Jej, to będzie pierwszy raz, kiedy podczas SC będę mogła totalnie zaszaleć- mam szczery zamiar spłukać się do zera xD A jeszcze w zeszłym roku robiłam wyliczanki, ile mogę wydać, żeby mi zostało na KH (i w ostateczności nie kupiłam prawie nic, bo zdaje się że to wtedy zabrali możliwość kupowania poza eventami ;_; ). Ale tym razem - na misje już nie zbieram, a potem do kolejnego wydarzenia będzie masa czasu, więęęęc... żegnajcie, hajsy! ^^
Pythia, też tak mam ;_; kupuję jedną rzecz w kilku odcieniach, bo któryś na pewno się przyda, a potem jak przychodzi co do czego to okazuje się, że tego najbardziej przydatnego koloru nie mam. Smuteczek. Ale z drugiej strony jest to jakaś przyjemność: wertowanie wszystkich ciuszków u Nine w poszukiwaniu czegoś, czym można zastąpić ten ciuszek, którego się nie ma... Bez tego byłoby tak jakoś... za prosto. 
A korzystając z okazji, że już się odzywam na forum - kto jeszcze ma ból tyłka o wielkanocny event?... No nie powiem, spoko pomysł to zbieranie jajców, a potem jeszcze długopisów, ale... nie wydaje się Wam, że robi się to trochę nudne? Mogliby wreszcie wysilić się na coś nowego. Na Syfie Beemoov zrobiło całkiem spoko gierkę, a tutaj jak zwykle to samo, no ile można... Mam wrażenie, że ostatnimi czasy coś nie chce im się starać i lecą na łatwiznę.