Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 223 224 225 226 227 ... 308

#5601 18-04-2017 o 22h15

Miss'na całego
Kharanne
Trust in dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Miejsce: Błąkam się po Trójmieście

ellixp to ja od siebie dodam, że mój aktualny zysk to 2 620 MM i 6 180 MN (czyli kasowo wcale nie tak daleko od eufrozyma /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png ). Ale, ale... jak masz cierpliwość do gier, to i możesz swój budżet podwyższyć o około 200 MM dziennie - na dłuższą metę robi to różnicę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A co do zbierania "magicznych dużych sum"? Cóż... po prostu ich się tak nie wydaje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Iremi, ja jeszcze pamiętam czasy, jak sposób na kupowanie poza eventami działał i się jeszcze przeliczało ile na promocje trzeba uzbierać, żeby podczas eventów misje się przyjemniej przechodziło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png A teraz to to wszystko popsuli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Ostatnio zmieniony przez Kharanne (18-04-2017 o 22h24)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/105/gd/83475.jpg

#5602 19-04-2017 o 10h00

Miss'wow
agatkaa91
Każdy ma swoje zdanie. Ja również.

Ja jeszcze przeliczam do eventów MM, jestem na 94 lvl więc niestety /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Teraz też nie kupuję ubrań, a jak już kupię to wybieram w miarę tanie i mam ubiór na długi czas /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Jak znowu przyjdzie KH czy potem ŚK to w końcu muszę mieć MM aby przejść misje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#5603 19-04-2017 o 11h41

Miss'całkiem całkiem
(ノ◕ヮ◕)ノ

Tak mnie pochłonęły wielkanocne gwiazdy, że zapomniałam o steampunku, zostało mi 3k MM, znowu nie poszaleję. ^^

#5604 19-04-2017 o 12h05

Miss'wtajemniczona
Dessdemona
I'm so UGLY, that's ok 'cause so are YOU.
Miejsce: War-saw

Ja się spłukałam na wielkanocnych gwiazdach. Czego się nie robi dla MN... ech.

#5605 19-04-2017 o 16h43

Miss'wow
ellixp
.

Ja na szczęście w najbliższym czasie nie będę potrzebowała MN, bo zerknęłam na spis misji i na jakiś czas mi tyle w zupełności starczy, więc pozwoliłam sobie nie robić zdjęć brzydszym gwiazdom /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png W końcu się obkupię na Steampunku :3

''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."

#5606 19-04-2017 o 18h33

Miss'wow
agatkaa91

Ja mam nadzieję, że do czasu pojawienia się Steampunk jeszcze trochę nazbieram MM /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#5607 19-04-2017 o 19h53

Miss'całkiem całkiem
Maissie
❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅ ❅
Miejsce:

Jejciu, to wychodzi raptem 460MM różnicy pomiędzy moim levelem a ostatnim.Myślałam, że trochę więcej się zarabia  /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif

#5608 20-04-2017 o 10h21

Miss'wow
agatkaa91

Ale jednak czuć różnicę jak się dostaje więcej MM z każdym wyższym lvl /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#5609 20-04-2017 o 10h41

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Czuć różnicę, bo nie musisz tyle wydawać. Kiedy łapiesz 10k w 4 dni i nic z tego nie potrzebujesz np. żeby przejść misje albo cyknąć zdjęcie gwieździe (bo powoli zaczynasz mieć już wszystkie), to MM same się zaczynają zbierać. Wydatek może się pojawić, kiedy chcesz zmienić stylizację albo pojawi się event – no ale co to za wydatek? Styli te najdroższe zazwyczaj oscylują koło 10k, jak zaszalejesz to może 20k się uda wydać. Czyli maksymalnie 8 dni zbierania. Event? Beemoov standardowo daje koszt przejścia ok. 40k, więc dwa tygodnie i cię stać. Jak masz zaległe gwiazdy i misje w wycieczce to góra miesiąc przygotowań i możesz na luzie mieć wszystko.

