Omg ta Kleopatra jest IDEALNA *_*
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 53 54 55 56 57 ... 308
Omg ta Kleopatra jest IDEALNA *_*
Coś świeżego i nowego. Już nie mogę się doczekać stworzonych strojów z tych kolekcji
Haha, kiedy robiłam halloweenowe kreacje Bastet, ubolewałam nad brakiem charakterystycznych egipskich dodatków
są fantastyczne, na 100% coś kupię i wykorzystam, jak znowu mnie najdzie.
/ EDYTA
aaaa screw that, kupuję i układam od razu! Uwielbiam starożytny Egipt.
Ostatnio zmieniony przez Rosette (24-01-2014 o 18h36)

Rosette napisał
Haha, kiedy robiłam halloweenowe kreacje Bastet, ubolewałam nad brakiem charakterystycznych egipskich dodatkówsą fantastyczne, na 100% coś kupię i wykorzystam, jak znowu mnie najdzie.
/ EDYTA
aaaa screw that, kupuję i układam od razu! Uwielbiam starożytny Egipt.
Drobne pytanie to użytkowników forum.
Czy mnie się zdaje, czy Cohelia konto skasowała? O_O
Foxglove napisał
Foxglove napisał
//www.missfashion.pl/forum/t3459,3-miss-fashion-newsletter.htm#p119527
//www.missfashion.pl/profile/cohelia,1459.htm
Wszystkie znaki w internetach na to wskazują. Zaskoczenie bardzo.
ScarletWitch napisał
(...) czyli jak by nie istniała O_o
Ostatnio zmieniony przez Kaede (25-01-2014 o 20h51)
Wśród użytkowników na forum jest jeszcze jej nick więc trochę to zaskakujące, że jej profil nie wyświetla się.
Toż to jakaś plaga moderatorska. Co jakiś czas jeden po prostu bez słowa znika. Dość to dziwne.
Kaede napisał
ScarletWitch napisał
(...) czyli jak by nie istniała O_o
you only live online
Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (25-01-2014 o 20h58)
Weźcie nie straszcie D: ERIN na pewno nie zniknie! Q_Q
Można ją jakoś ogonić zanim do Erin dojdzie? Q_Q A może nie usunęła, tylko coś się stało? Nie wiem... może jakieś dziecko bawiące się w hakera, któremu Cohelia coś SŁUSZNIE zrobiła? D:
Yuya - konto kasuje się dopiero po tygodniu do dwóch, w tym czasie można je jeszcze wznowić. Zresztą, gdyby taka sytuacja miała miejsce, Cohelia z pewnością wie, jak skontaktować się z Emmą. Wbrew pozorom, w Beemoov pracują raczej kompetentni informatycy i z pewnością poradziliby sobie z taki "hakerskim atakiem".
Widocznie Cohelia nie chciała dłużej moderować forum lub grać w missfaszyn lub do rezygnacji zmusiły ją okoliczności i wybrała akurat takie rozwiązanie.
No sądzę, sądzę, bo byłam w podobnej sytuacji jak inna moderatorka zrobiła to samo i nie było to fajne. Nie napisałam przecież, że pochwalam takie metody. Owszem, to bardzo niepoważne;)
Ostatnio zmieniony przez Kaede (25-01-2014 o 21h17)
Osobiście czuję się zaskoczona, bo nic nie wskazywało na to by Cohelia miała dość swojej moderatorskiej roli...I również uważam, że o takiej decyzji powinna poinformować przynajmniej resztę moderacji. Jaka jest szansa na to, że odezwie się w tej sprawie z innego konta?
Już się ogarniam >.> Wg, kiedy mniej więcej zaczną się większe obniżki? A jest coś przewidywane na walentynki?
Wiesz Kaede, gdyby zrobiła tak jak ty nikt przecież nie miałby pretensji, bo miałybyśmy czas żeby znaleźć jakieś zastępstwo... Ale nie ona zagrała nie fair.
No ale cóż nieważne, Cohelię wcięło i tyle.
Ja już jakiś czas widziałam, że jej profil wygląda dziwnie... Ale myślałam, że po prostu szykuje się do jakiejś "biednej" stylizacji, wymagającej much itp... Więc szok.
Link do zewnętrznego obrazka
Patrzcie co dziś rano spotkało moją miss ^^
haha... twoja miss chyba miała darmową operację plastyczną 
haha... Shillo you made my day 

Omg, Shillo, ale już dawno po Halloween!