Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 31 32 33 34 35 ... 308

#801 21-11-2013 o 15h54

Miss'na całego
Aeriss
...
Miejsce: Yaoiworld

Czegoś takiego mi brakowało - a mianowicie - możliwości wybrania ubrań w upragnionym kolorze bez konieczności przebijania się przez sto czy ileś stron.
Co mnie boli? Promenada gwiazd ; D
Nie mam pojęcia czy jeszcze nie dopatrzyłam, ale mimo tego pozornego uproszczenia, dzięki któremu nie muszę non stop latać do sklepu po kolejny papier, uświadomiłam sobie, że w trakcie wyprzedaży nie będę go mogła nakupować NA ZAŚ o połowę taniej :c

#802 21-11-2013 o 16h00

Miss'Żółtodziób
...

Tak.... z tymi zdjęciami to wielka szkoda, bo wyprzedaż nie da nam możliwości taniego kupienia papieru i to musiało być sprytnie obmyślone przez nich. W dodatku nie do końca podoba mi się fakt, że zdjęcia w naszym albumie są przewijane stronami. Niby mniej miejsca zajmuje to i w ogóle, ale nie ma się tej wizualnej satysfakcji, że rolujesz i widzisz sporo zdjęć zdobytych przez ciebie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
Dobrze, że chociaż MM zostały mi zwrócone za pozostały przed aktualizacją papier, bo miałam w zapasie jeszcze 8 sztuk i chyba za to ilość MM mi wzrosła.

#803 21-11-2013 o 16h02

Miss'na całego
Emelia
...
Miejsce: Mam 90 lat. Mieszkam w chatce z piernika, w wolnych chwilach zjadam niegrzeczne dzieci.

Bardzo podobają mi się zmiany, zwłaszcza to, że mogę przymierzać ubrania na mojej miss bezpośrednio w sklepie, a sam sposób kupowani jest prosty i przejrzysty. Świetnie! Zastanawiam się jednak nad pewną rzeczą... Mianowicie, o co chodzi z aparatem i kliszami? Nie pojawia mi się ich ilość, a w sklepie są niedostępne. Czyżby to był ich koniec?

Ostatnio zmieniony przez Emelia (21-11-2013 o 16h22)

#804 21-11-2013 o 16h03

Miss'całkiem całkiem
BonnieBennett
the baddest female

W sumie jedyne czego mi jeszcze brakuje, to możliwość filtrowania użytkowniczek, którym mogę rzucić wyzwanie w zależności od MN i poziomu (mówię o wyświetlaniu tylko użytkowniczek, z którymi mam równe szanse), ale to juz by było za piękne XD

https://33.media.tumblr.com/d4268c29a3c74dc7a5dea463627f3cf2/tumblr_nunkcfNan91sgqdobo1_540.gif

#805 21-11-2013 o 16h22

Miss'Żółtodziób
...

Jest dobrze  /modules/forum/img/smilies/content4.gif  Z pewnością lepiej jeżeli chodzi o łatwość zakupów, ale to fakt - niezły problem teraz z tymi zdjęciami. Nie jestem jakimś zawziętym paparazzi, ale uważam, że trudno będzie opanowywać się i nie tracić kasy na ciuchy, by inwestować w pstrykanie. Nie mniej jednak nowości graficzne na stronie, jak najbardziej na plus.

#806 21-11-2013 o 16h24

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Sklepy zrobione mistrzowsko - pogrupowane, graficznie estetyczne, w końcu to jakoś wygląda. Dla mnie ta zmiana jest świetna i bardzo mi się podoba - zwłaszcza sugestia całego kompletu po najechaniu np na kieckę, od razu widać, co składa się na zestaw! Czadowo. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No i przymierzanie na własnej miss, a nie na tym ohydnym manekinie! <3

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#807 21-11-2013 o 16h40

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

tak z tymi sklepami to rewelacyjny pomysł. Wkońcu zobacze ciuszki na mojej miss a nie na manekinie. To ułatwia kupowanie. Z papierkami to się do tego przyzwyczaimy. Najbardziej co mnie boli to to, że nie ma czegoś takiego by można było łatwo wyszukać inną użytkowniczkę. No i liczyłam na nową wycieczkę. Wracam podziwiać nowości

#808 21-11-2013 o 16h51

Miss'Żółtodziób
...