Ja od kilku miesięcy nie zmieniłam stylizacji, bo zwyczajnie mi się nie chce, więc oprócz eventów nie mam żadnych wydatków. Więc MM się kumulują i jestem bogata x"D

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (20-04-2017 o 10h42)

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#5610 20-04-2017 o 11h09

Miss'na całego
Pythia
...

Do tych kosztów trzeba jeszcze doliczyć ubrania eventowe, chociaż to zależy ile kto wydaje, może to być 40k albo i 400k. U mnie eventy to ok. 250k (nowe misje, nowe gwiazdy, i ewentualnie zaległe, i ubrania). Na ubrania wydaję zdecydowanie najwięcej, zwłaszcza teraz jak już nie ma możliwości kupowania poza eventami, staram się kupować wszystko, co może mi się kiedyś przydać i we wszystkich, chociaż i tak ostatecznie okazuje się, że nie kupiłam czegoś, czego potrzebuję do stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Jeśli chodzi o Steampunk, to mam ogromne zaległości ubraniowe, nigdy nie robiłam większych zakupów, bo zawsze oszczędzałam w tym czasie na Halloween albo coś innego, i myślałam, że najwyżej zrobię zakupy poza eventem... Na szczęście ubrań steampunkowych jest zdecydowanie mniej niż w KH czy KŚ ^^

#5611 20-04-2017 o 12h02

Miss'wow
agatkaa91

Ja niestety odkładam MM jeszcze bo mam lvl do przejścia. Ale pamiętam, że na KH zbierałam miesiąc MM a i tak nie udało mi się zrobić wszystkim gwiazdom zdjęć i kupić ubranek, już nie wspomnę o misjach, że nie przeszłam. Potem była KŚ, tutaj też zbierałam i też jednak kasy brak. Z misjami mam zaległości, może jak zacisnę pas to chociaż na KŚ dozbieram bo jest dla mniej fajniejsza niż KH /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#5612 20-04-2017 o 12h17

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

Ja się staram zbierać jak najwięcej hajsu, potem doładowuje (bo są bonusy <3} tak do 300k w czasie wycieczek. Ze steampunkiem jestem na bieżąco więc ze 100-150k będę potrzebować jeśli dojdą nowe misje i gwiazdy, no i oczywiście żeby się obkupić w butiku xD.

#5613 20-04-2017 o 13h23

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Jej, to będzie pierwszy raz, kiedy podczas SC będę mogła totalnie zaszaleć- mam szczery zamiar spłukać się do zera xD A jeszcze w zeszłym roku robiłam wyliczanki, ile mogę wydać, żeby mi zostało na KH (i w ostateczności nie kupiłam prawie nic, bo zdaje się że to wtedy zabrali możliwość kupowania poza eventami ;_; ). Ale tym razem - na misje już nie zbieram, a potem do kolejnego wydarzenia będzie masa czasu, więęęęc... żegnajcie, hajsy! ^^

Pythia, też tak mam ;_; kupuję jedną rzecz w kilku odcieniach, bo któryś na pewno się przyda, a potem jak przychodzi co do czego to okazuje się, że tego najbardziej przydatnego koloru nie mam. Smuteczek. Ale z drugiej strony jest to jakaś przyjemność: wertowanie wszystkich ciuszków u Nine w poszukiwaniu czegoś, czym można zastąpić ten ciuszek, którego się nie ma... Bez tego byłoby tak jakoś... za prosto. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

A korzystając z okazji, że już się odzywam na forum - kto jeszcze ma ból tyłka o wielkanocny event?... No nie powiem, spoko pomysł to zbieranie jajców, a potem jeszcze długopisów, ale... nie wydaje się Wam, że robi się to trochę nudne? Mogliby wreszcie wysilić się na coś nowego. Na Syfie Beemoov zrobiło całkiem spoko gierkę, a tutaj jak zwykle to samo, no ile można... Mam wrażenie, że ostatnimi czasy coś nie chce im się starać i lecą na łatwiznę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#5614 20-04-2017 o 13h53

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Byłoby miło gdyby zaczęli nas słuchać i naprawiać bugi.
Jestem optymistką, ale nie śmiem marzyć o lepszych eventach, ale kto wie? ^^
Mogliby coś lepszego zrobić, bo teraz to tylko nazbierać hajsy, wydać hajsy ;-;
Mogłoby być coś ciekawszego, ale jestem sceptyczna.

https://discord.gg/XyTtcas

#5615 20-04-2017 o 14h37

Miss'całkiem całkiem
lapin
...

