Jejku ciekawe co nimi kieruje
Zabraniam odchodzić kolejnym osobą
!

Strony : 1 ... 87 88 89 90 91 ... 308
Jejku ciekawe co nimi kieruje
Zabraniam odchodzić kolejnym osobą
!

Nina już od jakiegoś czasu (dokładniej chyba przy najeździe na Erin w tym wątku) mówiła o kasacji konta q.q Co do rezygnacji z gry zgadzam się z Fox, ostatnio dużo osób usuwa konta D:
Szkoda, że większość z nich jakiegoś pożegnania nie napisze, bo potem są takie jakieś... znaleziska nieprzyjemne. Szkoda!
Tym bardziej, że posty potem i tak zostają...
Oj, bo napiszesz takiego posta pożegnalnego, a potem się rozmyślisz, bo dwa dni później dochodzisz do wniosku, że szkoda i głupio wracać
Znam to z autopsji, bo już z 10 razy jak dopadło mnie znudzenie lub wrażenie uzależnienia od internetów klikałam na opcję "usuń konto", a po dniu, dwóch jednak znów się logowałam. To jest jak nałóg D:
Zabraniam odchodzić kolejnym osobom /libs/php/pun/views/smilies/tongue !
Szczerze mówiąc nie rozumiem usuwania konta - ja jak nie mam czasu/ochoty to się po prostu nie loguję, już nie raz i nie dwa ratowałam miss 2 tysiącami Miss Monet, żeby ją wskrzesić po śmierci głodowej. xd Ale właśnie mam możliwość wrócić kiedy mi się podoba, a nie, żeby po 2 miesiącach stwierdzić "kurde w sumie szkoda mojego konta".

Ja mojego konta nie usunę nigdy, potomni będą je podziwiać
!!!

Och ja miałam niedawno ochotę usunąć konto, ale uznałam, że nie będę. Wchodzilam raz na tydzień by doprowadzić miss do porządku i tyle. A teraz wróciłam, ponieważ nie wyobrażam sobie nie siedzenia tutaj i pozostawienia gazetki samej sobie. C:
Odchodząc od tematu. Gdzie następna seria supermegawypasionych wyprzedaży? Pragnę tych -50% :c
Sentis Ta zniżka -30% jest chyba zawsze dłużej niż tydzień (tak mi się wydaję, mogę się mylić) i czekaj na -60%, a nie -50%
Ja czekam na gwiazdy, które w ogóle nie odwiedzają mojej promenady (od początku wyprzedaży tylko 1
)

Zniżka -30% bedzie prawdopodobnie do 10 lipca, przynajmniej mi tak pokazało w telefonie
Zauważyłyście, że w mieszkaniu pojawiła się opcja "wyświetl wszystko" w poszczególnych kategoriach?
Teraz nie muszę przeglądać kategorii z każdego pomieszczenia osobno <3 (to pojawiło się teraz czy jak zwykle mam spóźniony refleks i dopiero teraz to zauważyłam? xD)
Haha
to musiało pojawić się jakoś teraz bo często zaglądam do mieszkania i nie widziałam nic takiego
dopiero po przeczytaniu Twojego posta Nelumi to zauważyłam 
O w końcu ułatwi to meblowanie mieszkania, szkoda tylko, że teraz nie mam pomysłu. Mimo wszystko miło wiedzieć, że coś takiego się pojawiło. c:
hej;) jak poprawnie sie robi zdjecia w " promenadzie gwiazd"
gdy masz gwiazdę na promenadzie klikasz zrób zdjęcie do tego momentu aż ci się uda. Masz dziesięć prób jak je wykorzystasz to za dziesiątym dostajesz kasę. Oczywiście jest mozliwość zrobienia zdjęcia z pierwszym razem
dziekuje bardzo 
A mnie od jakiegoś czasu nurtuje, dlaczego nie można kupić w sklepie papieru fotograficznego na zapas? 
Eldunari to była fajna opcja, można było kupić 20 sztuk na zapas podczas największej wyprzedaży, ale i tak na długo to nie starczało 

Ha, mnie też Erin! Ale jest świetny! O wiele bardziej przejrzysty.. Podoba mi się, jednym słowem 
Fajnie, że zmienia się ale nie jest idealnie, bo trochę spowalnia to odświeżanie strony co wyzwanie. Zazwyczaj najniższe poziomy są na samym końcu i co wyzwanie trzeba zjeżdżać od początku na dół. Co przy zamulającym kompie lub słabym łączu internetowym może denerwować. 
Ale grunt, że strona zmierza ku lepszemu 
Brakuje mi tylko opcji "Wyzwij wszystkie użytkowniczki o MN poniżej [...] o kwotę [...]" 
Aiamate napisał
Brakuje mi tylko opcji "Wyzwij wszystkie użytkowniczki o MN poniżej [...] o kwotę [...]"
i kompletnie nadszarpnęła nerwy tym co na widok liczby wyzwań do zaakceptowania/odrzucenia mają ochotę wyskoczyć przez okno xD
pomysł dobry, ale mnie by chyba akurat denerwowało to, że cały czas jest jakies wyzwanie do odbębnienia (zwłaszcza przy obecnym stanie kompa, gdzie juz jedno strasznie mnie muli).