namawiają, ale jak zobaczyłam ILE TEGO JEST... xd), ale Tardis kojarzę i muszę przyznać, że bardzo fajna inspiracja.
Kolory pięknie pasują, a zrobienie kobiety eleganckiej i zmysłowej zamiast frywolnej i trzpiotowatej dobrze oddaje charakter zamieszczonego cytatu. 
Rainbow
Bardzo dobrze, że ją wstawiłaś! Super, że nie trzymałaś się tylko jednego odcienia, ale własnie pobawiłaś się i zdecydowałaś się dodać różne kolory, zwłaszcza gradientowe gacie są piękne.
Może tylko wywaliłabym broszę, bo trochę robi chaos na cycach, ale i tak jest naprawdę fajnie!
@Ikan
Twoją myszę już komentowałam w temacie z cosplayami, więc nic nowego nie powiem - dalej uważam, ze wykorzystanie tej kokardy jako mysich uszu było GENIALNYM posunięciem, a sama Minnie jest seksowna i fikuśna aż miło. 
Ja zaś zrobiłam Noc. 
Jestem w trakcie malowania ludzkiej wersji Księżniczki Luny z MLP:FiM i zainspirowało mnie to do wykonania Nocy na mysfeszyn.
Noc jest tajemnicza, dlatego nosi maskę. Utula nas do snu i daje odpocząć po ciężkim dniu, stąd harfa w jej dłoni, a jeśli ma dobry humor to gwiazdami i księżycem oświetla wędrowcom drogę do domu. Otoczona świetlikami królowa tyle piękna, co zagadkowa i enigmatyczna.