Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 52 53 54 55 56 ... 308

#1326 19-01-2014 o 00h18

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Chciałam się bardziej doradzić niż zapytać, dlatego pisze tutaj a nie w miejscu z pytaniami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Chciałam zapytać missek z wyższymi poziomami ile trzeba mieć mniej więcej MM, żeby podczas wycieczki do Chin nie żałować sobie, a wypełnić misję? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Rozumiem, że podczas wycieczki pieniądze z pracy i od chłopaka dostaję? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#1327 19-01-2014 o 01h18

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Na ostatnią misję sporo kasy idzie ... aby przejść wszystko to trzeba ponad 50 tyś MM ... to mniej więcej tak samo jak te misje na Halloween czy Boże Narodzenie, tylko tutaj 10 misji jest a tam więcej xD

#1328 19-01-2014 o 10h32

Miss'wow
KimDallas
...

Mi starczyło nawet nie 50 tys. Kupiłam wszystko co było mi potrzebne, a nie było tego dużo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Później były to zakupy hurtowe najtańszych rzeczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1329 19-01-2014 o 10h39

Miss'OK
nisiam

Dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1330 20-01-2014 o 14h43

Miss'na całego
Yuki18
...

Jak tam sesja dziewczyny?
Okna umyte? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#1331 20-01-2014 o 15h47

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Asgard/Midgard

/modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

Roksan Lokietta Natasha Stark

#1332 20-01-2014 o 17h27

Miss'OK
nisiam

u mnie sesji jeszcze nie ma, ale się zbliża i to czuć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Pranie się robi, filmy oglądają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Seriale nigdy nie bywają tak ciekawe jak podczas sesji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1333 20-01-2014 o 21h04

Miss'Żółtodziób
...

Wydaje mi się, że schodzicie od tematu.
To mają być luźne rozmowy, ale NA TEMAT GRY.

#1334 21-01-2014 o 17h35

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

A się trolli nazbierało w temacie "konkursy"

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1335 21-01-2014 o 17h41

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

YooSti gdybyś nie napisała to nawet bym tego nie spostrzegła. Ale faktycznie coś upodobali sobie to miejsce. o:
W ogóle jak mowa o trollach to zadziwiająco ostatnio mnie nie męczą. xD Czyżby się uspokoili? o:

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#1336 21-01-2014 o 17h43

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Bo już myślałam że jakiś nowy konkurs, a tu trolling.
Z pw przenieśli się na forum?

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1337 21-01-2014 o 17h46

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Ja się nie interesuję konkurami, więc nawet nie zwróciłam na to uwagi.^^'
Może ewoluowali? o: Przyznam, że częściej widuję trolla na forum niż kiedyś. No chyba, że wcześniej nie zwracałam na to uwagi.

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#1338 21-01-2014 o 18h50

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Ale pięknie wygląda Salon Piękna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
zgodnie z nazwą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Super!

#1339 21-01-2014 o 18h59

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

Aiamate napisał

Ale pięknie wygląda Salon Piękna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
zgodnie z nazwą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Super!

zgadzam sie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png jest cudny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#1340 21-01-2014 o 19h03

Miss'OK
nisiam

Popieram /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Wygląda dużo lepiej niż poprzednio /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1341 21-01-2014 o 19h05

Miss'wow
KimDallas
...

tak, nareszcie zniknęła ta wstrętna recepcja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png nie wiem czy zwróciłyście uwagę na kontury tej dziewczyny obok? Ciekawe czy zmienią je przy naszych miskach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1342 21-01-2014 o 19h14

Miss'Żółtodziób
...

KimDallas napisał

tak, nareszcie zniknęła ta wstrętna recepcja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png nie wiem czy zwróciłyście uwagę na kontury tej dziewczyny obok? Ciekawe czy zmienią je przy naszych miskach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

No jakby nie patrzeć to kontury naszej miss wciąż wyglądają jak z początku gry, bo są dość podobne do pierwszych wzorów pierwszych ciuchów. Chyba redraw nie kosztowałby tak wiele, skoro dotyczy on tych samych kształtów każdej miss.

#1343 21-01-2014 o 19h22

Miss'wow
KimDallas
...

komicznie wyglądają one na późniejszych poziomach, gdzie nasi chłopcy są w miarę normalni, a nasza misska jakby została wycięta z innej gry /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1344 21-01-2014 o 20h00

Miss'OK
nisiam

Kontury ma dziewczyna z recepcji piękne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Byłoby fajnie zobaczyć takie u swojej miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1345 22-01-2014 o 19h46

Miss'Żółtodziób
...

Pytanie - jak dostać link do obrazka danej miss? Miałam link przykładowy w zakładkach, ale zrobiłam czystki i zniknęło :<

#1346 22-01-2014 o 19h49

Miss'wow
KimDallas
...

kiedy pisałam stronkę językiem html to wpisywałam <a href="link"> obrazek </a>, więc spróbuj wpisać [a href="link"]obrazek[/a] /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png może się uda:)

#1347 22-01-2014 o 19h52

Miss'Żółtodziób
...

Dzięki, juz mam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez dyokira (22-01-2014 o 19h52)

#1348 23-01-2014 o 16h57

Miss'ok
...
Miejsce: Kępno

a ile trzeba czekać na nowego chłopaka? bo ja nie chce zrywać ze starym bo mam mało kasy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

fabulousmag

#1349 23-01-2014 o 16h59

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Od pytań jest dział FAQ...

A poderwanie chłopaka jest losowe. Może trwać jeden dzień a czasami kilka tygodni.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1350 23-01-2014 o 17h08

Miss'ok
...
Miejsce: Kępno

ErinBlack dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

fabulousmag

Strony : 1 ... 52 53 54 55 56 ... 308