Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 308

#2251 10-07-2014 o 11h57

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

nivata teraz widzę, dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png !

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#2252 10-07-2014 o 13h55

Miss'Fuzja
Ojsa
Martwa, lecz nieumarła, nieczuła całka nieoznaczona~
Miejsce: Somewhere in the darkness of my room. Under the blanket.

Foxglove napisał

Trochę jest to źle pomyślane, bo ja przykładowo nie wiem która fryzura z wycieczek należy do kategorii długich włosów, a która do półdługich /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png To zdecydowanie utrudnia korzystanie z fryzur wycieczkowych.

Ale teraz są normalnie dostępne u fryzjera, nie tylko za pomocą szczotki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://68.media.tumblr.com/c11d596a002e56fcb7da0f3fc671fd61/tumblr_o0dqnnhbw31udhucno1_500.gif

#2253 10-07-2014 o 15h20

Miss'Żółtodziób
...

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Co za smutek... Bye bye fryzurki za friko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Btw, to chyba o tym pisała Fox. Wcześniej fryzura, która widnieje obecnie na głowie mojej miss była sklasyfikowana jako krótkie włosy, po zmianie okazało się, że nie mam teraz innej darmowej opcji na szczotce przy tym ścięciu. Pozostaje mi jedynie wizyta u fryzjera.

W sumie to nie ogarniam tych szczotek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Wychodzi na to, że jedynie szczotka kenijska płata takie figle.

Ostatnio zmieniony przez Ikan (10-07-2014 o 15h25)

#2254 10-07-2014 o 16h20

Miss'Fuzja
Ojsa
Martwa, lecz nieumarła, nieczuła całka nieoznaczona~
Miejsce: Somewhere in the darkness of my room. Under the blanket.

Może w kenińskiej akurat nie ma żadnej fryzury klasyfikowanej w kategorii "krótkie włosy", ale naprawdę wielka szkoda, że Nine usunęła tę funkcję korzystania ze wszystkich długości włosów w wycieczkowych szczotkach. Teraz szczotka z Halloween pomimo iż nazywa się magiczna, jest tylko zwykłą szczotką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

https://68.media.tumblr.com/c11d596a002e56fcb7da0f3fc671fd61/tumblr_o0dqnnhbw31udhucno1_500.gif

#2255 10-07-2014 o 22h29

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Wydaję mi się, czy zlikwidowali też możliwość obserwacji miss w kapeluszu/czapce u fryzjera?

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2256 10-07-2014 o 23h01

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat
Miejsce: Schkeuditz

Tak, niestety teraz tego nie ma /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#2257 10-07-2014 o 23h12

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

To po cholerę to robili skoro znowu tego nie ma.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2258 10-07-2014 o 23h17

Miss'OK
nisiam

A szkoda, fajna sprawa była...

#2259 11-07-2014 o 09h46

Miss'wow
KimDallas
...

Czy mi się wydaje czy Porcelain usunęła konto?

#2260 11-07-2014 o 10h58

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat

Chyba tak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png w klasyfikacji była przede mną, teraz jej nie ma. Jestem na 11 pozycji a przede mną jest 9 pozycja.. wiec na to wszystko wskazuje. A taka szkoda.. lubiłam jej stylizacje, kurcze.

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#2261 11-07-2014 o 12h04

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Ej, jeszcze wczoraj do niej zaglądałam na profil, a teraz nie istnieje... Przyznawać się, kto planuje być następny? :<

Z innej beczki: widziałyście nowe rzeczy w Ike? Plaża, plaża, plażyczka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#2262 11-07-2014 o 12h21

Miss'OK
nisiam

jejciu aż zatęskniłam za plażą, słońcem, chcę na plażę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Może być taka jak ta w Ike /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2263 11-07-2014 o 12h31

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Ojej, szkoda Porcelain... Ale generalnie trochę rozumiem dziewczyny kasujące konta.
Ale ta plaża! Wy to macie oko, zawsze jesteście z wiadomościami przed wszystkimi XD

#2264 11-07-2014 o 12h35

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat

Plaża jest boska! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zawsze czekam z niecierpliwością na piątek, a tu takie niespodzianki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Emma1

#2265 11-07-2014 o 15h05

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Porcelain już jakiś czas temu zawiesiła konto a miss była na wakacjach bo pisała o tym w opisie. Widocznie postanowiła na stałe zrezygnować, szkoda D:

Co do plaży, wow! Śliczne te elementy <3

#2266 11-07-2014 o 15h15

Miss'Żółtodziób
...

