Ciekawe, czy z czasem zacznie pisać bardziej dramatyczne scenariusze? Takie ze śmiercią chomika.

Strony : 1 ... 55 56 57 58 59 ... 308
Ciekawe, czy z czasem zacznie pisać bardziej dramatyczne scenariusze? Takie ze śmiercią chomika.

Proszę was o pomoc!! Jestem w Chinach i nie wiem jak zrobić chińską fryzurę nr.: 500. Proszę szybko o pomoc! Już kupiłam chińską szczotkę.
julia915, od pytań jest dział FAQ 
Musisz kliknąć na szczotkę,nadusić na łapkę i wybrać z podanych propozycji fryzurę numer 500.
"Umarł mi chomik, proszę o głos na defiladzie bo jestem w żałobie" ojej, to by było takie koszmarne xD

Chyba kiedyś coś takiego widziałam... Ale nie pamiętam kiedy. xD
Więc moje drogie Panie, chomiczek jest przereklamowany. ^^'
Żeby się tylko nie rozpędziła i nie napisała, że jest sierotą zamieszkałą u patologicznej rodziny zastępczej, gdzie się biją i mordują o.O

Daria580, nie pisz nie na temat, to wątek do luźnych rozmów O GRZE 
No w końcu - kuchnia jest dostępna! 
kurczę, to ja się tyle produkowałam żeby z biura zrobić kuchnię.. a teraz jest dostępna kuchnia z prawdziwego zdarzenia..
Uh uh, chwilę wszystko z grą miałam z powrotem okej i wgl, wprowadzili kuchnie i zaś mi połowa opcji nie działa.. Smutne trochę, ale chociaż kuchnia jest (/o-o)/
mi też tak wolno mieli i mieli strony.. to chyba skutek zmian..?
Miej tyle czasu na wyprzedaże, zabierz się za nie o 23.20 ostatniego dnia
Tak bardzo ja 
Nie martw się Motionell, niektórzy (czyt. ja) nie mieli nawet kasy na zakupy
Kupiłam kilka ciuchów, a i tak nie mam się w co ubrać.

Moim zdaniem w tej grze da się normalnie grać dopiero po 100 dniach, bo teraz ciągle brakuje mi kasy Żałosne.

Ostatnio zmieniony przez Laseczka75 (12-02-2014 o 21h47)
Grać się da normalnie, ale nie da się tworzyć tak wspaniałych stylizacji, jakie mają niektóre graczki na podium 

Dzisiaj są Walentynki myślicie,że pojawią się walentynkowe gwiazdy?
Ja bym bardzo tego chciała 
dziewczyny, wiem, że to nie miejsce na pytania..ale tu najszybciej ktoś mi pomoże..
wy też nie możecie dodać zdjęcia na forum???
wyświetla mi się: "sesja wygasła, zaloguj się ponownie"
ale logowanie się nie pomaga..
co robić??
ja też tak mam od kilku dni.
To jakis bug chyba bo już kilka miss zgłaszało ten problem.
super..
chciałam się zgłosić do konkursu..ciekawe kiedy to naprawią..i czy zdążę..
Zawsze możesz wrzucić zdjęcie na jakiś hosting, np. imageshack czy tinypick i wpisac [ img]adresdozdjecia[ img] i wtedy wrzucisz swoja pracę.
(img bez spacji)
Ciekawe iedy wrzucą walentynkowe gwiazdy, oby nie było wtedy bugów 
Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (14-02-2014 o 11h50)
dziękuję za pomoc Kosiu;)
dziś piątek, czas na nowości..
ale ostatnio była kuchnia więc nie wiem czy dziś czeka nas coś specjalnego..? może wrzucą walentynkowe gwiazdy lub kreacje na ten miłosny wieczór..heh
Byle przed miłosnym wieczorem, bo chłopak się chyba nie ucieszy jak będę czekać na nowości na missfashion 
Ja nie mogę przeżyć, że przegapiłam HH.
A wiedziałam i czułam, że będzie! I pewnie bylam wtedy nawet na Miss Fashion tylko nie patrzyłam na forum. Ech.
Dlatego mnie żadne nowości teraz nie uszczęśliwią bo nie mam na nie kasy.
Może z okazji walentynek dodadzą nowe kolory włosów tak jak obiecali?
Jeszcze marzy mi się totalnie odnowiona kosmetyczka, ale nie tylko głowne menu, ale też tworzenie makijażu 
No właśnie, właśnie... co z walentynkami na MF?
Tak liczyłam na jakieś gwiazdy, tudzież nowy kierunek podróży, a tu nic... 
Wycieczki nie będzie, ale nowa gwiazda już się szykuje.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)