Druga gwiazdka za 1.razem! 
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 194 195 196 197 198 ... 227
Druga gwiazdka za 1.razem! 
Kolejna gwiazda za 9 podejściem. T.T
Lady Steam.. Pierwsza "złapana" steampunkowa gwiazda i w dodatku za 10 podejściem >3<
No ale to lustro... Ahh.. xD
Porucznik za pierwszym razem, a Lady Steam za dziewiątym - wiedziałam, że to cudowne lusterko będzie miało swoją cenę... No, ale i tak było warto. Zobaczymy jeszcze, jak pójdzie z ostatnią gwiazdą, póki co średnia pięciu prób na gwiazdkę nie wypada tak źle.
Btw, czy ktoś jeszcze ma wrażenie, że na zdjęciach te nowe gwiazdki są jakieś podejrzanie duże, zwłaszcza w porównaniu do Miss? Porucznik wygląda przy mojej skromnej piratce jak olbrzym O.O
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (13-04-2016 o 15h33)

Dasharia - fakt, wyrośnięte jakieś te gwiazdy, moje smoczysko im ledwie ramienia sięga xD Ale nadrabia rogami! 
U mnie Pułkownik za 5 i Lady dopiero za 10.
Dasharia, też zwróciłam na to uwagę, nie za dobrze to wygląda moim zdaniem, wolałam jak gwiazdy były tej samej wielkości co miss. Mam nadzieję, że przy kolejnych nowych gwiazdach już czegoś takiego nie będzie.
Dokładnie o tym samym myślałam dzisiaj. Co za wielkoludy.

Porucznik dopiero za 8 podejściem. No cóż, nie mogło być zbyt różowo...
Wiecie, że nawet nie zauważyłam tego, że te gwiazdy są takie olbrzymie xD Dopiero jak przeczytałam wasze komentarze, to spojrzałam i rzeczywiście jakieś takie wielgachne xD

Ostatnia gwiazda złapana za 6 podejściem. Widać, że nowe gwiazdy mnie nie polubiły bo ciężko było je złapać ;/
Uff... Pułkownik za pierwszym :'D Alleluja.
Ostatecznie tylko Lady wywinęła mi numer i upolowałam ją dopiero za 9 razem (Porucznik i Pułkownik miały więcej serca), ale wiedziałam, że to lustro będzie miało swoją cenę ;_; Koniec końców 3,6 próby na gwiazdę to nie taki zły wynik.
Nikt mnie nie pobije, wszystkie trzy gwiazdy za 10 podejściem..! :"D

Ja nadal jestem w szoku
Pierwsze dwie gwiazdy capnęłam za 1 podejściem, ostatnią za 2. Magia jakaś 
Ha! Wiedziałam, że ostatnia będzie wredniejsza i pójdzie za 10 podejściem xd
Podsumowując gwiazdy steampunkowe
Pułkownik Steam - 3 Próby
Lady Steam - 1 Próba
Porucznik Sterling - 10 Prób

Porucznik za 10 i pułkownik za 3 próbą. Not so bad
ja tak samo jak poprzedniczki
dwie pierwsze za pierwszym podejsciem a trzecia za drugim ustrzelona 
Jupi! Ostatnia za drugim podejściem 
Podsumowując:
Lady - 3 próby
Porucznik - 8 prób
Pułkownik - 2 próby
Teraz w końcu mogę zacząć wydawać MM w butiku 

10, 10 i 9. MF bardzo chce mnie rozeźlić do granic możliwości ><

Ta dzisiejsza mnie chyba polubiła, bo dała się za drugim razem. Te rękawki i parasolka są świetne.
Skończyło się na 2, 6 oraz 2 próbach i tym sposobem mam już wszystkie gwiazdki. W sumie nie wyszło najgorzej : D
Ostatnia poszła za dziesiątym razem, no niech to szlag, tyle kasiorki...
Średnia łapania gwiazd eventowych: 7 prób.

Ehh 10 ,7 i 1 ciesze sie że wszystkie nie poszły za 10 razem chociaż tyle dobrego 
U mnie łowy steampunkowych gwiazd wypadły bardzo dobrze. Co prawda początek najgorszy - Pułkownik Steam za 10 razem i po tym nastawiłam się, że nowe gwiazdy mocno nadszarpną moje fundusze, ale miło się zaskoczyłam. Dwie pozostałe - Lady i Porucznik - za 1 próbą. Średnia to 4 próby, więc całkiem dobrze, szczególnie, że naprawdę było warto (w całości może nie robią takiego wrażenia, ale poszczególne elementy wypadają cudnie).

jakie te gwiazdy są wielkie w stosunku do miss : o
Miałam nie wybrzydzać, ale podoba mi się tylko Lady Steam, która była tak miła i złapała się za 1 próbą. Pozostałe Porucznik dwie za trzecim. Uff...
Trafilam na dwie gwiazdki dopiero i obie za 10 razem i tyle kaski poszlo sie pasc 
Lady Steam i Porucznik za 2 razem! ♥
Jestem strasznie szczęśliwa, tym bardziej, że na obie gwiazdki miałam MM na styk