Aiamate, U Nine są dwie maski. Jedna wydaje mi się za duża i w dodatku ma kwiaty i pióro, które mi jakoś nie pasują. A inne kolory tej, którą wybrałam też są niestety ciemne.

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 47
Aiamate, U Nine są dwie maski. Jedna wydaje mi się za duża i w dodatku ma kwiaty i pióro, które mi jakoś nie pasują. A inne kolory tej, którą wybrałam też są niestety ciemne.

Chciałam upersonifikować pewną straszną chorobę.
Link do zewnętrznego obrazka
Anoreksja?
Podoba mi się Twoja wizja - jest ciekawa i czytelna. Aczkolwiek osobiście dałabym Pani Anie czerwone usta - i jako odnośnik do ruchu Pro Ana i do przykrego faktu, że anoreksja nadal kusi tylu młodych ludzi.

Ja bym chciała zobaczyć ciuchy Kleo na Miss Fashion. Szczególnie spódniczkę czarną i buty *-*
oliwiazaq napisał
Ja bym chciała zobaczyć ciuchy Kleo na Miss Fashion. Szczególnie spódniczkę czarną i buty *-*

A trzeba opisywać? Ja jak dodawałam to nie opisywałam bo by mi życia nie starczyło
Pisać powinno się tylko wtedy kiedy ma się coś ciekawego do powiedzenia. Jestem ciekawa Twoich pomysłów, więc zachęcam do wrzucenia tutaj fotek z szafy.

Raz chciałam dodać stylizację inspirowaną,ale jak zobaczyłam posta jednej z użytkowniczek,że by wypadało napisać coś o poprzednich stylizacjach, to zrezygnowałam.

Ale inaczej, to każdy by tylko wstawiał, a wiadomo, że wstawia się po to, by parę słów usłyszeć
Ja rzadko coś dodaje, ale zawsze jest mi przykro, jak nikt nic nie mówi... Więc zwyczaj komentowania, chociaż 3,4 stylizacji wcześniejszych, jest naprawdę fajny.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria ja rozumie kilka stylizacji wcześniej,bo wiadomo nie każdy da radę opisać wszystkie,ale ta wiadomość co ja przeczytałam miała na celu opisanie wszystkich (przynajmniej ja tak to odczułam)

Jak dla mnie, jak kto czuje. np. jeśli masz do opisanie 15 stylizacji, to nikt nie powinien tego oczekiwać. Ale sorry, dajesz tu w sumie stylizację, żeby ktoś docenił, ocenił, porównał. A nie, jak dodajesz stylizację, ktoś następny dodaje i następny i nikt ani słowa o poprzedniku. To jest jak mówienie "meh, mniejsza z tym, co zrobiłaś, zobacz na MNIE!!!!"
Zgodnie z wypowiedziami Arii i YooSti, z którymi się zgadzam, nie jestem w stanie opisać wszystkich stylizacji, które minęły od czasu mojej ostatniej wypowiedzi w tym temacie, napiszę więc ogólnikowo. Dziewczyny robicie świetną robotę! Każda, z osobna, tworzy coś po prostu wspaniałego, pomysł goni pomysł. Jestem pełna zachwytu i śledzę każdy post po kolei od samego początku. Ostatnio jak widzę wystąpiła Evelyn z personifikacją paskudnej choroby - anoreksji. Kolejna genialna inspiracja. Dobranie policzków zasługuje na uznanie.
Ja przybywam z kolejnym dzieckiem kwiatem z mojej szafy. Cóż... Do hippisów ciągnęło mnie zawsze, wciąż ciągnie i ciągnąć mnie będzie. Lata 70 to coś, co kocham najbardziej, a gdy przyuważyłam u Nine sukienkę inspirowaną Janis Joplin... Cóż... Oto kolejny szalony hippis. Pokój! 

Ja nic nie wstawię, chociaż pewien pomysł chodzi mi od dłuższego po głowie, ale jakoś nie mogę zebrać odpowiedniego stroju
Ale tak wracając do tematu:
Evelyn jest świetnie
Naprawdę dobry pomysł, zwłaszcza, że to naprawdę poważny problem
Ja tylko usunęłabym tą czaszkę z ręki, jakoś mnie nie przekonuje
Ale to tylko moja rada 
Pixies Pokombinowałabym coś z torbą i fryzurą, żeby bardziej pasowała do chusty
Ale ogólnie bardzo ładna stylizacja 
@Pixies, fryzura moim zdaniem pasuje
Może torba nieco kolorystycznie odstaje, ale to tyci tyciuteńki szczegół
Genialnie oddałaś klimat! ^^
Nie jest to mus, ale wypada napisać kilka słów o 1-3 stylizacjach poprzedniczek, które się spodobały. Nie trzeba opisywać wszystkich 
Pixies, fryzura dobrana jest idealnie
niedbały warkocz do tej długiej kiecy i ta chusta na głowie... Świetny strój! 
Chciałabym zauważyć, że wiele osób które aktualnie nic nie dodaje też komentuje.
Pixies wiesz, że uwielbiam Twoich hipisów <3 to, że torba nie jest w tym samym kolorze jest na plus, przecież chodzi tu o pewną niedbałość.

A ja z swojej miss zrobiłam uczennicę szamanki. Trochę jednak w bardziej nowoczesnym stroju. 
Moje inspiracje:

Na prawdę ciekawe pomysły dziewczyny! Najbardziej spodobała mi się "Anoreksja", gratuluję wykonania. c:
Co do Hippiski oraz uczennicy szamanki to są genialne. Tak fioletowo i klimatycznie. <3
Za to ja wpadam do was z inspiracją pewnymi latami oraz kolorem żółtym. Czy ktoś wie o jakie chodzi?

Asuu, nie wiem co/kto to, ale jest świetne 
Trochę mi się kojarzy z Madonną trochę z kapitanem Ameryką 
Wiem, że pewnie źle kojarzę, ale i tak od pierwszego wejrzenia się zakochałam <3
Asuu NO RACZEJ, ŻE LATA 80. Nie może to być nic innego, nie ma opcji. Legginsy, getry, luźny sweter, ostre kolory... Musi być osiemdziesiątka jak nic.
@Crewedka Bardzo fajna inspiracja, świetnie dobrany makijaż. Dodatki dobrałaś perfekcyjnie, etola i zwiewność stroju naprawdę przywodzą na myśl ubiór demonicy. Brawo. 

Zgadza się. Inspirowałam się wspaniałymi latami 80. Tak bardzo lubię ten okresi wszystko co się z nim wiąże, że w końcu stworzyłam coś na te lata. A przy okazji pobawiłam się kolorem żółtym.
@Crewedka genialnie Ci to wyszło. Makijaż idealnie dopasowany do tej stylizacji.
Harry Potter to jedna z moich ulubionych powieści, dlatego raczej będę krytyczna 
Na pewno nie miała aż tak czerwonych włosów, bardziej rude niż czerwone 
Zmieniłabym makijaż, żeby oddawał jej skromność...
A sama kreacja no cóż.. raczej nikt by nie zgadł, że postać ubrana w płaszczyk i szpilki to Ginny Weasley..
Tak więc niestety stylizacja bez szału
Ale pomysł jest niezły, wymaga tylko troszkę pracy