Dowody są, reakcji brak
Nisiam, masz rację, ale czy one same chciały tą rangę, nikt nie zmuszał, bo wiadomo forum skierowane głównie dla młodszych więc cierpliwość i obiektywizm najważniejszy, a z tym ma problem wymieniona w poprzednich postach moderatorka. Tak, da się opanować złość widząc po raz 100 jakieś pytanie 
Asuu tak co do psucia humoru, niektórzy bez wahania psuli innym grę, ktoś coś zrobił? Nie. 
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 91 92 93 94 95 ... 308
#2301 14-07-2014 o 23h00
#2302 14-07-2014 o 23h15
Po pierwsze forum nie koniecznie jest dla młodszych graczek. Sporo z nas jest starsza więc nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Do tego gra nie opiera się na forum tylko na samej miss, a że ta część strony jest dla dodatkowej rozgrywki to inna sprawa. Nie wszyscy chcą czytać lub widzieć taką kłótnię więc proszę się jakoś hamować. Już raz z tego co pamiętam była z tobą kłótnia o tym czy pytania odnośnie gry powinny być w tym dziale. Na tym forum jak na innych jest regulamin, który obowiązuje. Jakoś nie piszę nigdy nicków osób, które wyklinaja mnie od najgorszych na PW, więc i ty nie powinnaś tego robić.
Po drugie moderacja jest z własnej woli na tym stanowisku i uwierz mi, że gdyby nie one to forum by poparło w ruinę pełna bezsensownych tematów i pytań. Nawet młodsze graczkj powinny umieć czytać ze zrozumieniem i jak zwraca się im uwagę to nie strzelać Focha na cały świat. Trzeba odróżniać grę od życia. Jeśli chcesz dalej o tym że mną dyskutować to zapraszam na PW. Więcej o tym już na pewno się tutaj nie wypowiem.
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#2303 14-07-2014 o 23h30
Napisałam, że większość to młodsze graczki, sama zaliczam się do starszaków. Chyba w ich wieku widząc tyle uroczych emotek też bym spamowała
Ze mną kłótnia? Od kiedy wyrażanie własnego zdania to kłótnia? Powiedziałam tylko, że moim zdaniem dziwne jest ustalanie tak surowych zasad w luźnym wątku. Skoro to uważasz za kłótnię, to boję się wszczynać z tobą jakąkolwiek konwersację.
Asuu napisał
Jakoś nie piszę nigdy nicków osób, które wyklinaja mnie od najgorszych na PW, więc i ty nie powinnaś tego robić.
A gdzie ja to zrobiłam? Nie rozumiem.
Jakbyś nie zauważyła i tak swoje zażalenia przekazujemy w sposób delikatny
#2304 15-07-2014 o 00h46
Zaciekawiona tym ciętym kontrargumentem na zarzucanie komuś kłótni, że niby to własne poglądy/własne zdanie/własna opinia i ta druga osoba to nie wiadomo co ma w głowie, że śmie cokolwiek takiego zarzucać.
Otóż moje miłe Panie (z różnych źródeł po wpisaniu w google słowo "kłótnia" i "kłótnia-definicja"):
Kłótnia – konflikt pomiędzy dwiema różnymi osobami, mający swoje źródło w różnicy poglądów i niemożności dojścia do kompromisu.
Synonimy:
1. gwałtowna i ostra wymiana zdań
2. konflikt, spór, niezgoda, zajście, przeprawa, polemika
3. nieporozumienie, kontrowersja, waśń, dyferencja
4. ostra wymiana poglądów
5. ostra wymiana słów
6. słowna zwada
7. sprzeczka
8. utarczka słowna, ostra wymiana zdań
9. wojna na słowa
10. zatarg, awantura, scysja, (krótkie) spięcie, starcie, tarcie
11. zgrzyt, zwada, potyczka, pyskówka, chryja
12. zwada
Także zmieńcie temat bo to się robi nudne.
Jeżeli prowokatorki całego zamieszania nie umieją zarzucić konkretnymi przykładami to najlepiej niech w ogóle nie zaczynają tematu.
