Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 308

#826 21-11-2013 o 20h37

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Ale Misa z owocami niweluje głód,więc może to jakaś zmiana ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#827 21-11-2013 o 20h41

Miss'OK
Aria
...

Motionell napisał

Ale Misa z owocami niweluje głód,więc może to jakaś zmiana ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Misa, dasz się zjeść? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#828 21-11-2013 o 20h42

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Ojojoj, przypadkowo caps /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Oczywiście misa*

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#829 21-11-2013 o 20h44

Miss'OK
Aria
...

Ja wiem, ale jednak, to tak fajnie wyszło, że nie mogłam się powstrzymać.

#830 21-11-2013 o 20h45

Miss'Żółtodziób
...

Zabawne, niezrównanie zabawne. x3
Zjeść mnie nie można, bo przynoszę niestrawność, ale polecam szafkę łazienkową i żakiet nazwane moim nickiem. x3

Plus jeszcze jedno: Teraz pierwsze karty ubrań w szafie wypełnia to co ostatnio kupiliście a nie to co jest najnowsze w sklepie.

Ostatnio zmieniony przez Misa (21-11-2013 o 20h51)

#831 21-11-2013 o 20h56

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

ooo... to ułatwi szukanie po szafie kupionych ciuszków

Ostatnio zmieniony przez dortnana (21-11-2013 o 20h56)

#832 21-11-2013 o 21h06

Miss'OK
Aria
...

Ok... nie zapisują mi się warstwy. Komuś jeszcze?

#833 21-11-2013 o 21h23

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Ja nie mam żadnej karty w szafie z kupionymi rzeczami  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#834 21-11-2013 o 21h25

Miss'Żółtodziób
...

Mam tu jeszcze jeden bug. Rolowanie stron w albumie ze zdjęciami powoduje odświeżanie strony ze zdjęciami. Nie mogę przejść np. do 1 karty, bo od razu mi odskakuje ta strona.

#835 21-11-2013 o 21h30

Miss'Żółtodziób
...

Aria napisał

Ok... nie zapisują mi się warstwy. Komuś jeszcze?

Tzn? Chodzi Ci o kombinowanie w kodzie? Mi działa, ale generalnie czasami sprawia problemy i niektóre "kombinacje" się nie chcą zapisać, trzeba szukać innego rozwiązania.

Ostatnio zmieniony przez dyokira (21-11-2013 o 21h31)

#836 21-11-2013 o 21h31

Miss'OK
Aria
...

mi się albo niby zapisuje, ale nie wyświetla, albo pojawia się komunikat, że część ubrania nie została zakupiona -_-

#837 21-11-2013 o 21h40

Miss'Żółtodziób
...

Aria napisał

mi się albo niby zapisuje, ale nie wyświetla, albo pojawia się komunikat, że część ubrania nie została zakupiona -_-

Też tak miałam, jeszcze przed aktualizacją gry. Dlatego szukaj innej rzeczy, którą możesz "podmienić". Jeśli zależy Ci na złożonej stylizacji to niestety, trzeba sporo się pobawić, ja np musiałam zamieniać często np rękawiczki z naszyjnikiem, naszyjnik z paskiem, a pasek ze spódnicą etc etc, żeby osiągnąć efekt, na którym mi zależało, bo inaczej wyskakiwał błąd  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

A tak w ogóle to szkoda, że gra nie oferuje możliwości sprzedawania ciuchów innym użytkowniczkom, bo większości nie zakładam na moją miss (bo są z gwiazd lub z złym kolorze), a i MM czasami by się przydały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez dyokira (21-11-2013 o 21h44)

#838 21-11-2013 o 21h48

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

dyokira napisał

Aria napisał

Też tak miałam, jeszcze przed aktualizacją gry. Dlatego szukaj innej rzeczy, którą możesz "podmienić". Jeśli zależy Ci na złożonej stylizacji to niestety, trzeba sporo się pobawić, ja np musiałam zamieniać często np rękawiczki z naszyjnikiem, naszyjnik z paskiem, a pasek ze spódnicą etc etc, żeby osiągnąć efekt, na którym mi zależało, bo inaczej wyskakiwał błąd  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

A tak w ogóle to szkoda, że gra nie oferuje możliwości sprzedawania ciuchów innym użytkowniczkom, bo większości nie zakładam na moją miss (bo są z gwiazd lub z złym kolorze), a i MM czasami by się przydały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Szkoda... Ale wtedy gra by nie zarabiała.

