czy tylko mi pokazaly sie tylko nowe gwiazdy + 1 z ostatniej wielkanocy a reszty nie ma?
Moje nicki : DarkCokolate, Ligine, Avenida, KePuczasta
Link do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 193 194 195 196 197 ... 227
czy tylko mi pokazaly sie tylko nowe gwiazdy + 1 z ostatniej wielkanocy a reszty nie ma?
Lady Choco za 7 razem, Miss Bunny za 2, Choco Hen za 3, Miss Króliczek za 1 i Czekoladowa Królowa za 8. Normalnie dałabym sobie z nimi spokój, bo ich stroje niezbyt mnie zachwycają, ale mam misję ze zdjęciami gwiazd.
Lady Choco : 1
Miss Bunny: 1
Choco Hen: 3
Jakieś łaskawe są te gwiady. xD

chorino napisał
Choco Hen za 10 (why?) Miss Bunny za 1 (
) ,a Lady Choco za 3, więc nie jest tak źle
Lady Choco - 10
Miss Bunny - 4
Choco Hen - 2
Tyle pecha na początek i szczęście (bo kasa się kończyła, starczyło na styk ;p) na sam koniec.

Cudownie xD
Lady Steam za 6 razem. Niefajnie się zaczęło.

Lady Steam za 9 podejściem ;/
Pułkownik Steam za 9 to dopiero nie fajny początek -.-

U mnie jeszcze lepiej - Lady Steam zeżarła mi ponad 6000 MM - czyli wszystko, co na razie miałam na koncie - a i tak się nie dała złapać gnida jedna! XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (13-04-2016 o 00h05)
Porucznik Sterling dała się złapać za drugim razem. Oby tak było dalej ( •̀ᄇ• ́)ﻭ✧
Lady Steam za 8 próbą - oby pozostałe dwie gwiazdy okazały się łaskawsze :')
U mnie Lady Steam też nie dała łatwo się złapać, dopiero za dziewiątym razem. Ale na pozostałych gwiazdach mi nie zależy, więc raczej więcej już na nie nie wydam.
U mnie na szczęście lady Steam za 2 podejściem, ale czytając wasze komentarze myślę że pech nawiedzi mnie przy dwóch pozostałych.
Pułkownik Steam za 3 Podejściem

Lady Steam za 9 podejściem. :x Cóż, zawsze mogło być jeszcze gorzej..
Lady Steam za 3 próbą ^^ W końcu moja zła passa "gwiazd za 10 podejściem" została przełamana xD Mam nadzieję, że pozostałe dwie też będą łaskawe.

A u mnie za pierwszym,obstawiam,że pozostałe dwie gwiazdy będę łapać 10x 
Yey Lady Steam za pierwszym podejściem ... ostatnia pewnie okaże się wredna i pójdzie za większą ilością prób xd

Porucznik Sterling i Lady Steam... obie za 10 razem D;

eeh u mnie Lady za 7 a porucznik za 10 byle ostatnia dała sie szybciej złapać bo będzie kiepsko ;-;
Pułkownik za 1 podejściem i Lady też za 1
Cuda jakieś się dzieją 
Lady za 9 razem ;_; Ale za to Porucznik za pierwszym, może jednak nie zbankrutuję XD
Porucznik Sterling za 4 i wszystkie MM poszły. Błagam, by ostatnia gwiazda złapała się za pierwszym razem. Błagam.