Taka średniowieczna Anglia trochę.
Ten od 36 poziomu jest świetny.

Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 308
Taka średniowieczna Anglia trochę.
Ten od 36 poziomu jest świetny.

Zgadzam się z Wami dziewczyny. Jedno słowo - bjutiful *.* Tylko ta torebka to mi bardziej na książkę wygląda, ale co ja tam wiem ^^'
Bo to jest książka, tak myślę.
Albo bardzo dobrze imitująca książkę torebka. xd U Nine się zdarzały takie nazwowe faile już, np. bluzka muskaryna zamiast kapelusza. 

MariaANTONINA i Nivita - Świetnie zgrały się wasze sygnaturki MLP 
A co do strojów... Cudowne, choć pewnie nie wykorzystam ich za bardzo. Mimo wszystko prześliczne.
Rosette - witaj po wygnaniu! 

O, zmierzyłam się już z odpisaniem na komentarze, całym działem aktualności, wpadam na jeden z moich ulubionych wątków- i niespodzianka
dziękuję Niv.
Szybko nadrabiając stracone rozmowy: Nowe sklepy wyglądają świetnie. Porządnie. Nareszcie zamiast 300 zakładek z bluzkami przeglądam 35- oszczędność czasu, klikania i w ogóle aż się chce wydawać MM. Dostrzegłam kilka ciuszków, na które nie zwróciłam uwagi przez poprzedni, paskudny, szary manekin, a które mnie zachwyciły, gdy obejrzałam je na mojej lalce. No i w końcu sortowanie cenami, a nawet kolorami i tagami!
Jedyne co mnie troszkę zraziło, to niektóre tła w zakładce z nowościami. Kilka z nich jest dla mnie zbyt przeładowanych i jaskrawych, co skutecznie odwraca moją uwagę od samych strojów i rozprasza, IMHO niepotrzebnie.
Nie podoba mi się natomiast, co sie porobiło z szafą- ubrania nie sortują się wedle daty dodania do gry, ale wedle daty kupienia. Ledwie kupiłam kilkanaście rzeczy, a już zrobił się zniechęcający bałagan. Teraz odwrotnie, przeglądanie sklepu to przyjemność, a już niedługo przebieranie to katorga w szafie.
No i dwa najnowsze zestawy, rodem ze średniowiecza- wspaniałe. Bardzo mi się podobają, oraz ich stonowane barwy.

wiadomo kiedy pojawią się nowe gwiazdy w promenadzie?
A mają pojawić się nowe?
Myślę, że nie ma sensu im robić nowych aż do gwiazdki, bo jak co roku prócz poprzednich specjalnych gwiazd, zapewne mają zamiar pokazać nowe gwiazdkowe z tego roku, tak jak to było w przypadku Halloween.
Ale z tego co widzę w aktualnościach, co jakiś czas ot tak dają nowe?
Od czasu do czasu pojawiają i nowe gwiazdy, które nie są związane z jakimś konkretnym wydarzeniem, ale osobiście sądzę że teraz, jeśli już jakieś gwiazdy się pojawią nastąpi to podczas eventu Bożonarodzeniowego 
Co jest całkiem logicznym wyjaśnieniem czemu ostatnio nie ma u mnie żadnych gwiazd XD
Właściwie to nie wiadomo mniej więcej kiedy event bożonarodzeniowy się zacznie? Jak to wyglądało we francuskiej wersji w zeszłym roku? 
Ale fajny Kalendarz Adwentowy! 
Tina45 napisał
Penelop napisał
Tina45 napisał
Tak cudowny taki,że wybrałam prezent on sie nie otworzył po czym kalendarz znikną i nie ma nic żeby otworzyć go z powrotem... po prostu pięknie ;/
Napisz do supportu koniecznie z tym problemem!

Miałam podobnie, ale wylogowałam się i kalendarz pojawił się ponownie i bez problemu wybrałam prezent 
Penelop napisał
Tina45 napisał
Tak cudowny taki,że wybrałam prezent on sie nie otworzył po czym kalendarz znikną i nie ma nic żeby otworzyć go z powrotem... po prostu pięknie ;/
Grrr to nie fair. Musiałem opalić miss i nie mam jak jej wybielić aż do jutra....
W ogóle Rosette, cieszę się, że już z nami jesteś, jakoś mi umknęła Twoja wiadomość w tym temacie! Super, że ban Ci się już skończył.
<3

Orientuje się może ktoś, czy tak jak w przypadku Halloween, jest coś w stylu wyborów miss świąt?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria, miałam właśnie o to zapytać... Mnie też to ciekawi, czekam na notkę o Bożym Narodzeniu na blogu, ale wątpię, by były takie wybory. Cóż, dołączam się do pytania.
Z tego co pamiętam, to tylko na halloween była taka dodatkowa atrakcja, ale dla pewności mogę sprawdzić co było w ostatnie święta.
Nie widzę nic z okresu świąt prócz nowości w sklepach.
Ostatnio zmieniony przez Masakra (03-12-2013 o 15h29)
Wiecie może od kiedy jest dostępne Świąteczne Miasteczko?
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (03-12-2013 o 16h32)
KimDallas napisał
Wiecie może od kiedy jest dostępne Świąteczne Miasteczko?

Na pewno będzie, ale chyba jeszcze nie pojawiła się oficjalna data rozpoczęcia