Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 308

#876 25-11-2013 o 19h12

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Aria napisał

Może nie chcący? Coś może w ustawieniach robiła. Ale pech.

Mam dziwne wrażenie deja vu... Czy coś identycznego nie przydarzyło się Westerplatte?

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#877 25-11-2013 o 19h39

Miss'OK
Aria
...

ErinBlack napisał

Aria napisał

Mam dziwne wrażenie deja vu... Czy coś identycznego nie przydarzyło się Westerplatte?

Troszkę wyżej jest "wyślij miss na wakacje" może im się ręką omskła?

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#878 25-11-2013 o 19h50

Miss'Żółtodziób
...

Aria napisał

ErinBlack napisał

Aria napisał

Troszkę wyżej jest "wyślij miss na wakacje" może im się ręką omskła?

Cóż, nawet gdyby rączka zjechała ciut za nisko przy podejmowaniu decyzji to system i tak pyta:

Jesteś w trakcie resetowania (wyzerowania) gry!
Na pewno chcesz kontynuować?
Resetowanie!!! (tutaj jest możliwość wyboru poprzez kliknięcie)

więc wątpliwe jest, by stało się to przez przypadek...

Ostatnio zmieniony przez Ikan (25-11-2013 o 19h51)

#879 25-11-2013 o 19h54

Miss'OK
Aria
...

No to nie wiem, co się stało. Może po prostu znudziła im się gra.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#880 25-11-2013 o 19h59

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

//www.missfashion.pl/faq/#/faq/kary,28.htm#

BTW lista kar została umieszczona w FAQ /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#881 25-11-2013 o 20h31

Miss'Żółtodziób
...

Hildee napisał

//www.missfashion.pl/faq/#/faq/kary,28.htm#

BTW lista kar została umieszczona w FAQ /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Całkiem ciekawe i przydatne...

#882 25-11-2013 o 20h34

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Troszkę nie podoba mi się ban bez ostrzeżenia za umieszczenie plagiatu w konkursie, chyba, że będzie wszystko skopiowane od a do z i będzie dowód, że jakaś stylizacja czy pomieszczenie jest w 100% kopią. W innym przypadku dziwne by nie dać się komuś nawet wytłumaczyć. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#883 25-11-2013 o 21h01

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Spoko, to nie jest tak, że wlepiamy bana nagle za takie coś. Zwykle wtedy jest postępowanie wyjaśniające /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#884 25-11-2013 o 21h08

Miss'na całego
Kosia1
...

aha, to w porządku. Ogólnie to bardzo przydatna jest taka lista kar, proponowałabym zamieścić taką także na forum, ponieważ wiele nowych użytkowniczek (w tym tych spamujących) do FAQ niestety nie zagląda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#885 25-11-2013 o 21h34

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

A to już ich problem. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. :>
Poza tym nasze nowe modki są bardzo wyrozumiałe i nie wlepiają nowym użytkowniczkom bana na dzień dobry za pytanie zadane w złym dziale, tylko kierują je tam, gdzie trzeba.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#886 25-11-2013 o 21h36

Miss'Żółtodziób
...

Kosia1 napisał

aha, to w porządku. Ogólnie to bardzo przydatna jest taka lista kar, proponowałabym zamieścić taką także na forum, ponieważ wiele nowych użytkowniczek (w tym tych spamujących) do FAQ niestety nie zagląda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Tylko które miejsce na forum będzie najodpowiedniejsze? Najlepiej by było wysłać do każdego użytkownika jednorazowe PM z obowiązującą listą kar, wtedy chociaż byłaby gwarancja, że każdy został poinformowany, więc nie będzie zaskoczenia w przypadku bana^^
Samo pomysł listy czynów niegodnych i konsekwencji jakie za nimi płyną uważam za świetny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

EDIT: Czy mnie oczy mylą czy w dziale Poplotkujmy o grze modką została ErinBlack? Jeśli tak to gratuluję i tradycyjnie życzę powodzenia i lekkiej roboty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Ikan (25-11-2013 o 21h40)

#887 25-11-2013 o 21h45

Miss'na całego
Kosia1
...

