Aria napisał
Może nie chcący? Coś może w ustawieniach robiła. Ale pech.
Mam dziwne wrażenie deja vu... Czy coś identycznego nie przydarzyło się Westerplatte?
Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 308
ErinBlack napisał
Aria napisał
Mam dziwne wrażenie deja vu... Czy coś identycznego nie przydarzyło się Westerplatte?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria napisał
ErinBlack napisał
Aria napisał
Troszkę wyżej jest "wyślij miss na wakacje" może im się ręką omskła?
Ostatnio zmieniony przez Ikan (25-11-2013 o 19h51)
No to nie wiem, co się stało. Może po prostu znudziła im się gra.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
//www.missfashion.pl/faq/#/faq/kary,28.htm#
BTW lista kar została umieszczona w FAQ 
Hildee napisał
//www.missfashion.pl/faq/#/faq/kary,28.htm#
BTW lista kar została umieszczona w FAQ
Troszkę nie podoba mi się ban bez ostrzeżenia za umieszczenie plagiatu w konkursie, chyba, że będzie wszystko skopiowane od a do z i będzie dowód, że jakaś stylizacja czy pomieszczenie jest w 100% kopią. W innym przypadku dziwne by nie dać się komuś nawet wytłumaczyć. 
Spoko, to nie jest tak, że wlepiamy bana nagle za takie coś. Zwykle wtedy jest postępowanie wyjaśniające 
aha, to w porządku. Ogólnie to bardzo przydatna jest taka lista kar, proponowałabym zamieścić taką także na forum, ponieważ wiele nowych użytkowniczek (w tym tych spamujących) do FAQ niestety nie zagląda 
A to już ich problem. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. :>
Poza tym nasze nowe modki są bardzo wyrozumiałe i nie wlepiają nowym użytkowniczkom bana na dzień dobry za pytanie zadane w złym dziale, tylko kierują je tam, gdzie trzeba.

Kosia1 napisał
aha, to w porządku. Ogólnie to bardzo przydatna jest taka lista kar, proponowałabym zamieścić taką także na forum, ponieważ wiele nowych użytkowniczek (w tym tych spamujących) do FAQ niestety nie zagląda

Ostatnio zmieniony przez Ikan (25-11-2013 o 21h40)
Ikan, niby tak, ale myślę, że wysyłanie do każdej nowo zarejestrowanej osoby takiego powitalnego maila z kilkoma podstawowymi informacjami i z odnośnikiem ogólnie do FAQ nie byłoby złym pomysłem. Myślę, że osób nie rejestruje się ciągle tyle, by było to niemożliwe. No, ale nad tym niech zastanowią się administratorzy, my możemy tak sobie gdybać. 
Ikan napisał
Czy mnie oczy mylą czy w dziale Poplotkujmy o grze modką została ErinBlack? Jeśli tak to gratuluję i tradycyjnie życzę powodzenia i lekkiej roboty
Ale dalej jesteś różowa... 
Yuki18 napisał
Ale dalej jesteś różowa...
Możesz być tajną agentką 
Coż, na pewno niedługo to rozwiążą
Gratuluje ErinBlack mam nadzieje, że nie będziesz musiała się tak bardzo męczyć z nami
ErinBlack napisał
I jak mogłaś mnie wydać, liczyłam, że dłużej sobie będę działać pod przykrywką Q-Q
ale to była dla mnie taka dziwnie podejrzana anomalia, że musiałam spytać na forum ;D tylko że przez to popsułam niespodziankę, damn it
W każdym razie mam nadzieję, że do jutra błąd zostanie naprawiony i w aktualnościach pojawi się info o Twoim awansie^^ a wtedy koniec incognito
Ostatnio zmieniony przez Ikan (26-11-2013 o 00h26)
czy ktos wie czy bedzie w tym roku kalendarz adwentowy?
Kalendarz adwentowy? : o A cóż to? znaczy wiem co to, ale cóż to tu, na grze. 

Nivata to cos takiego :
http://bollywood-mangas.kazeo.com/ma-bimbo/ma-bimbo-calendrier-de-l-avent-2012,a3455975.html
Chorino ma racje ze kazdego dnia dostaje sie jakies ubranko
mam nadzieje ze w 2013 tez bedzie 
Ciekwawe... Mogło by być w tym roku, ale boje się, że nie będzie ciekwaych ubranek
Aaaa, taka zabawa! Fajne to-to, ale widzę tam ubranka z niskich lvli - to są prezenty z dostępnego asortymentu? Czy sa też specjalnie pod kalendarz rysowane?

A jakie śliczne nowe stroje średniowieczne!