eeh 1 nowa gwiazda za 10 mam nadzieje że 2 będzie łaskawsza
Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.
Link do zewnętrznego obrazka
"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum"
Strony : 1 ... 191 192 193 194 195 ... 227
eeh 1 nowa gwiazda za 10 mam nadzieje że 2 będzie łaskawsza
David w wersji dla faceta za 1 razem! Czy to jakiś prezent po ostatnich długich próbach złapania nowych gwiazd? 
David-galaktykazaplecami znów za 4. 
Davidy mnie kochają, 4, 1, 4. ♥
Ostatnio zmieniony przez SoJin (05-03-2016 o 00h09)

Kolejny David za 2 podejściem
Szczerze mówiąc to chyba pierwszy raz, kiedy nowe gwiazdy były dla mnie aż tak łaskawe: 4,1,2 
Muszę przyznać, że nawet podobają mi się kolczyki i kilka innych poszczególnych elementów od tych gwiazd. Choć głównie kolczyki mnie kupiły xd

Mnie David nienawidził, cała trójka za 10 razem 
kolczyki są super, prawda
Masakra dwie za 10 i jedna za 5 razem
Ja meska wersja za 10 razem... a tak mi sie nie podobaja te gwiazdy, ze juz zrezygnowalam. ;/
Zdjęcia za 5, 10 i 3 podejściem. Rewelacji nie ma, ale mogło być gorzej. xd
No tak to jeszcze nie miałam - wszystkie trzy dopiero za 10 podejściem... Ech, stopuję z misjami, zbieram MM na świąteczne gwiazdy 

Miałam już 14 500 na misję i co? Musiałam oczywiście złapać Margary za 10 razem XD Następny tydzień czekania na MM...
no to jest najgorsze
mialam nadzieje ze zlapie sobie gwiazde za 1 razem ale nie bo po co
wiec sobie odpuscilam bo na misje trzeba zbierac 

Po prostu sama nie mogę uwierzyć w swoje szczęście, z jednej strony cała kasa poszła na kuferki ale z drugiej - miałam 2 darmowe próby i ustrzeliłam 2 gwiazdki za darmo
Taylor Shift i Jennifer Lolpez 
3 nowe wielkanocne gwiazdy :>

Znajdę cie NINI i przełożę przez kolano, co się dzieje z tą kreską! Wieje plastikiem na kilometr, co do włosów to chyba nasza miss uzależniła się od żelu i lakieru. ;-;
W pierwszej tylko fryzura mi się podoba, ale za to pozostałe dwie są świetne (przynajmniej dla mnie)
Pierwsza podoba mi się najbardziej, mam nadzieję, że ten zegarek na łańcuszku to osobny element
Druga jest ładna, ale chyba trudno będzie wykorzystać te rzeczy w innym zestawieniu. Dziwne, że nie ma ani jednego faceta 
Cudna sukienka w 2. <3
Strasznie podobają mi się dwie pierwsze. <3
Tylko..co to za kreska. O.o
Tak jak Motionell najbardziej podoba mi się sukienką drugiej gwiazdy. ♥
W pierwszej też mam ulubiony ciuszek - te roślinki! :>
Ech, a mi się kompletnie nie podobają te stylizacje - może poza fryzurą i zegarkiem z pierwszej. Mam nadzieję, że gdy zostaną one rozłożone w szafie na "części pierwsze" i będą w innych wersjach kolorystycznych, to może nie wszystko wywalę do kuferka...

Włosy pierwszej, omg <3 muszę ją mieć
a 3 gwiazda skojarzyła mi się z pawiem z licytacji
gdzie jakaś świeżość?
Ostatnio zmieniony przez SoJin (22-03-2016 o 23h15)

OMG ja właśnie kocham starą kreskę i kocham Nine za te gwiazdy <3! 
Mi też okropnie się podobają! Śliczna kreska ♥

Zachwaliłam pierwszą, Miss Bunny, to dała się złapać za pierwszym razem! ♥
Darmowe, bo kuferek. 
EDIT Napaliłam się na włosy, a póki co na moje miss nie prezentowały się dobrze. Chyba jednak się przeliczyłam.
Albo nie potrafię ich ładnie ułożyć. 
Ostatnio zmieniony przez SoJin (23-03-2016 o 00h38)

Upolowałam tę ostatnią panią, wszystko wywaliłam do kuferka - piórka to jednak nie moje klimaty :C Pokładałam spore nadzieje w tym stroiku na głowę, ale... no chyba nie. Chociaż miło, że "spódnica" składa się z dwóch elementów (tj. tył i "falbana" z przodu), można ją fajnie wykorzystać.
Najbardziej podoba mi się środkowe stylizacja, zdecydowanie moje klimaty, ale nie wiem jak ugryźć tę kieckę z tabliczkami czekolady :< Ale wykorzystam ją do czegoś choćbym miała duszę diabłu zaprzedać :'D
Pierwsza kompletnie nie w moim guście, dodatkowo jest jakoś... dziwnie narysowana. Od razu skojarzyło mi się z pixel doll. No nie, mimo wszystko, nie.
Lady Choco za 3 podejściem zostały jeszcze 3 darmowe próby
Tylko ja się pytam co to za strasząca po nocach kreska.. Pięknie to nie wygląda, ale ok... xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-03-2016 o 00h39)