Ikan, niby tak, ale myślę, że wysyłanie do każdej nowo zarejestrowanej osoby takiego powitalnego maila z kilkoma podstawowymi informacjami i z odnośnikiem ogólnie do FAQ nie byłoby złym pomysłem. Myślę, że osób nie rejestruje się ciągle tyle, by było to niemożliwe. No, ale nad tym niech zastanowią się administratorzy, my możemy tak sobie gdybać. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#888 25-11-2013 o 22h57

Moderator
ErinBlack
...

Ikan napisał

Czy mnie oczy mylą czy w dziale Poplotkujmy o grze modką została ErinBlack? Jeśli tak to gratuluję i tradycyjnie życzę powodzenia i lekkiej roboty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Zostałam modką ogółem, ale dzięki jakiemuś błędowi na razie czaję się tylko w tym dziale >D
I jak mogłaś mnie wydać, liczyłam, że dłużej sobie będę działać pod przykrywką Q-Q

ASK || SF

#889 25-11-2013 o 23h08

Miss'na całego
Yuki18
...

Ale dalej jesteś różowa...  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#890 25-11-2013 o 23h10

Moderator
ErinBlack
...

Yuki18 napisał

Ale dalej jesteś różowa...  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png

Jak już pisałam wina błędu, który ma być niedługo rozwiązany *chyba xD*

Najpierw tydzień czekania na skaner po tym jak dostałam propozycje bycia modką, a teraz to, nie ma co fajny mam początek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

ASK || SF

#891 25-11-2013 o 23h17

Miss'na całego
Yuki18
...

Możesz być tajną agentką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#892 25-11-2013 o 23h21

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Coż, na pewno niedługo to rozwiążą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Gratuluje ErinBlack mam nadzieje, że nie będziesz musiała się tak bardzo męczyć z nami

#893 26-11-2013 o 00h26

Miss'Żółtodziób
...

ErinBlack napisał

I jak mogłaś mnie wydać, liczyłam, że dłużej sobie będę działać pod przykrywką Q-Q

Łaa, przepraszam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png ale to była dla mnie taka dziwnie podejrzana anomalia, że musiałam spytać na forum ;D tylko że przez to popsułam niespodziankę, damn it  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.pngW każdym razie  mam nadzieję, że do jutra błąd zostanie naprawiony i w aktualnościach pojawi się info o Twoim awansie^^ a wtedy koniec incognito /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Ikan (26-11-2013 o 00h26)

#894 28-11-2013 o 17h38

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

czy ktos wie czy bedzie w tym roku kalendarz adwentowy?

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#895 29-11-2013 o 00h51

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Kalendarz adwentowy? : o A cóż to? znaczy wiem co to, ale cóż to tu, na grze. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#896 29-11-2013 o 04h58

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

nivata napisał

Kalendarz adwentowy? : o A cóż to? znaczy wiem co to, ale cóż to tu, na grze. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

O ile dobrze pamiętam, to każdego dnia wydziobując kratkę, dostaje się jakieś ubranie.

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

#897 29-11-2013 o 09h19

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

Nivata to cos takiego  :
http://bollywood-mangas.kazeo.com/ma-bimbo/ma-bimbo-calendrier-de-l-avent-2012,a3455975.html
Chorino ma racje ze kazdego dnia dostaje sie jakies ubranko  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png
mam nadzieje ze w 2013 tez bedzie  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/cool.png

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#898 29-11-2013 o 11h23

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Ciekwawe... Mogło by być w tym roku, ale boje się, że nie będzie ciekwaych ubranek

#899 29-11-2013 o 14h55

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Aaaa, taka zabawa! Fajne to-to, ale widzę tam ubranka z niskich lvli - to są prezenty z dostępnego asortymentu? Czy sa też specjalnie pod kalendarz rysowane?

#900 29-11-2013 o 15h15

Miss'wow
MariaANTONINA
...

A jakie śliczne nowe stroje średniowieczne!

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 308