Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 308

#1301 13-01-2014 o 18h19

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Nino dział FAQ jest od pytań...

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1302 13-01-2014 o 19h31

Miss'Żółtodziób
...

gdzie są miss wybory?

#1303 13-01-2014 o 19h32

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Kouki napisał

Przypominam jednak, że do zadawania pytań jest ten wątek://www.missfashion.pl/forum/t708,42-wasze-pytania-na-temat-gry.htm#p64428

Paulino zapoznaj się moja droga z regulaminem forum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1304 13-01-2014 o 19h38

Miss'Żółtodziób
...

dasz mi link do regulaminu plis

#1305 13-01-2014 o 19h42

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

//www.missfashion.pl/forum/t15,1-regulamin-forum.htm
Czytanie uważne i odrobina spostrzegawczości naprawdę nie boli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#1306 14-01-2014 o 12h18

Miss'Żółtodziób
...

Ja mam takie pytanie: widzę że niektóre miss mają takie fajne elfickie uszy, skąd one się biorą? XD

#1307 14-01-2014 o 13h15

Miss'Żółtodziób
...

dyokira napisał

Ja mam takie pytanie: widzę że niektóre miss mają takie fajne elfickie uszy, skąd one się biorą? XD

Były one dostępne do kupienia w butiku Halloween, kiedy było otwarte miasteczko.

#1308 14-01-2014 o 14h39

Miss'Żółtodziób
...

Bu, przegapiłam xD

#1309 14-01-2014 o 16h01

Miss'Żółtodziób
...

gra jest zaje ma 9 pozom  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#1310 14-01-2014 o 17h03

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Misa napisał

dyokira napisał

Były one dostępne do kupienia w butiku Halloween, kiedy było otwarte miasteczko.

W butiku? Nosz kurcze, myślałam wtedy, że są za którąś misję do której nie dotarłam. Tyle przegrać D:

#1311 15-01-2014 o 12h54

Miss'Żółtodziób
Genowefaa
...

Mam problem z galą gwiazd konkretnie ze zrobieniem zdjęcia robiłam je już chyba z 10 razy wywaliłam kupę kasy i NIC ani jedno zdjęcie się nie udało czy coś robie źle może ktoś mi pomóc?

Ostatnio zmieniony przez Genowefaa (15-01-2014 o 13h18)

#1312 15-01-2014 o 13h55

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

To różnica czy zrobiłaś zdjęcie z 10 razy czy dokładnie 10 razy. Maksymalnie prób jest 10 i czasem zdjęcie robi się dopiero za 10 razem, więc może jeszcze po prostu do 10 nie doszłaś.

#1313 15-01-2014 o 15h55

Miss'Żółtodziób
...

Mnie zastanawia to, skoro jest to dział z luźnymi rozmowami, wiec czemu użytkownicy z pytaniami są odsyłani gdzie indziej. Może lepiej zmienić nazwę tematu? :d

#1314 15-01-2014 o 16h16

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Ponieważ tutaj rozmawiamy, czyli dyskutujemy na temat gry a nie pytamy się gdzie, co, jak jeżeli to da tylko jedną odpowiedź a nie będzie prowadzona dyskusja.

#1315 15-01-2014 o 16h45

Miss'Żółtodziób
...

Cóż na każdy temat/pytanie da się poprowadzić dyskusję. Moim zdaniem nazwa jest mylna. Offtop chyba charakteryzuje się brakiem granic (w tym przypadku jest jedno- byle o grze). Dyskutujac np. o wyborach miss, ktoś może spytać się "a jak mam głosować na te miss?" trzeba grzecznie odpowiedziec nie rob offtopa w offtopie idź do działu FAQ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1316 15-01-2014 o 17h20

Miss'Żółtodziób
...

@Karton, uważam że nie po to powstały inne działy przystosowane do zadawania pytań, by pytania zadawać w temacie zatytułowanym "Luźne ROZMOWY na temat gry". Takie podejście użytkowniczek "zadam sobie pytanie w innym dziale" każe mi posądzać je o ignorancję, nie tylko pod względem bagatelizowania panujących na forum zasad, ale również pod względem lenistwa, co wynika z ich podejścia "nie chce mi się szukać odpowiedzi, zadam po raz enty pytanie na które odpowiedź znajdę w dziale Pomoc i FAQ czy wasze pytania na temat gry". Gdzie tu logika?

#1317 15-01-2014 o 17h29

Miss'Żółtodziób
Dekostyle
...

Hejo jestem tu nowa

#1318 15-01-2014 o 17h39

Miss'Żółtodziób
...

Hej Dekostyle. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Rozmowa to też pytanie i odpowiedz, a mnie w tym przypadku boli slowo luzne,tu logiki brak. Wedlug mojego rozumowania ten dzial nie jest offtopem. Takie tam rozmowki co u naszej miss slychac, ale nie bronboze pytania na, ktore mozna w sekunde odpowiedziec, do tego poznac jakas uzytkowniczke pomagajac jej w problemie. Nazwa tematu jest mylna, dlatego tak wiele jest tu pytan.

#1319 15-01-2014 o 17h46

Miss'Żółtodziób
...