Aria aż sama sprawdziłąm czy kody działają. Choć sama nie lubię używać kodów to nigdy nie miałam z tym problem. Teraz też nie mam. Sądzę, że musisz zrobić tak jak mówi dyokira. Pokobinować albo poczekać może coś się zmieni

#839 21-11-2013 o 21h50

Miss'OK
Aria
...

Już to rozgryzłyśmy. Po prostu nie wszystko teraz da się podstawić pod wszystko.

Ostatnio zmieniony przez Aria (21-11-2013 o 21h51)

#840 21-11-2013 o 21h54

Miss'Żółtodziób
...

U mnie jedynym problemem z kodami było to, że jeśli coś przypiszę do ubrań, to zapisze, ale moja miss w prawym górnym rogu gry znika. Jeśli natomiast upchnę to do akcesoriów znajdujących się z brzegu, to działa. Dziś natomiast udało mi się zapisać różę w pierścionkach, więc chyba coś tu jeszcze działa (oczywiście zmylił mnie komunikat, oznaczający, że mam już za dużo zapisanych strojów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png).

#841 21-11-2013 o 23h01

Miss'towarzyska
YooSti

YooSti napisał

Ja nie mam żadnej karty w szafie z kupionymi rzeczami  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Ja nie uzyskałam odpowiedzi,o jaką kartę chodzi

#842 21-11-2013 o 23h05

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Yoosti, chodzi o zakładki "spódnici", "sukienki" i tak dalej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Misa mówi o tym, że jak kupisz jakąś rzecz, to ona nie pojawia się gdzieś w środku szafy, ale zaraz z samego początku. Najnowsze są pierwsze.

tak sądzę, ze o to chodzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#843 21-11-2013 o 23h06

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

YooSti napisał

YooSti napisał

Ja nie uzyskałam odpowiedzi,o jaką kartę chodzi

To nie chodzi o nowe karty, Misa nazwała to nowe obrazki z ciuszkami ... jak coś teraz kupisz to jest na samym początku
np. kupiłam kapelusz, który wcześniej w innych kolorach był na 6 stronie, a teraz jest na pierwszej i jako pierwsza pozycja. Myślę, że jakoś mnie zrozumiałaś.

Edit: Jej, tym razem się spóźniłam z odpowiedzią xd Ale to samo miałyśmy na myśli Hildee ^^

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (21-11-2013 o 23h08)

#844 21-11-2013 o 23h10

Miss'Żółtodziób
...

Tak właśnie. Pierwsze karty, które były zapełniane kupionymi nowościami z gry, są teraz zapełniane tym co ostatnio kupiłaś. Nieważne czy to coś jest już w sklepie już stare czy nowe.

#845 21-11-2013 o 23h12

Miss'OK
Aria
...

Jak dla mnie, to wada. Okay, jak tylko kupisz daną rzecz, to spoko, bo masz ją pod ręką. Ale co potem? Jednak wole jak się nazwami dopasowane. Bałagan się zrobi.

#846 21-11-2013 o 23h13

Miss'towarzyska
YooSti

Ani w szafie ani u nine nie mam nowości,dzisiaj się obkupiłam w kilka rzeczy i rzdne nowości mi nie wyskoczyły.
U nine pojawiają mi się sukienki z nowości  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png (ostatnio czyściłam ciasteczka)

#847 21-11-2013 o 23h16

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

Ani w szafie ani u nine nie mam nowości,dzisiaj się obkupiłam w kilka rzeczy i rzdne nowości mi nie wyskoczyły.
U nine pojawiają mi się sukienki z nowości  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png (ostatnio czyściłam ciasteczka)

Jeśli mówisz wciąż o tym samym, to chodziło o przypadkowe ciuchy jakie teraz kupisz. W szafie będą na samym początku listy z ubraniami. Kupiłam dziś buty wróżki, które są jednymi z pierwszych ubrań w grze a pojawiły mi się na początku listy w mojej szafie.

Ostatnio zmieniony przez Misa (21-11-2013 o 23h19)

#848 21-11-2013 o 23h30

Miss'towarzyska
YooSti

A  już rozumie,myślałam że się pojawiają automatycznie jak klikniesz na szafe. Moje nie dopatrzenie (jak to mówią Polak uczy się na błędach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png)

#849 22-11-2013 o 16h42

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Nie macie wrażenia, że odkąd wszedł wygload sklepów to tło w szafie jest strasznie rozmazane? Tak jakby jego jakość spadła dwukrotnie O_O Piksele -,-'

#850 22-11-2013 o 16h48

Miss'OK
Aria
...

Mi się wydaje odwrotnie, że jakość grafiki się polepszyła.

Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 308