Mnie już się nudzą pisanki... najlepsze, że można je zebrać w jeden dzień;p W poniedziałek (wtorek?) przypomniało mi się, że może wejdę na francuską wersję i zobaczę, co jest za 5 jajek, a tam... były wszędzie, jakby czekały niekliknięte udało mi się zebrać 19 i dostać te bardzo piękne dodatki. Nie wiem, czy to błąd, czy tak po prostu się robi.
Mam poziom 77 i dostaję 2300MM dziennie, udało mi się uzbierać jakieś 40k i złapałam kilka nowych gwiazd, kupiłam coś z butiku i... pustka na koncie, a wydawało mi się, że mam dużo... i tylu rzeczy mi jeszcze brakowało/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Dużo zależy od misji, jak się trafią jakieś drogie zestawy do kupienia, czy nowa praca (zwykle biorę opcję natychmiastową bo wydaje mi się, że uzbierać i wydać jest bardziej ekonomiczne niż nie mieć kasy przez 2 tygodnie), najgorzej, jak każą faceta zostawić, wtedy jest bieda;p

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#5616 20-04-2017 o 17h45

Miss'Sensei
Saeniver
...

A ja tam się cieszę z jajek i dlugopisów. W miarę łatwo się je znajduje i dostaje się nagrodę. Nie mam czasu bawić się w coś bardziej skomplikowanego. A szczerze mówiąc - nagrody nie są warte większego wysiłku. Na wielkanoc zawsze dostajemy plastikową czekoladę, a na początku roku szkolnego jakiś "modny" casual, z któym ja przykładowo nigdy nie wiem, co zrobić.

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#5617 20-04-2017 o 18h46

Miss'ujdzie
Pillz
Przed przeczytaniem moich wypocin wyjmij tabletki na zgagę
Miejsce: Czewa, a co

Też mnie nudzą te wielkanocne stylizacje - nie tylko w grze, ale wszędzie. Bez przerwy jajka, plastik (choć w tym roku prezent za pisanki przypominał mi raczej drewno), kurczaki i królicze uszy. No ale to Wielkanoc, czekolada z zajęczą sierścią musi lać się strumieniami. Dlatego chyba właśnie pisanki są najlepszą opcją - nudne, fakt, ale łatwo je znaleźć. Nie ma sensu się bardziej wytężać w poszukiwaniu elementu, za jaki dostaniemy ciuszek, który i tak wrzucimy do kuferka pod koniec sezonu.
Ciekawe, jak będzie wyglądała ta każiualowa stylizacja za długopisy. Strój codzienny też może być całkiem interesujący, nie powiem.

Wewnętrzny mechanizm kierujący moim umysłem pozostaje enigmą
Link do zewnętrznego obrazka

#5618 20-04-2017 o 19h22

Miss'wow
agatkaa91

Ja pisałam już kiedyś, że powinni iść do przodu i tworzyć coś nowego. Ja byłabym znowu za jakąś nową wycieczką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png bo to co mamy to ok, jest fajnie ale jednak by mogli coś stworzyć nowego. Na Wielkanoc jajka są ok, ale dodatkowo by mogli nas zaskoczyć i coś nowego wprowadzić do gry.
Sama gra stoi teraz w miejscu, mimo dodawanych nowych ubrań to nic się nie dzieje, na eventy trzeba czekać a tak to by mogli podnieść poziomy, dać nowe misje, dać nowe gry czy w ogóle coś jeszcze stworzyć..

#5619 20-04-2017 o 21h01

Miss'wow
ellixp
.

