Ale Misa z owocami niweluje głód,więc może to jakaś zmiana ? 
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 308
Motionell napisał
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ojojoj, przypadkowo caps 
Oczywiście misa*
Ja wiem, ale jednak, to tak fajnie wyszło, że nie mogłam się powstrzymać.
Zabawne, niezrównanie zabawne. x3
Zjeść mnie nie można, bo przynoszę niestrawność, ale polecam szafkę łazienkową i żakiet nazwane moim nickiem. x3
Plus jeszcze jedno: Teraz pierwsze karty ubrań w szafie wypełnia to co ostatnio kupiliście a nie to co jest najnowsze w sklepie.
Ostatnio zmieniony przez Misa (21-11-2013 o 20h51)
ooo... to ułatwi szukanie po szafie kupionych ciuszków
Ostatnio zmieniony przez dortnana (21-11-2013 o 20h56)
Ok... nie zapisują mi się warstwy. Komuś jeszcze?
Ja nie mam żadnej karty w szafie z kupionymi rzeczami 

Mam tu jeszcze jeden bug. Rolowanie stron w albumie ze zdjęciami powoduje odświeżanie strony ze zdjęciami. Nie mogę przejść np. do 1 karty, bo od razu mi odskakuje ta strona.
Aria napisał
Ok... nie zapisują mi się warstwy. Komuś jeszcze?
Ostatnio zmieniony przez dyokira (21-11-2013 o 21h31)
mi się albo niby zapisuje, ale nie wyświetla, albo pojawia się komunikat, że część ubrania nie została zakupiona -_-
Aria napisał
mi się albo niby zapisuje, ale nie wyświetla, albo pojawia się komunikat, że część ubrania nie została zakupiona -_-

Ostatnio zmieniony przez dyokira (21-11-2013 o 21h44)
dyokira napisał
Aria napisał
Też tak miałam, jeszcze przed aktualizacją gry. Dlatego szukaj innej rzeczy, którą możesz "podmienić". Jeśli zależy Ci na złożonej stylizacji to niestety, trzeba sporo się pobawić, ja np musiałam zamieniać często np rękawiczki z naszyjnikiem, naszyjnik z paskiem, a pasek ze spódnicą etc etc, żeby osiągnąć efekt, na którym mi zależało, bo inaczej wyskakiwał błąd
A tak w ogóle to szkoda, że gra nie oferuje możliwości sprzedawania ciuchów innym użytkowniczkom, bo większości nie zakładam na moją miss (bo są z gwiazd lub z złym kolorze), a i MM czasami by się przydały
Już to rozgryzłyśmy. Po prostu nie wszystko teraz da się podstawić pod wszystko.
Ostatnio zmieniony przez Aria (21-11-2013 o 21h51)
U mnie jedynym problemem z kodami było to, że jeśli coś przypiszę do ubrań, to zapisze, ale moja miss w prawym górnym rogu gry znika. Jeśli natomiast upchnę to do akcesoriów znajdujących się z brzegu, to działa. Dziś natomiast udało mi się zapisać różę w pierścionkach, więc chyba coś tu jeszcze działa (oczywiście zmylił mnie komunikat, oznaczający, że mam już za dużo zapisanych strojów
).
YooSti napisał

Yoosti, chodzi o zakładki "spódnici", "sukienki" i tak dalej
Misa mówi o tym, że jak kupisz jakąś rzecz, to ona nie pojawia się gdzieś w środku szafy, ale zaraz z samego początku. Najnowsze są pierwsze.
tak sądzę, ze o to chodzi 
YooSti napisał
YooSti napisał
Ja nie uzyskałam odpowiedzi,o jaką kartę chodzi
Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (21-11-2013 o 23h08)
Tak właśnie. Pierwsze karty, które były zapełniane kupionymi nowościami z gry, są teraz zapełniane tym co ostatnio kupiłaś. Nieważne czy to coś jest już w sklepie już stare czy nowe.
Jak dla mnie, to wada. Okay, jak tylko kupisz daną rzecz, to spoko, bo masz ją pod ręką. Ale co potem? Jednak wole jak się nazwami dopasowane. Bałagan się zrobi.
Ani w szafie ani u nine nie mam nowości,dzisiaj się obkupiłam w kilka rzeczy i rzdne nowości mi nie wyskoczyły.
U nine pojawiają mi się sukienki z nowości
(ostatnio czyściłam ciasteczka)

YooSti napisał
Ani w szafie ani u nine nie mam nowości,dzisiaj się obkupiłam w kilka rzeczy i rzdne nowości mi nie wyskoczyły.
U nine pojawiają mi się sukienki z nowości(ostatnio czyściłam ciasteczka)
Ostatnio zmieniony przez Misa (21-11-2013 o 23h19)
A już rozumie,myślałam że się pojawiają automatycznie jak klikniesz na szafe. Moje nie dopatrzenie (jak to mówią Polak uczy się na błędach
)

Nie macie wrażenia, że odkąd wszedł wygload sklepów to tło w szafie jest strasznie rozmazane? Tak jakby jego jakość spadła dwukrotnie O_O Piksele -,-'
Mi się wydaje odwrotnie, że jakość grafiki się polepszyła.