Asuu już oceniałam Twoją stylizację w sali gier i jest świetna! Wszystko tutaj doskonale do siebie pasuje i jestem zauroczona. 
Crewedka, Twoje wykonanie również jest na wysokim poziomie, tylko pozazdrościć! 
Majerankowa, pomijam włosy bo nie jestem znawczynią Pottera, więc takich szczegółów nie pamiętam, ale Jej mina - prawdziwa Ginny. Strój faktycznie mogłabyś dobrać inny, jakaś szkolna spódniczka, w Harrym Potterze były bardzo łatwe do odtworzenia mundurki. Miotła też gdzieś jest w dodatkach.
A co do witch to myślę, że to również mogłby być fajny pomysł. 
Pozwolcie, że ja pokażę swoją stylizację. Zainspirowała mnie tak naprawdę nowa gwiazda, którą udało mi się upolować i jeden element jej stroju.
Przedstawiam Wam personifikację natury. Ma kolorowy zielono-czerwono-pomarańczowy strój który ma symbolizować rośliny, drzewa, kwiaty, a w ręku trzyma otwartą klatkę z ptakiem, która ma symbolizować 'uwolnienie' zwierząt i zwrócenie naturze, a nie zniewolenie ich. Natura ma zamknięte oczy, gdyż nie wystarczy tylko na nią patrzeć - trzeba ją poczuć wszystkimi zmysłami, głównie węchem i zmysłem dotyku.
W jej stroju są również złote elementy, ponieważ natura wokół nas jest tak bogata, że złoty to kolor, który doskonale do niej pasuje.
Rzadko zajmuje się stylizacjami inspirowanymi, zazwyczaj pod wpływem impulsu, a to jest nieliczna z nich i mam nadzieję, że choć trochę dorównałam dziewczynom, które są biegłe w tym temacie. 
Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (07-02-2014 o 15h56)