nivata teraz widzę, dzięki
!

Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 308
nivata teraz widzę, dzięki
!

Foxglove napisał
Trochę jest to źle pomyślane, bo ja przykładowo nie wiem która fryzura z wycieczek należy do kategorii długich włosów, a która do półdługichTo zdecydowanie utrudnia korzystanie z fryzur wycieczkowych.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Btw, to chyba o tym pisała Fox. Wcześniej fryzura, która widnieje obecnie na głowie mojej miss była sklasyfikowana jako krótkie włosy, po zmianie okazało się, że nie mam teraz innej darmowej opcji na szczotce przy tym ścięciu. Pozostaje mi jedynie wizyta u fryzjera.
Wychodzi na to, że jedynie szczotka kenijska płata takie figle.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (10-07-2014 o 15h25)
Może w kenińskiej akurat nie ma żadnej fryzury klasyfikowanej w kategorii "krótkie włosy", ale naprawdę wielka szkoda, że Nine usunęła tę funkcję korzystania ze wszystkich długości włosów w wycieczkowych szczotkach. Teraz szczotka z Halloween pomimo iż nazywa się magiczna, jest tylko zwykłą szczotką 

Wydaję mi się, czy zlikwidowali też możliwość obserwacji miss w kapeluszu/czapce u fryzjera?
Tak, niestety teraz tego nie ma 
To po cholerę to robili skoro znowu tego nie ma. 

A szkoda, fajna sprawa była...
Czy mi się wydaje czy Porcelain usunęła konto?
Chyba tak
w klasyfikacji była przede mną, teraz jej nie ma. Jestem na 11 pozycji a przede mną jest 9 pozycja.. wiec na to wszystko wskazuje. A taka szkoda.. lubiłam jej stylizacje, kurcze.
Ej, jeszcze wczoraj do niej zaglądałam na profil, a teraz nie istnieje... Przyznawać się, kto planuje być następny? :<
Z innej beczki: widziałyście nowe rzeczy w Ike? Plaża, plaża, plażyczka 
jejciu aż zatęskniłam za plażą, słońcem, chcę na plażę 
Może być taka jak ta w Ike 
Ojej, szkoda Porcelain... Ale generalnie trochę rozumiem dziewczyny kasujące konta.
Ale ta plaża! Wy to macie oko, zawsze jesteście z wiadomościami przed wszystkimi XD
Plaża jest boska!
Zawsze czekam z niecierpliwością na piątek, a tu takie niespodzianki 
Porcelain już jakiś czas temu zawiesiła konto a miss była na wakacjach bo pisała o tym w opisie. Widocznie postanowiła na stałe zrezygnować, szkoda D:
Co do plaży, wow! Śliczne te elementy <3
Widzę nowe mebelki dziś dojdą. Super, bo planowałam dziś zmienić biuro~ No i 40% zniżka. ^ ^
Wiele zmieniło się na plus, ale ostatnie zmiany trochę mnie niepokoją. Fryzury z wycieczkowych szczotek zależne od długości? Pamiętałam mniej więcej, jakie fryzury znajdują się na danej szczotce, a teraz będę musiała x czasu spędzić u fryzjera, aby je znaleźć, bo mam np. inną długość włosów. Poza tym dzisiaj, gdy rzucałam wyzwania, raz pojawił mi się komunikat, że do tego adresu IP już rzucałam wyzwanie (ale nie było to na pewno dzisiaj - bo sprawdzałam). To utrudni zaliczanie wyzwań do misji.
Lepiej było jednak wczoraj. Niedawno Jessica23 pisała o tym, że między misjami można zmienić pracę na inną i nie płaci się za szkolenie, które już się przechodziło. Tak było. Wczoraj jednak zeżarło mi 12 000 MM. Wcześniej takie sytuacje się nie zdarzały.
Może Porcelain dobrze zrobiła, że usunęła konto.
Uuu. Deweloperzy chyba nie mają co robić latem i łatają dziury w grze
Bo to, że można było za darmo przejść szkolenie raczej właśnie bugiem było.
Dziwna sprawa z tymi wyzwaniami. Rozumiem jeszcze limit jednego wyzwania z zakładem dziennie do danego gracza, ale dlaczego nagle ograniczono też te bez zakładu? Z 4 do 1 to dość drastyczne posunięcie 
Poza tym dzisiaj, gdy rzucałam wyzwania, raz pojawił mi się komunikat, że do tego adresu IP już rzucałam wyzwanie (ale nie było to na pewno dzisiaj - bo sprawdzałam).
Odnośnie pracy jestem ciekawa czy te darmowe szkolenia będzie trzeba przechodzić jeszcze raz, ale jakoś nie mam odwagi sprawdzić
Więc jakby któraś się skusiła to dajcie znać 
Evelyn a robiłaś natychmiastowe czy zwykłe?

Ja zawsze wybierałam szkolenie natychmiastowe i kiedyś postanowiłam zmienić pracę na tę lepiej płatną więc wybrałam znów to natychmiastowe i MM mi nie zjadło. Później przy misji musiałam znów powrócić do innej, ale po przejściu znów chciałam wrócić do tej lepiej płatnej i wybrałam to szkolenie zwykłe i zjadło mi wtedy MM. Już sama nie wiem jak to z tym jest
Jessica23, robiłam natychmiastowe. Takie, które już przechodziłam. Dla pewności sprawdziłam jeszcze raz i ponownie zżarło mi 12 000.
Mi nie zżarło kasy jak dzisiaj się przekwalifikowałam na nauczycielkę natychmiastowo 
Ostatnio zmieniony przez Hildee (12-07-2014 o 21h27)
Dziwne. Może zatem to jakiś bug...
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (12-07-2014 o 23h20)
Evelyn to zwykłe szkolenie było darmowe jak ja korzystałam.