Lady Choco a pierwszym, darmowym razem. Jestem zadowolona, a te tabliczki czekolady są super 
The sky is the limit - your sky, your limit...

Strony : 1 ... 192 193 194 195 196 ... 227
Lady Choco a pierwszym, darmowym razem. Jestem zadowolona, a te tabliczki czekolady są super 

Nerra napisał
Lady Choco za 3 podejściem zostały jeszcze 3 darmowe próby
Tylko ja się pytam co to za strasząca po nocach kreska.. Pięknie to nie wygląda, ale ok... xd

Ostatnio zmieniony przez Dasharia (23-03-2016 o 00h51)

Możliwe, że masz racje.
Też zauważyłam, że czarno-biała wersja jest o niebo lepsza od kolorowej. Nic tylko dziękować za to wszystkim możliwym Bóstwom xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-03-2016 o 00h59)

Lady Bunny za pierwszym :3 A jeszcze bardziej cieszy fakt, że darmowa dzięki kuferkom 
Choco Hen oczywiście przy 10 próbie... Czarno widzę łapanie kolejnych gwiazd...
Choco za 10-tym TT TT damn it. Mam nadzieję, że pozostałe gwizdki nie będą tak wymagające
Choco za trzecim, a co za tym idzie już 2 zlapane gwiazdy da darmo
) Została ostatnia, i nawet jeśli będzie złośliwa to się zrownowazy więc w porządku.
Też złapałam Choco za 10 ;-; ciekawe jak jutro pójdzie łapanie mam nadzieje że lepiej
Bunny za drugim, a Choco za pierwszym, oczywiście wszystkie próby darmowe ♥
Cieszy mnie dobra passa, bo ostatnio część gwiazd była dla mnie wredna.
Chociaż nie wiem, czy będę tych ciuchów używać. Bunny nie jest taka najgorsza, mimo że jak pierwszy raz na nią spojrzałam, to wypaliło mi oczy. Ma kilka elementów, które nadają się do użytku, a od Choco chyba tylko ten stroik na głowę mi się podoba.
Lady Choco za drugim razem. Naprawdę miłe .
I próby z kuferków wykorzystane. 
Oby inne gwiazdy dały się złapać szybko.

Szkoda, że ten kołnierz u Lady Choco nie jest osobnym elementem, byłby fajny do wykorzystania
Miss Bunny za 6 razem. Niby lepiej niż Choco Hen, która była za 10 podejściem, ale i tak uważam, że gwiazdy (wszystkie) są dla mnie wredne, rzadko udaje mi się którąś złapać za mniej niż przy szóstej próbie 
Miss Bunny przy 2 próbie. Została jeszcze jedna darmowa próba
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-03-2016 o 16h48)

Lady Choco za 5, Miss Bunny za 3 i Choco Hen za 1 podejściem - mam nadzieję, że te stare gwiazdy wielkanocne, których jeszcze nie mam będą tak miłe jak nowe i dadzą się szybko złapać ;]
Choco Hen za drugim.
1, 2, 2 - bardzo ładnie. Nowe gwiazdki wiedzą, jak mnie uszczęśliwić. To czekam na stare. 

Choco Hen tak samo jak Lady Choco za 3 próbą
W sumie całkiem nie źle, ale nie przeczę iż mogłoby być lepiej, choć z drugiej strony nie powinnam narzekać, gdyż nie zabrało mi dużo MM dzięki darmowym próbą 
Podsumowując
Lady Choco - 3 Próby
Miss Bunny - 2 Próby
Choco Hen - 3 Próby

Nerra ja byłabym szczęśliwa, gdyby gwiazdy tak szybko mi się łapały.
Moje podsumowanie:
Choco Hen - 10 prób
Miss Bunny - 6 prób
Lady Choco - 1 próba (najbardziej ze wszystkich mi się podobała, więc łaskawie dała mi się szybko złapać
)
Mam nadzieję, że świąteczne gwiazdy z poprzednich lat nie będę zbytnio kaprysić.
Ostatnio zmieniony przez Yaone (24-03-2016 o 08h36)
Króliczek za ósmą, czekolada za dziesiątą. Mam nadzieję, że chociaż ostatnia gwiazdka wykaże minimum litości, bo może mi na nią nie starczyć już MM. xD
Pine, rzuć pracę. XD Mi się dwie gwiazdki złapały za darmowymi próbami i chyba nawet mi jeszcze jedna/dwie zostały na następną. :> Cieszę się, bo wczoraj miałam 44 MM i nie wiedziałam, że nabiję tak szybko do poziomu z pracą. XDD

Miss Bunny przy drugim razem, a Lady Choco przy pierwszym. Ale dzisiejsza Choco Hen nie chciała się złapać i budżety mi się skończyły 
Czekoladowa królowa za pierwszym. Wielkanoc mi sprzyja. Chociaż w grze dzieje się dobrze. XDDD

Już dostałam odprawę, miałam zadanie w misji, by rzucić. xD
No, ale na szczęście trzecia gwiazdka za drugim razem. 
Miss Bunny za 10 podejściem.... Ja coś ostatnio nie mam szczęścia do tych gwiazd 

Wielkanocna Pastereczka za pierwszym razem... co za ulga.
No i cóż, wczoraj złapałam trzecią nową gwiazdę i to by było na tyle. xD Wydałam 7500 MM na 16 prób, chwalić darmowe 6 z kuferków. <3