@Karton, sama swoim zachowaniem podważasz zasady panujące na forum. Naprawdę jak ma świadczyć o osobach zadających zbędne, tak, zbędne pytania w nieodpowiednich działach, ich zachowanie? Na moje oko nie chciały zaznajomić się z zawartością forum. Pomijam fakt, że wiele "sezonowych" użytkowniczek bawi się w trolling (niestety tylko ku ich uciesze).
Witasz się z Dekostyle, ja z kolei polecam jej zajrzenie do działu Przedstaw się - tam niewątpliwie znajdzie swoich odbiorców.

#1320 15-01-2014 o 18h03

Miss'Żółtodziób
...

Moim zdaniem chcialy one szybko uzyskac odpowiedz, wiadomo takie tematy sa najczesciej oblegane, byc moze przy okazji porozmawiac z kims, poznac. Chyba latwiej pociagnac jakas rozmowe gdy ktos zada pytanie? Drugim akapitem mnie dobilas. Moze lepiej spisac jakies zasad zachowywania sie "luzno". Skoro witac i pytac sie nie wolno. Wlasnie ubralam moja miss. - napisalam tak na wypadek gdyby ktos zarzucil mi robienie offtopa w offtopie.

#1321 15-01-2014 o 18h09

Miss'wow
KimDallas
...

Zgadzam się z Ikan. Gdyby tak nie było nie potrzebne byłyby inne działy. Po co są one jeżeli można zadać pytanie w jednym dziale i również w jednym temacie? To tak jakbyś pytała się o nazwę ulicy stojąc pod znakiem z nazwą szukanej przez ciebie ulicy. Zawsze musi być porządek, a nie bajzel, a byłoby tak gdyby te dziewczyny nie zostałyby przekierowane do właściwych tematów. Karton, gdybyś nie zauważyła nie ma tutaj jakiś wielkich dyskusji na temat wyborów, bo są prowadzone w temacie Defilada, dziewczyny nie piszą tutaj porad jakie dodatki powinna dobrać do stroju inna Miska, bo od tego jest temat Ciuchy.

#1322 15-01-2014 o 18h12

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Czytam wasze ostatnie wiadomości i dochodzę do wniosku, że powinnyście zaprzestać lub przenieść się na PW. @Karton zgadzam się z Ikan, ponieważ ten temat nie należy do zadawania pytań oraz poznawaniu nowych osób. Od tego są osobne działy, które są dobrze widoczne i nazwane. Przecież pierwszą rzeczą jaką widać wchodząc na forum są działy, a nie tematy. Więc dlatego jeśli ktoś ma pytanie, wchodzi do FAQ i Pomoc. Jak sama nazwa mówi, możemy otrzymać odpowiedź na nurtujące nas pytanie. Co do powitań to jest "Przedstaw się". Dlatego nie dziwię się Ikan, że prowadzi z tobą tak ostrą dyskusję.
W tym temacie rozmawiamy (a nie pytamy) o grze w sposób luźny. Czyli nie musimy trzymać się jednego tematu w naszej wypowiedzi, ale możemy je mieszać. Czasami wymieniamy się jakimiś informacjami lub ciekawostkami. To nie jest offtop, gdzie można rozmawiać o wszystkim. Mamy granicę - rozmowa może się toczyć o grze.
Ja więcej się nie wypowiadam, ponieważ jest to moim zdaniem bezsensowna rozmowa. Wtrąciłam się bo robi się to dla mnie irytujące.

Ostatnio zmieniony przez Asuu (15-01-2014 o 18h25)

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#1323 15-01-2014 o 18h13

Miss'Żółtodziób
...

@Karton, odnoszę wrażenie, że próbujesz mieć rację na siłę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jeżeli dalej uważasz, że forum jest źle skonstruowane i zarządzane to proponuje Ci, aby złożyła swoją kandydaturę na stanowisko moderatorki. Wtedy będziesz miała prawo rościć sobie pretensję do porządku czy też nieładu na forum. Wszelkie dalsze kwestie, które wzbudzają w Tobie sprzeczne emocje zapraszam do omówienia w PW, bo koniec końców, ta wymiana zdań między nami doprowadziła do zbędnego offtopu.

#1324 15-01-2014 o 18h23

Miss'Żółtodziób
...

Ikan, byc moze dlatego, ze mialam wrazenie ze nie rozumiesz o co mi chodzi. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Asuu napisala ze to nie offtop i tu jest zawarty klucz mojej wypowiedzi. Wiec mysle ze wpadalo by zmienic 1 post, w ktorym jest wzmianka ze nikt nie zostanie posadzony o robienie balaganu.

#1325 15-01-2014 o 19h04

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Zgadzam się z tym byście przeniosły się na PW bo źle wpływa na innych... Ja tak samo jak Asuu irytuje się tylko widząc taką dyskusję. Powiem szczeże, że nie rozumiem Karton twojego problemu... Jestem tu prawie od poczatku gry i nigdy mnie nie nurtowało dlaczego tu jest taki temat. Nie chce o tym dyskutować, ale dodam, że ja częściej zaglądam do działu FAQ i Pomoc niż na inne a to dlatego, że właśnie tam wypowiadają się użytkownicy z problemem. Tutaj mało kto zauważy jakieś pytaniea jak już to przekieruje go na właściwy dział. Tak działa porządek... Ach... Miałam się nie wtrącać...
Proszę więc o zakończenie tego tematu...

Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 308