Lady Sream za 7 razem a Porucznik Sterling za 10 do tego Pułkownik Steam za 9
Czyli na 1 gwiazdę przypadało mi średnio 8,6 prób -.- Coś mnie nie lubią ostatnio 
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"

Strony : 1 ... 195 196 197 198 199 ... 227
Lady Sream za 7 razem a Porucznik Sterling za 10 do tego Pułkownik Steam za 9
Czyli na 1 gwiazdę przypadało mi średnio 8,6 prób -.- Coś mnie nie lubią ostatnio 

Steampunkowe gwiazdy chyba mnie lubią. Porucznik i Pułkownik złapane za pierwszym razem, Lady za drugim. ^^
Misje zrobione, więc za małe oszczędności, które pozostały, mogę w spokoju zrobić zakupy. :D
Pułkownik za 1, Lady za 3, Porucznika łapię już od kilku dni, straciłam rachubę prób, chciałam ostatni raz i tym razem pusta scena:(
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Lady przy 6, Porucznik przy 4, na Pułkownika czekałam 3 dni, nie chciałam doładowywać MM i w ostatni dzień w końcu przy 10 próbie mam Porucznika!

Mi się niestety z nikim nie udało :-(
Mi też. A próbowałam wiele razy. Liczyłam na zrobienie chociaż jednego zdjęcia, bo gwiazdy były naprawdę śliczne.
Ostatnio zmieniony przez tini134 (29-04-2016 o 16h15)
Ja bardzo chcę miec fote ze Stefem.
Ja ostatnio trafiłam fotę z Damonem, także mega się cieszę
Niestety Steampunkowej żadnej nie złapałam na wycieczce.. 
Streampunk już dawno za nami, a mi udało się złapać 2 z 3 gwiazd ;D (Mimo tych 8..10 prób.. xd)
A wracając do "starszych gwiazd".. Bardzo załamał mnie moment kiedy trafiłam na promenadzie wiosenną wróżkę, a nie miałam kaski na jej schwytanie
Wielka szkoda.. Jej dodatki bardzo by mi się przydały.. ;3
Czy ktoś jest ciekaw gwiazdek, które pojawią się w przyszłym tygodniu? ^^
W każdym razie mniejsza o faceta - te kobiece gwiazdy są przecudowne, jaram się jak pochodnia!

Marry Poppins, Avatar, Storm... Pozostałe dwie nie za bardzo kojarzą mi się z czymkolwiek, ale wszystkie są piękne i chyba zostawię jednak kasę. W końcu i tak muszę łapać gwiazdy do poziomu, o. ^^

Dwie kolejne są z filmów "Kill Bill" i - tutaj nie jestem pewna - "Łowca i Królowa Lodu". 

Ahh, najgorzej jest wydać większość "mąjątku", żeby chwilę później zobaczyć, jakie cudeńka mnie prawdopodobnie miną :< Mary, Storm i ta lodowa pani- zakochałam się! <3
Wrzucam głowę męskiej gwiazdy

Jeju,wszystkie są śliczne i wszystkie mają przydatne elementy! Muszę upolować przynajmniej jedną!
Wszystkie gwiazdy mi się spodobały. Dobrze, że skorzystałam z oferty w banku, przynajmniej od razu będę mogła złapać je wszystkie.
Storm i Czarna Mamba na 100% będą moje. Reszta się okaże
To ja też dorzucę coś od siebie:
Banner z 16 maja
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-05-2016 o 12h15)

Nieee! Już obliczyłam, że gdyby wyszły w środę to by mi starczyło ;-;
RZycie, znowu mi to robisz
Pls, a co ja mam powiedzieć. xDD Może na trzy mi starczy. :'D I to o ile będą łaskawe, bo jak nie, to nawet na dwie nie będzie. :V

Mi starczy na wszystkie a nawet mi jeszcze coś zostanie XD strasznie mnie nurtuje ta zimowa gwiazda ale nie widzę w niej żadnego podobieństwa do królowej lodu z łowcy ;-;

Boru, jestem życiowym przegrywem, przypadkiem kliknęłam "zrób zdjęcie" próbując znaleźć coś więcej o tej gwieździe, więc uznałam, że jak zmarnowałam 750 MM to już zrobię to zdjęcie i ofc zeżarło mi 10 prób... Teraz już nawet jednej nowej gwiazdy nie złapię. :'D Idę z tym kombinować na brytyjskiej. :V
Ta, nic wam tło gwiazdy nie powie, ale co tam. :'D
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-05-2016 o 12h46)

Dash pisała nieco wyżej - to pewnie chodzi o Łowca i Królowa Lodu.Majerankowa napisał
Ej, sekunda, tam jest zarys zamku. Jakieś pomysły? xD Widziałyście to na jakimś filmie? xD
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (14-05-2016 o 13h35)
Wiem, że pisała, ale Yubin dodała, że nie widzi podobieństwa do tego filmu, więc spytałam, czy komuś przychodzi na myśl coś innego. ._. Googlowałam zamek z "Królowej" i nie przypominał mi tego. Tak samo z postacią.