Link do zewnętrznego obrazka
Dlaczego ja?:< Aria zerknij na prawą stronę screenu co sie dzieje ;o Piksel na pikselu ;o
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 33 34 35 36 37 ... 308
Link do zewnętrznego obrazka
Dlaczego ja?:< Aria zerknij na prawą stronę screenu co sie dzieje ;o Piksel na pikselu ;o
A to może tak. Ale miniaturki ciuchów się poprawiły.
A ja znalazłam nową zmianę- nasi faceci mają gatki, bardzo męskie gatki.

Oj tak, z tych męskich gatek się ucieszyłam, od razu zrobiłam odpowiednią stylówkę, bo do nich wszystko dopasować XD
A ja tak siedze, probuje juz od 2h cos kupic u Nine i nie umiem niczego do siebie dopasowac, zadne polaczenie mi sie nie podoba. Tez tak macie? 
Sszyszka napisał
A ja znalazłam nową zmianę- nasi faceci mają gatki, bardzo męskie gatki.
Majtki mają na sobie takie w serduszka.

Sszyszka napisał
Musiałam nacisnąć "w negliżu", aby je zobaczyć, bo na starej stylizacji ich nie było... Dziękuję za "niusa".
Crewedka napisał
Sszyszka napisał
Widzę terazMusiałam nacisnąć "w negliżu", aby je zobaczyć, bo na starej stylizacji ich nie było... Dziękuję za "niusa".

Dostałam wczoraj od jednej z użytkowniczek wiadomość, że odwiedzając jej profil otrzymam MN. Pomysłowość ludzka nie zna granic...
ciekawe skąd będzie wiedzieć kto był na jej profilu... No jeżeli ktoś się zgłosi... Hmmm... Ciekawe ile daje za odwiedzinki. Może jak jej dasz komentarz czy ocenkę to da więcej?
Biedne dziewczyny z mniejszym MN. Ta akcja jest ciekawa
Ostatnio zmieniony przez dortnana (24-11-2013 o 11h45)
Crewedka napisał
Dostałam wczoraj od jednej z użytkowniczek wiadomość, że odwiedzając jej profil otrzymam MN. Pomysłowość ludzka nie zna granic...
Zastanawiam się czy będzie jakaś świąteczna niespodzianka tak jak na Halloween np. jakaś sukienka, MM, wyprzedaż bądź Happy Hour ^^ Chcę zapolować na HH lub wyprzedaż bo mam mało MM a mam pewien komplet na oku 
Bardzo mi się podoba zmiana w sklepach, teraz dobiero jest klasa! 
Tina45 napisał
Zastanawiam się czy będzie jakaś świąteczna niespodzianka tak jak na Halloween np. jakaś sukienka, MM, wyprzedaż bądź Happy Hour ^^ Chcę zapolować na HH lub wyprzedaż bo mam mało MM a mam pewien komplet na oku
Crewedka napisał
Tina45 napisał
Sądzę, że Happy Hour na pewno będzie jeszcze pod koniec tego miesiąca, albo na początku grudnia.
/
Jak mogę szybko zarobić 50 MM, w gry już zagrałam i nie wiem czy jest może coś o czym nie wiem? 
Tamerlane zobacz sobie tutaj: //www.missfashion.pl/faq/#/faq/jak-zdoby%C4%87-miss-monety,1.htm#
Czy mi się zdaje,że Kasydy już nie ma?

O_o Wyzerowała konto?
Aria napisał
O_o Wyzerowała konto?
Wiedziałam, że kogoś brakuje w rakingu. Może usuneła?
Ostatnio zmieniony przez dortnana (25-11-2013 o 15h17)
Nie, bo jej konto jest. Tylko całkiem wyczyszczone.
Tak... właśnie przed chwilą zauważyłam. Dziwne... Ciekawe czemu to zrobiła
Może nie chcący? Coś może w ustawieniach robiła. Ale pech.