Czyli myślicie, że Steampunk będzie raczej po Wielkanocy? 
Ostatnio zmieniony przez Maissie (31-03-2017 o 16h34)
Strony : 1 ... 221 222 223 224 225 ... 308
Czyli myślicie, że Steampunk będzie raczej po Wielkanocy? 
Ostatnio zmieniony przez Maissie (31-03-2017 o 16h34)
Nie wiem nic w sprawie Steampunku, ale Beemoov chyba ma jakąś fazę na rybki :-p
Polubiłam tą różową patafiankę szczerze powiedziawszy ;-)

Ja też polubiłam tę rybkę, a najbardziej rozwaliła mnie mina Miss i napis "Prima Aprilis". Boshe, jakie to piękne, a jeszcze ten zez dodaje jej uroku!
I tak nie przywiązuję wagi do twarzy, mam kosmiczną maskę ^^
Hej, nie za bardzo mam pomysł gdzie zapytać co zrobić jestem na levelu 21 zrobiłam misje "Heroic Fantasy" kupiłam wszystkie ubrania i dodatki jakie gra nakazała kupić pomimo wszystko misja nie jest zaliczona macie jakiś pomysł co z tym zrobić?
minionek3 napisał
Hej, nie za bardzo mam pomysł gdzie zapytać co zrobić jestem na levelu 21 zrobiłam misje "Heroic Fantasy" kupiłam wszystkie ubrania i dodatki jakie gra nakazała kupić pomimo wszystko misja nie jest zaliczona macie jakiś pomysł co z tym zrobić?
Pewnie jest tu ktoś, kto też korzysta z aplikacji na telefon/tablet. Czy nie wydaje wam się, że apka w porównaniu z wersją na przeglądarkę (tak to nazwijmy) jest trochę... zacofana?
Najbardziej ubolewam nad brakiem Sali Gier na forum oraz nad tym, że kiedy pojawiły się kuferki, nie mogłam ich otworzyć i specjalnie musiałam przesiąść się na komputer. A ja korzystam z niego kilka razy na miesiąc ;-;
Jeśli chodzi o aplikację to na samym początku tylko z niej korzystałam, nawet nie wiedziałam, że jest tu coś takiego jak Sala gier. Później korzystałam to z wersji przeglądarkowej, to aplikacji, jednak po aktualizacji już kompletnie nie dało się w to grać więc usunęłam. Nie korzystam jednak za bardzo z komputera, wchodzę na tablecie przez przeglądarkę i przynajmniej nie omijają mnie eventy, bo część z nich jak poszukiwanie długopisów nawet się tam nie wyświetlało.

Niestety aplikacja jest niedopracowana i często pojawiają się błędy. Jednak i tak najczęściej z niej korzystam ze względu na wygodę oraz darmowy prysznic czy możliwość skrócenia czasu w bibliotece itp. Kiedyś na forum czytałam o zapowiadanej aktualizacji ale chyba nic z tego nie wyszło.
W ogóle nie wiedziałam, że prysznic kosztuje •-•
To znaczy wiedziałam, że jak się wejdzie do mieszkania i skorzysta z prysznica (zamiast na przykład z mydła) to zabiera 1MM. Ale nie wiem, czy chodzi o to, czy o coś innego.
Przydałaby się porządna aktualizacja, z salą gier i opowiadaniami na forum. Ale skoro już raz o tym wspominali i nic z tego nie wyszło...
Już steampunku nie dadzą teraz, ale ciekawe kiedy dadzą szukanie pisanek. Gwiazdy dają co roku nowe. Jak myślicie czy zrobią wycieczkę wielkanocną - taką jak Halloween albo Bożonarodzeniowa? Może nasze super hakerki coś wiedzą?
Ostatnio zmieniony przez BluszczTrujący (08-04-2017 o 20h48)
Hmm znalazłam chwilę i dokopałam się do takich łaszków
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-04-2017 o 22h52)

Wielkanocne ubranka? 
No strój taki sobie szczerze mówiąc, myślałam, że będzie coś lepszego.
Ciekawe jakie będą gwiazdy, o ile będą 
czyli nie ma nic do stracenia. Jeśli chodzi o pisanki xd
Co roku choćby jedna jest, to pewnie będą

Czyli strojem nie muszę się przejmować XD
Spódnica jest spoko, ale ją muszę sobie odpuścić, bo ciężko wykorzystać XD
Mi z tego stroju podoba się chyba tylko łyżka xD.
W aplikacji nie mogę otworzyć spoilera, ale skoro rzeczywiście strój tyłów nie urywa, to chyba nie mam się czym martwić •w•
Ja mam nadzieję, że jeszcze czymś nas zaskoczą, ale strój nie urywa ...... 
Ciekawe, czy to będzie nowy strój, czy nagroda za pisanki. Tak czy siak chyba sobie podaruję;p
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Na moje oko jest to nagroda za zbieranie pisanek, gdyż te stroje ze zbierania takie są tj. drobne dodatki, a spódnica najlepsza.
Ta łycha może się nawet przydać na święta, tylko raczej Bożego Narodzenia.
Tylko łyżka jest przydatna. Nine się nie postarała. ;\
Łyżką to bym przywaliła chłopakowi ×w×
Wcześniej moja Miss miała do tego celu skrzypce, ale długo ich nie używałam i poszły do kuferka. Teraz zawsze mogę przyfasolić swojemu facetowi księżycem z karnawału.