Widzę nowe mebelki dziś dojdą. Super, bo planowałam dziś zmienić biuro~ No i 40% zniżka. ^ ^

#2267 11-07-2014 o 20h15

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Wiele zmieniło się na plus, ale ostatnie zmiany trochę mnie niepokoją. Fryzury z wycieczkowych szczotek zależne od długości? Pamiętałam mniej więcej, jakie fryzury znajdują się na danej szczotce, a teraz będę musiała x czasu spędzić u fryzjera, aby je znaleźć, bo mam np. inną długość włosów. Poza tym dzisiaj, gdy rzucałam wyzwania, raz pojawił mi się komunikat, że do tego adresu IP już rzucałam wyzwanie (ale nie było to na pewno dzisiaj - bo sprawdzałam). To utrudni zaliczanie wyzwań do misji.
Lepiej było jednak wczoraj. Niedawno Jessica23 pisała o tym, że między misjami można zmienić pracę na inną i nie płaci się za szkolenie, które już się przechodziło. Tak było. Wczoraj jednak zeżarło mi 12 000 MM. Wcześniej takie sytuacje się nie zdarzały.
Może Porcelain dobrze zrobiła, że usunęła konto.

#2268 11-07-2014 o 20h29

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Uuu. Deweloperzy chyba nie mają co robić latem i łatają dziury w grze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Bo to, że można było za darmo przejść szkolenie raczej właśnie bugiem było.

Dziwna sprawa z tymi wyzwaniami. Rozumiem jeszcze limit jednego wyzwania z zakładem dziennie do danego gracza, ale dlaczego nagle ograniczono też te bez zakładu? Z 4 do 1 to dość drastyczne posunięcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Poza tym dzisiaj, gdy rzucałam wyzwania, raz pojawił mi się komunikat, że do tego adresu IP już rzucałam wyzwanie (ale nie było to na pewno dzisiaj - bo sprawdzałam).

Może to po prostu multikonto lub te dwie osoby mają to samo IP? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2269 11-07-2014 o 20h52

Miss'OK
nisiam

Odnośnie pracy jestem ciekawa czy te darmowe szkolenia będzie trzeba przechodzić jeszcze raz, ale jakoś nie mam odwagi sprawdzić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Więc jakby któraś się skusiła to dajcie znać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2270 11-07-2014 o 22h38

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Evelyn a robiłaś natychmiastowe czy zwykłe?

#2271 12-07-2014 o 12h42

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat

Ja zawsze wybierałam szkolenie natychmiastowe i kiedyś postanowiłam zmienić pracę na tę lepiej płatną więc wybrałam znów to natychmiastowe i MM mi nie zjadło. Później przy misji musiałam znów powrócić do innej, ale po przejściu znów chciałam wrócić do tej lepiej płatnej i wybrałam to szkolenie zwykłe i zjadło mi wtedy MM. Już sama nie wiem jak to z tym jest

Emma1

#2272 12-07-2014 o 21h13

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形

Jessica23, robiłam natychmiastowe. Takie, które już przechodziłam. Dla pewności sprawdziłam jeszcze raz i ponownie zżarło mi 12 000.

#2273 12-07-2014 o 21h26

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Mi nie zżarło kasy jak dzisiaj się przekwalifikowałam na nauczycielkę natychmiastowo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Hildee (12-07-2014 o 21h27)

#2274 12-07-2014 o 23h20

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形

Dziwne. Może zatem to jakiś bug...

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (12-07-2014 o 23h20)

#2275 14-07-2014 o 18h59

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Evelyn to zwykłe szkolenie było darmowe jak ja korzystałam.

Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 308