Ja bardzo chciałabym rework ubrań z wycieczek i wymaganych do misji, bo aż serduszko się kraja, jak trzeba wydać parędziesiąt tysięcy MM na dosłownie szmaty... I przydałoby się więcej stałych podróży, np. do egiptu albo starożytnej grecji (czyli też jakieś fajnie ciuszki związane z mitologią :3), bo uważam, że naprawdę da się popłynąć i zrobić stos fajnych ubranek, które są nadal związane z tą tematyką.

''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."

#5620 20-04-2017 o 21h19

Miss'ujdzie
Pillz
Przed przeczytaniem moich wypocin wyjmij tabletki na zgagę
Miejsce: Czewa, a co

Starożytna Grecja naprawdę byłaby dobrym pomysłem, bo to ciekawy temat i lubię poczytać na ten temat od czasu do czasu. Egipt również może być, lub na przykład kraj Wikingów (tylko jak wyglądałaby taka wycieczka...), skoro już wybiegamy w marzenia. Obecne propozycje w ogóle mnie nie zachęcają, nie interesuję się Afryką ani Dalekim Wschodem.

Wewnętrzny mechanizm kierujący moim umysłem pozostaje enigmą
Link do zewnętrznego obrazka

#5621 20-04-2017 o 22h29

Miss'wow
agatkaa91

Tym bardziej, że jak się tam się pojedzie to też nie ma nic ciekawego za bardzo, dadzą jakieś ubrania, może gwiazdy i to wszystko. Nic się nie dzieje, a jakby stworzyli nowe wycieczki to by było fajnie. Nawet jedną w stylu KH czy KŚ, np. w wakacje mogliby stworzyć jakiś event, tak jak Kraina Atlantydy. Oczywiście podaję tylko przykład /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png. I tak jak piszecie jakieś stałe wycieczki. Bo teraz nawet do tej Kenii czy do Chin chyba nikt nie zagląda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#5622 21-04-2017 o 01h39

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Czy mi się wydaje, czy nigdy wcześniej nie było takiej promocji jak ta wrzucona dzisiaj? Nie mogę sobie przypomnieć niczego takiego, spodziewałabym się raczej, że niedługo wrzucą wycieczkę..  No i wcale wczoraj nie kupiłam ubrań do misji za ponad 8 tys, dzięki Beemoov za wyczucie czasu >.< Ale i tak promocja zawsze spoko c;
Na górze profilu jest też napisane coś o kuferku w pokoju. Czyżby szykowali coś jak do ubrań również do mebli? Choć na razie nic nowego tam nie widzę..

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#5623 21-04-2017 o 01h44

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Ygritte napisał

Czy mi się wydaje, czy nigdy wcześniej nie było takiej promocji jak ta wrzucona dzisiaj? Nie mogę sobie przypomnieć niczego takiego, spodziewałabym się raczej, że niedługo wrzucą wycieczkę..  No i wcale wczoraj nie kupiłam ubrań do misji za ponad 8 tys, dzięki Beemoov za wyczucie czasu >.< Ale i tak promocja zawsze spoko c;
Na górze profilu jest też napisane coś o kuferku w pokoju. Czyżby szykowali coś jak do ubrań również do mebli? Choć na razie nic nowego tam nie widzę..

Też się nad tym głowię. Wcześniej chyba takich promocji nie robili... Wydaje mi się, że to próba wyczyszczenia nas z kasy tuż przez pojawieniem się SC (nice try, Beemov!). A o co chodzi z kuferkiem - nie mam pojęcia... O.o

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#5624 21-04-2017 o 07h44

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・
Miejsce: W snach kouhaiow ;>

Pewnie ten sam co mamy w szafie - na śmieci xd
tylko jeszcz sie nie załadował

#5625 21-04-2017 o 10h23

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

A była już w grze ta opcja, że można dokupić przez mieszanie rzeczy z Ike? Bo jak nie, to chyba to właśnie jest ta nowość (średnio przydatna jak dla mnie, urządzanie mieszkania mocno mi wisi ^^)

Strony : 1 ... 223 224 225 226 227 ... 308