To co zrobili ze sklepami przerosło moje oczekiwania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W końcu przejrzystość i, co ważniejsze, możliwość obejrzenia ciuszka bezpośrednio na miss, bez kupowania na chybił trafił /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I możliwość wyboru koloru zamiast przewijania kilku stron tej samej rzeczy w różnej kolorystyce:) Yay /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Fakt, przydałaby się taka wyszukiwarka użytkowniczek po nicku i jeszcze możliwość przymiarki fryzury wraz z wcześniej wybranym nakryciem głowy u fryzjera - zawsze mam z tym problem, czy aby na pewno fryzura będzie się komponować z np. kapeluszem, czy nie będzie wystawać? Hah, i ciekawa jestem kiedy przejdzie mi nawyk naduszania na zakładkę miasto w celu wyświetlenia jego zawartości, pomimo rozwijającego się menu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ot, taki mały szkopuł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Niemniej takie zmiany cieszą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#809 21-11-2013 o 16h59

Miss'Żółtodziób
...

Albo mi się wydaje, albo mamy na legalu dostęp do akcesoriów dekoracyjnych z wycieczek (O.o) I'm so happy!!!

#810 21-11-2013 o 17h09

Miss'Żółtodziób
...

Dodam jeszcze, że trochę można się pogubić przy kategoriach w supermarkecie, bo są pomieszane jedzenie do mieszkania z rzeczami do jedzeniem dla miss, ale można rozróżnić po palecie kolorów przy tych do mieszkania.

#811 21-11-2013 o 17h17

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Świetne zmiany  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zwłaszcza to, że można przymierzać na miss rzeczy z różnych kategorii i w różnych kolorach. Dzięki temu unikniemy wielu zbędnych wydatków...

#812 21-11-2013 o 18h31

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

zmiany są naprawdę ogromne i robią wrażenie../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ja jestem zadowolona, super to wygląda i jest wygodne;)

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#813 21-11-2013 o 18h41

Miss'OK
Aria
...

Nie wiem, czy to błąd dziewczyny, ale coś dziwnego się stało. Mam w "zapasie" jedzenia rzeczy, których nie kupowałam! Kielich Halloween, butelka halloween, kluski na parze i 73 misy z owocami. Skąd to się tam wzięło?

Ostatnio zmieniony przez Aria (21-11-2013 o 18h41)

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#814 21-11-2013 o 18h54

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Aria też tak mam. Kiedyś to wszystko było jako ozdoba, na przykład misa z owocami..

Edit: na plaży mam same precelki zamiast akcesoriów..

Ostatnio zmieniony przez Motionell (21-11-2013 o 18h57)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#815 21-11-2013 o 19h00

Miss'Żółtodziób
...

Aria, Wygląda mi to na bug, bo czy kupowałabyś aż 73 misy z owocami? Swoją drogą czy jest w ogóle możliwość zakupu aż tylu? Nie przypominam sobie by w którejkolwiek misji nagrodą były misy z owocami, a już zwłaszcza 73 ^^  można by sądzić, że to giftypo halloween, ale co wobec tego w tym zestawieniu robią kluski na parze, które są z Chin...?

EDIT: No proszę, ja miałam aż jedną misę z owocami, a teraz nie mogę jej u siebie znaleźć.

Ostatnio zmieniony przez Ikan (21-11-2013 o 19h13)

#816 21-11-2013 o 19h14

Miss'Żółtodziób
...

To samo. Mi to wygląda na jedzenie, które kupowałyśmy do mieszkania i teraz jest też w składzie tych do jedzenia dla miss. Sprawdźcie to, bo to jest dokładnie to co kupowałam w sklepie meblowym.

#817 21-11-2013 o 19h20

Miss'nieobczajona
Maniuśka
...
Miejsce: Kleryków

Widzę, że nie tylko ja zdziwiłam się dziwnymi rzeczami w zapasie jedzenia. A jeszcze bardziej zdziwiło mnie, że w przedmiotach użytkowych w biurze mam kupę kociego żarcia... Jedzenie do ozdoby mieszkania można teraz używać jako normalnie jedzenie dla miss i jednocześnie to, co było kiedyś tylko w spiżarni można postawić sobie w mieszkaniu. Tak samo z przedmiotami łazienkowymi, które były wcześniej do ozdoby: szampon, mydelniczka etc. Na przykład przy kielichu Halloween mam: Głód : -1, Waga : +0.3, Samopoczucie : +35
Za to dziwaczne rzeczy stały mi się z plażą O.o Miałam tam zamek z piasku, żółwia i coś jeszcze, a teraz mam dwie ściany i jakiś kwiatek doniczkowy...