Obrona takich "ofiar", którym zwracanie uwagi psuje grę (sic!) i zarzucanie nadużyć bez niezbitych dowodów nie sprawi, że ktoś potraktuje was poważnie (choćbyście nie wiem jak długą napisały ścianę tekstu).
Jak długo gram nie zauważyłam niczego co próbujecie przekazać, choć śledzę forum nałogowo i -od razu zaznaczę- z żadną moderatorką czy aktywnymi forumowiczkami się akurat nie przyjaźnię.
Wiadomo, że konsekwencje bolą a moderatorki od tego są, żeby wymagać respektowania regulaminu. To już od człowieka zależy jak się od tego odniesie.
Wypowiedziałyście się, napsułyście krwi w internecie dla jakieś idei to teraz idźcie się cieszyć wakacjami.
PS. Całe szczęście jutro wyjeżdżam na tydzień więc ominie mnie ciąg dalszy tej kłótni 
#2305 15-07-2014 o 14h57
Jakie nowości przewidujecie w ten piątek? Może następne znaki zodiaku ^^ Ciekawe, jak rozwiążą sprawę z bliźniakami 
#2306 15-07-2014 o 15h12
Sentis: Ja jakoś w kościach wyczuwam gwiazdki, ale jako, że ja nigdy nie miałam daru przewidywania, gwiazd pewno nie będzie 
#2307 15-07-2014 o 15h13
Tak, najwyższa pora na bliźnięta i raczka ^^ Bliźniaki to nie lada wyzwanie i też jestem ciekawa co takiego wykombinują 
Ostatnio zmieniony przez Ikan (15-07-2014 o 15h14)
#2308 15-07-2014 o 15h15
U fryzjera wprowadzili nowe wyszukiwanie fryzur. Po najechaniu na lupę można wybrać fryzury od gwiazd, z chin (jedyne podpisane), następnie są 3 kropki jeszcze niepodpisane- 3 to świąteczna, 4 to halloween, a 5 to kenia. Bardzo przydatne <3
A gwiazdy byłyby ciekawe, chociaż czekam niecierpliwie na dalsze znaki zodiaku. Nie mogę się doczekać skorpiona i bliźniąt D:
Ostatnio zmieniony przez nelumi (15-07-2014 o 15h16)
#2309 15-07-2014 o 15h18
Przydałyby się jakieś ubrania 'z innej bajki', rak, skorpion czy coś, bo te plażowe nie przypadły mi do gustu :c
#2310 15-07-2014 o 15h22
Taaak
Skorpion może być mega ciekawy 
„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."
Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"
#2311 15-07-2014 o 15h23
Pewnie będzie wyglądał trochę jak zbroja ze szczypcami ^^
#2312 15-07-2014 o 15h30
Ja to w ogóle liczę na jakieś rękawiczki w kształcie szczypców albo oryginalną, szczypcową fryzurę xD
#2313 15-07-2014 o 15h32
Mnie to się marzy taki typowy ogon skorpiona i te szczypce XD
#2314 16-07-2014 o 14h03
Może ktoś już o tym pisał, ale do grona osób, które usunęły konto dołączyła Crewedka [*] Aż z ciekawości sprawdziłam, czy to aby nie internetowe seppuku, ale na SF konto nadal istnieje.
Ostatnio zmieniony przez Kaede (16-07-2014 o 14h05)
#2315 16-07-2014 o 16h13
Czyli to jednak Crewedka.. D: Szukałam i przeglądałam całą klasyfikację kim była osoba, która usunęła i nie umiałam sobie przypomnieć kto znajdował się na owym miejscu, eh. Szkoda :<
#2316 16-07-2014 o 18h22
Nie rozumiem tych 'masowych samobójstw'. A najdziwniejsze jest to, że doświadczone użytkowniczki ze wspaniałymi osiągnięciami i rozbudowanym kontem od nas uciekają. Na MF chyba nie jest aż tak źle. Jak się znudzi, to można wysłać na wakacje i wrócić po jakimś czasie, ale żeby tak od razu usuwać... :c
#2317 16-07-2014 o 18h31
Ja też nie ogarniam, bo co jak mi się zachce powrócić do mojego pięknego, wycyckanego konta? Ludzie tu grube pieniądze wydawali na grę i nagle kasują i tyle.