Aria , nie kupowałaś kiedyś tych klusków w ogromnej ilości, żeby zaliczyć w Chinach misję z wymaganą liczbą przedmiotów z Ikelandu?

#818 21-11-2013 o 19h28

Miss'Żółtodziób
...

Hahahahaha! xD
U mnie natomiast na plaży są porozrzucane meble i akcesoria z kursu piekarki. Do tego jakaś tapeta. Trochę szkoda, że muszę ją urządzać jeszcze raz. xD
Z drugiej strony nie wiem czy jak nie zjemy tych dodatkowych rzeczy, to czy będziemy mieć je jeszcze w mieszkaniu. Ktoś może sprawdzał?

#819 21-11-2013 o 19h32

Miss'na całego
Yuki18
...

U mnie tak samo! Mam nawet okno zamiast leżaka xD
Nie wiem czy mam urządzać się na nowo (przedmioty ładują się już później jako normalne) czy może naprawią ten bug.

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#820 21-11-2013 o 19h35

Miss'nieobczajona
Maniuśka
...
Miejsce: Kleryków

Misa, przedmioty znikają po zjedzeniu, sprawdziłam na tym kielichu. Za to niezjedzone można nadal ustawiać sobie w mieszkaniu.

Chyba już wiem, skąd te problemy z plażą. To jest prawdopodobnie spowodowane jakimiś zmianami w numerach identyfikacyjnych poszczególnych przedmiotów. Kiedyś nie można było używać przedmiotów z plaży do mieszkania, a teraz zauważyłam, że wprowadzono taką możliwość. Bardzo możliwe, że przeniesiono te plażowe ozdoby do jakiegoś wspólnego katalogu, gdzie pozmieniały się ich numerki i stąd te wariactwa. Ale to tylko moja teoria, na sto procent pewna nie jestem, bo nie wiem w jaki sposób są porządkowane pliki gry. W każdym razie ja zabieram te ściany z plaży xD

EDIT
A faktycznie, wybacz Aria, niedkoładnie przeczytałam ^^'

Ostatnio zmieniony przez Maniuśka (21-11-2013 o 19h52)

#821 21-11-2013 o 19h39

Miss'OK
Aria
...

Maniuśka napisał

Widzę, że nie tylko ja zdziwiłam się dziwnymi rzeczami w zapasie jedzenia. A jeszcze bardziej zdziwiło mnie, że w przedmiotach użytkowych w biurze mam kupę kociego żarcia... Jedzenie do ozdoby mieszkania można teraz używać jako normalnie jedzenie dla miss i jednocześnie to, co było kiedyś tylko w spiżarni można postawić sobie w mieszkaniu. Tak samo z przedmiotami łazienkowymi, które były wcześniej do ozdoby: szampon, mydelniczka etc. Na przykład przy kielichu Halloween mam: Głód : -1, Waga : +0.3, Samopoczucie : +35
Za to dziwaczne rzeczy stały mi się z plażą O.o Miałam tam zamek z piasku, żółwia i coś jeszcze, a teraz mam dwie ściany i jakiś kwiatek doniczkowy...

Aria , nie kupowałaś kiedyś tych klusków w ogromnej ilości, żeby zaliczyć w Chinach misję z wymaganą liczbą przedmiotów z Ikelandu?

Ale kluski był tylko jedne, mis z owocami 73. Po prostu nagle to co było dekoracją, stało się jedzeniem.

#822 21-11-2013 o 20h01

Miss'na całego
Yuki18
...

...i to co było jedzeniem, stało się dekoracją /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Wprost nie mogłam się powstrzymać aby na późną kolację podać stek z frytkami x)

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#823 21-11-2013 o 20h14

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Nine coś wpominała, że ma nadzieje, że nie będą bugi po aktualizacji. Możliwe, że to przez to tak się dzieje. Trzeba to zgłosić

#824 21-11-2013 o 20h15

Miss'OK
Aria
...

A może tak ma być?

#825 21-11-2013 o 20h26

Miss'Żółtodziób
...

Wszystko może się zdarzyć po aktualizacji a bugi są normą w tej sprawie. Jeśli są jakieś duże zmiany to występuje jakieś ryzyko tworzenia się nowych bugów. Na Cromimi była jakiś miesiąc temu i było tego o wiele więcej. Można było zwariować.

Strony : 1 ... 31 32 33 34 35 ... 308