No ale może chodzi o FOR THE DRAMA, coby na forum huczało.
#2318 16-07-2014 o 18h39
Ale po co zrobić dramę, jak nie można w niej później uczestniczyć, ani oglądać z bliska? Aż tak wiele 'div' chyba nie było w tym gronie 
#2319 16-07-2014 o 20h56
Ja myślę, że kasowanie kont to wcale nie taka nielogiczna rzecz. W końcu jeśli ktoś spędza tu dużo chwil, gra już go deko nudzi, a mimo wszystko wchodzi i marnuje czas... To w końcu człowiek, by się oderwać pali za sobą most po odejściu i już nie wraca przynajmniej
Bo odstrasza go to, ile by musiał zrobić, by wrócić do poprzedniego poziomu...
#2320 16-07-2014 o 21h23
Oprócz tego, co napisała Hilde, dodałabym jeszcze aspekt finansowy
W końcu wiele osób wywala tu nawet jeśli nie grube, to prawdziwe złotówy (pozdrawiam siebie i dzisiejsze HH), żeby kupić trochę pikselków - przyjemność jest, owszem, ale grosz do grosza i można kupić lub zrobić coś fajnego w realu. Po skasowaniu konta w grze zakładka "Bank" już nie kusi.
Z drugiej strony, może problemem tej gry jest brak potencjalnych dalszych osiągnięć po wygraniu w deco, misskach i przejściu poziomów - nic dziwnego, że po jakimś czasie zainteresowanie może spadać. Co prawda są nowości, ale większe eventy, kiedy gra ożywa, pojawiają się dwa razy w roku i to w dość krótkim odstępie czasowym (Halloween i Boże Narodzenie), a żeby wziąć w nich udział, potrzeba z kolei masy MM, co wymaga albo codziennego logowania, albo doładowań
Przez resztę czasu pozostaje liczyć na oficjalne konkursy, forum i kreatywność udzielających się graczy, tu mam na myśli przede wszystkim nieoficjalne konkursy.
Ostatnio zmieniony przez Kaede (16-07-2014 o 21h47)
#2321 16-07-2014 o 21h26
Ja tam myślę, że jednak szkoda. Ja przecież tyle pieniędzy tu wydałam, że starach teraz likwidować konto. Wiem, że ta gra bardzo wciąga tak, że potrafi się czasami nic innego nie robić tylko grać. Czasami tylko wchodzę by potrzeby miss wykonać. Jednak ciężko wykasować coś co się namęczyło by tak daleko zajść.
#2322 16-07-2014 o 21h33
Kaede, mój facet gra w LOLa i wiem, że kasa, którą wydałam na MF, to pikuś w porównaniu do tego ile on wydał na 'skórki'. Możesz zgłębić sprawę w góglach
Ja gram, bo lubię przebierać laleczki
Fajnie też się rozmawia na forum, publikuje i takie tam inne.
#2323 16-07-2014 o 22h41
Wiedziałam,że ktoś usunął konto i też nie potrafiłam sobie skojarzyć kto to był.
Mi jakoś strasznie ciężko byłoby usunąć tutaj konto. Poznałam tu mnóstwo wspaniałych osób, niektóre z nich będę może widywać od października na co dzień (pozdrawiam lillchen),z niektórymi utrzymuję kontakt czy to na PW czy na facebooku i nie wyobrażam sobie teraz nagle zniknąć 
Ale jeśli ktoś ma faktycznie problemy lub zwyczajnie gra przestała go interesować to nie dziwię się,że woli usunąć i odciąć się od tego. Może faktycznie to też wina ilości poziomów, większość graczek z dwudziestu pierwszych miejsc w klasyfikacji osiągnęło już ten 121.poziom, wygrały finały deco i Miss. Jednak zawsze szkoda, gdy jakakolwiek graczka kasuje konto 
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#2324 18-07-2014 o 11h37
Czy ha dobrze widzę nowe ubrania u Nine? Wikingowie tym razem :'D
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#2325 18-07-2014 o 11h38
Te szerokie buciorska są genialne XD Szkoda tylko, że portki na nie nachodzą...